CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by anfakabl »

eeee, da ja napišem svoju priču, tvoj bi se život totalno promenio. :)
Te priče su sve već ispričane.
all that I want is to play
YugoS

Post by YugoS »

hahahhahahah

Vrijeme je lose,bar za nas Rajske ptice.
Mora se dalje,al' bez secera za vene.

:unibrow:
narkoman sam al' najlepsi.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

anfakabl wrote:eeee, da ja napišem svoju priču, tvoj bi se život totalno promenio. :)
Te priče su sve već ispričane.
svejedno to opet nije nikoga sprecilo da napise toliko ispricanu precu u svojoj verziji.idu price po sablonu ali svaka ima svoj pecat.neke rado citam,neke uopste ne...sto bi ti bila u prednosti?
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

zato sto je tako u mogucnosti :D
vudd

Post by vudd »

Jarane nisi provalio da kontraverzne licnosti ne pisu ispovjesti?....

...
Ovaj snijeg bas lijepo stoji...hhhrrrrk....plju...

Stvari svodi na blejanje kroz prozor,i cackanje na mecku.Dane razlikujem samo po imenu.Sreca, pa je sutra vikend.... :)
Dosada je povreda zivota,rece neki baja
Bolest savremenog društva je dosada. Zato su nam potrebne forumi,video igrice, kvizovi, emisije tipa Veliki Brat i ostala govna. Ko ima para ide na žurke, posjećuje klubove, pozorišta, bioskope ili ih sam organizuje, ili ako ne voli ljude i neće sa njima da se preganja kupi ogromno imanje i ujutru ide u lov na fazane a preko dana viče na baštovane i poslugu.
Ustvari, nije to samo bolest savremenog društva. Vjerovatno i u Starom Rimu su se do zla boga dosađivali pa su zato izmišljali gladijatorske igre i jedva čekali da idu u osvajanja da tamo poginu ili zadobiju slavu i bogatstvo pljačkanjem drugih naroda. Ali u ono vrijeme, Rim i rimsko carstvo su zapravo bili savremeno društvo sa svim njihovim putevima, vodovodima, kanalizacijama, javnim kupatilima itd.
Sirotinja krati dosadu gledanjem takvih emisija kao što su "Svadba 48 sati", "Sve za ljubav",''Veliki brat'' španske i meksičke serije itd... Bogataši šmrču kokain i kupuju rasne konje. Svako se snalazi kako zna i umije.

Pisao bih ja još, ali me žena zove da joj pomognem oko vecere. Elem, što bi rekao Marks, postoji prinudni rad kao što je spremanje vecere poslije 20,00 i kreativni rad koji razvija ličnost pojedinca. Nakon prinudnog rada, čovjek upali televizor ili se zabavi sa nekim drugim sranjem, jer je izgubio želju za kreativnim radom. Prinuda ubija kreativnost ali mora se nešto i jesti, hrana ne raste na drvetu. Kako god da okreneš,guzica ti je odpozadi.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

anfakabl wrote: danas se kasno probudih, sunce sija i osećam se lepo.
pozdrav svima, odoh praviti sneška.
Spas je u pravljenju tih snjeznih ljudi.Evo kod mene puno dvoriste :) Djeca vec digla ruke od svega i zale se na oskudnost terena za ostale zimske aktivnosti.
Jebi ga...nije lako junkie biti,nije lako Voren Biti...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ier23z_lMPc[/youtube]
anfakabl

Post by anfakabl »

e da mi je Voren biti :)
Ovaj sneg je neki mrljav. Morali smo sneška uz zid staviti da ga podupremo. Komotno smo mu mogli staviti crni povez preko očiju, božemeoprosti, toliko je jadan.
Nisam izgleda vešta u pravljenju snežnih ljudi. Mala koja je bila glavni graditelj nije bila baš zadovoljna. Ima pet godina i sve ide za mnom i popravlja.
Užas, sjeba me na male fore :D
all that I want is to play
tess

Post by tess »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e0DAAuO_XZE[/youtube] neznam kako se osecam.
dal' mi steti droga leti?
tess

Post by tess »

Ljudi da samo vidite kako Kosutnjak izgleda veceras pod snegom(i dalje veje).Ludilo,prelepo.Shut' ba' romantika.Shuma je prelepa,razne stazice,cak ima i dosta ljudi,setaca rekreativaca.Tek pogled sa ski staze kakav je... Puno puta mi se smuci ovaj grad,pozelim da odem i isao sam,ali ipak ga mlogo volem!Pa odatle su mi pradedovi i sa kevine i caletove strane.Veceras je moj grad prelep,nekako daje nadu.Svi koji mozete ovih dana mars u Kosutnjak na razne aktivnosti.Pretpostavljam da je slicno i na Maksimiru.Dal oni labudovi prezivljavaju ovu zimu po onim maksimirskim jezercima(zaledjenim?)?
dal' mi steti droga leti?
vudd

Post by vudd »

Odmakao sam u oporavku,jebes mi mater.Jos da sam nalupao idiota,mog'o bih komotno da se zakitim nekom ''kolajnom'' :)
Post Reply