To je ono dno o kojem svi pričaju, kad ga dotakneš da ti motiv da prestaneš. Sad serem bezveze, ali pretpostavljam da je cijelu situaciju stvorilo drogiranje, jel ti se i žena puca, imate li djecu?
Iskreno sorry, ali sad neman vremena kopat po postovima da to skontam.
Jel baba u igri... onda super, jer na ulici...jebote!
Ako se još uvik pucaš, onda znaš i sam koja ti je primarna stvar za riješit, da bi moga uopće razmišljat o drugim stvarima...tako to ide, nizbrdo sve!
Ako si čist, onda ostani čist i sve će se sredit samo od sebe, to ti je sigurno!
Ja ti želim sve naj...naj...najbolje!!!
Sranje...
Moderator: sanela
Je stari, znam, znam, svi traže polog - odma - čak i u Zg, bogami i tu u Dalmaciji ponegdje, a kamoli Švabonje ... jooj ... aa neka babe, ne-ka! Čooviče i baba ti je u Austriji - aaa biće ti žena Austrijanka, eli? Ma kako je da je, fala Bogu, neko rješenje. Ba vam je krv, neće vas potirati, a sigurno ćete se ubrzo snaći ... Falićeš nam - ako budeš u prilici javi nam se s nekog javnog kompjutera. Želim ti svako dobro!!! Eh, da sam ja bar tamo pa da vam mogu pomoći .... Ciao Play dragi, pa se čujemo 

- Polly_Jean
Bez laznog cmoljenja i sazaljenja, reci cu samo da te razumijem. Ima sranja u koje step by step dodjes, kad ti se cino da nema goreg crnjaka.... kada se izvuces, sve ti se cini ko neka nocna mora... onda ponovo dozivis jos nesto gore...pa sve u krug...
Masu puta, kad ovdje u dalmaciji zapuse ona luda bura koja prodire do kosti, ne mozes disat od hladnog vjetra koji udises,trcis po balkonu i sklanjas stvari koje ti vjetar moze odnjet i onda se zavuces u topli kutak doma i parkiras pred TV , pored tebe zdravo dijete, oke, muz na Metu ali miran, sjetim se da je mozda bas tada netko od mojih "kolega" na ulici, ganja dop, kriza ga dere,mobitel mu je davno crko, diler se ne javlja...
I znas, ne uzivam vise u svom malom ucmalom zivotu. Toliko.
Masu puta, kad ovdje u dalmaciji zapuse ona luda bura koja prodire do kosti, ne mozes disat od hladnog vjetra koji udises,trcis po balkonu i sklanjas stvari koje ti vjetar moze odnjet i onda se zavuces u topli kutak doma i parkiras pred TV , pored tebe zdravo dijete, oke, muz na Metu ali miran, sjetim se da je mozda bas tada netko od mojih "kolega" na ulici, ganja dop, kriza ga dere,mobitel mu je davno crko, diler se ne javlja...
I znas, ne uzivam vise u svom malom ucmalom zivotu. Toliko.
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
Ejjjj neka je došlo bilo kakvo riješenje ljudi, pa bilo kakvo .Gdje ce na ulicu po ovakom kijametu i zimi.Neka Play , hvala bogu ja se zahvaljujem samo bogu, neka si ti naso alternativu, malo se odmori i odmah uradi nesto po tom pitanju.Pozdravljam te!!! 

Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
dobro je....zivjela baba!!!
Nista bez bake....uvijek se neka baka nadje..
Ali to za hostele-to je barem u Evropi istina....evo bas sam pricala sa prijateljem u parizu....koji je takodje, ostao na ulici...i jebi ga za 20dolara nasao utociste.
No bitno je ostati pozitivan...i ne gubuti nadu. Tako da...svaka cast-nedaj se!!!
sve najbolje
Luna
Nista bez bake....uvijek se neka baka nadje..
Ali to za hostele-to je barem u Evropi istina....evo bas sam pricala sa prijateljem u parizu....koji je takodje, ostao na ulici...i jebi ga za 20dolara nasao utociste.
No bitno je ostati pozitivan...i ne gubuti nadu. Tako da...svaka cast-nedaj se!!!
sve najbolje
Luna
sorry
sorry play nisam u toku...jebote sto mi nisi rekao onaj daj kad si me zvao...mozete doci kod mene, bez obzira sto ce ovaj moj srat ali stan je moj i ja kazem da mozete...ako kod babe ne upali dodjite slobodno ok?...jebote kad sam i ja danima lunjala, opet me uhvatilo....tako mi je krivo sto nisam znala...sutra te zovem pa dodji do mene kad budem sama da mozemo malo odzujat ok? probat cu ja ici u MC ako bude mogucnosti.ako ne nije bitno ali bi te voljela vidjeti...pusa
Au jebote,ja se sad tek ukljucila! Play,ne znam sta da ti kazem,i mene su tako svojevremeno izbacivali,desavalo mi se vise puta da se nadjem na ulici,ali bila sam mladja pa sam to lakse podnosila,ne znam..sad da mi se desi tako nesto,opet ne znam sta bih ni gde bih. Sunrise,svaka cast,nadam se da ce se play smestiti sa zenom vec negde,ili kod tebe ili kod bake.Ajde srecno! Javljaj se!
Play jarane pa javi nam buraz kako si se smjestio, jel ima problema, kako si tii, jesil OK????Mislim cisto ono radi tvog problema i svega sto ti se desilo ,red je da se upitamo,jel tako. Drago mi je da je Baba na kraju izletila u pomoč, šuti šta bi da nije nje bilo majke ti.Mislim da si u Sarajevu ili blize imao bi ti gdje biti, ja to znam ali ti si daleko ali ipak eto koliko.toliko svi smo se solidarisali sa tobom, i svima nama je drago da se sve zavrsilo kako treba.IPAK JAVI NAM SE PLAY,DA NAM JAVIS KAKO SI I TAKO TO.POZDRAV RAZABU!!!
evo ja cu vam napisati nesto sto znam....sinoc nakon sto sam tu saznala sta je bilo sam ga i nazvala da vidim ako su stvarno ok i ako su se smjestili...bilo je vec oko pola noci.Javila mi se njegova zena i rekla da on vec spava znaci u toplom su, sto je najbitnije. Inace, danas cemo se probati naci ako uspjemo sa vremenom...kao sto sam vec rekla, ako treba mozete kod mene, nije bed uopce ok? samo mi javi da si u frci i da me trebas jer i sam znas sto je sve oko mene...pusa svima iz hladnog beca
Au jebate,ljudi sta se dogadja...Sunrise,divna si,majke mi,kako lepo videti kako se ljudi medjusobno pomazu! Dobro ako su se smestili negde.Pozdrav za play,veliki,topli zagrljaj,cmok (ako je ovo ista od neke pomoci,ali jebiga,znaci valjda bar da neko misli na tebe).Omare,divan si covek,na muci se vidi ko hoce da pomogne. Volim vas,ljudi CMOK