ZA KOJI TIM NAVIJATE?
Moderator: sanela
Re: ZA KOJI TIM NAVIJATE?
Ma moji keva i cale su na slicugama(znas taj izraz) prosli ceo svet sa svojih 20-25god.Nesto su igrali na plasticnom ledu po raznim svetskim salama.Mene su kao klinca malo cimali,a i nana mi je stanovala preko puta "pionira",ali ja sam vise zavoleo skijanje.Znas spust i to.jbg,Gde bi mi bio kraj da sam ostao na slicugama.Nisam se slicugao vise od 20 dina.
dal' mi steti droga leti?
wow, koja fora! haha, ovo je baš interesantno.
voziš li bar rolere?
voziš li bar rolere?
all that I want is to play
"kada umrem i napustim svoje telo,sashijte mi Zvezdino odelo.Mesto popa,Dzaju mi zovite,sa zastavom kovceg mi prekrite..."
e vidis sektor 2,to ti je ovaj deo ofarban plavom bojom,iz ove perspektive kad gledas levo do zapada.E onaj junkie pri dnu dole sa plavim kartonom,podignuto visoko,taj sam!anfakabl wrote:
jao, što si lepo ispao!
e, a vidiš li onog lika ispod zvezdinog kraka? to je moj ćale.
pozdrav za tessa, fraEra Deliju
e, a vidiš li onog lika ispod zvezdinog kraka? to je moj ćale.
pozdrav za tessa, fraEra Deliju

all that I want is to play
sta Tima je tvoj cale?Ma ustvari nije vazno ko je ciji cale,vazno da smo uzeli danas tri boda protiv Spartaka(super atmosfera na marakani,puno golova i sve lepsi navijaci zvezdini tj,hocu da kazem sve vise ciganki(neznam kako da kazem delije u zenskom rodu) na severu.I to vatrene bre!Pokazuju lojalnost sad kad je frka.) jesenji smo prvaci.Dobar predznak. Nisam se pohvalio zabo sam tiket pre 2 dana.6 parova.3 basketa,2 hokeja i Lil.Mocart me stipendira neko vreme.laku noc
GO REDS!!! KUYT 1:0 Liverpul 19.put za redom u premier ligi postize gol na anfield-u. Respect!
Ja sam od onih frajera koji nisu bas ludi za fudbalom,aliiiii....I ja imam favorita.
...Cristiano Ronaldo,naravno!
:smt047
...Cristiano Ronaldo,naravno!
:smt047
narkoman sam al' najlepsi.