CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Mene trese groznica.Subotnja.Nisam to osetio dugo.Spreman sam.Cak sam se i plaknuo.Sto bi rekli neki moji sugradjani:"muvacemo ckepi preko farmerkama".Mangupiraea.Prijatno vece svima!
dal' mi steti droga leti?
- Param-parcad
osecam se mnogo lose zbog ovog sugavog vremena,ni tamo ni ovamo...da bar hoce da padne jebeni sneg...mada...ni to nije resenje jer sam ja ipak kad nema"baterije" covek na solarni pogon...definitivno nije dzaba u narodu smisljeno"laku noc"...pred spavanje.ne znam sta me sprecava da uzmem ludu i ajde sve u kurac...juce sam uzeo trodone,kao izmedju dva zla sam izabrao manje.da nisam tako razmazena pizdurina spakovao bi se u komunu samo tako ali...
Dopelal sam se nakak doma. cccc pevao sam na mikrofon sinoc i niko nije napustio zurku. Covece sto mrzim kad se probudim na tudjoj gajbi! Paramparcard nedaj se druze,znas da nam nailaze takva sranja.Ja sam sad happy jer sam sinoc bio fin.Dobro da nepreterujem osrednji.Ljudi sta se ovde desava,zasto nema nikog? Sapacenice jel si prezivela jucerasnji dan?
Vidiš kako se isplatiše godine pevanja u horu.
Jašta, preživela i danas, stena od žene. Nije mi ništa, samo se femkam.
Samo da mi ne dopizdi čekanje.
Jašta, preživela i danas, stena od žene. Nije mi ništa, samo se femkam.
Samo da mi ne dopizdi čekanje.
all that I want is to play
Draguljce,sretan ti rodjendan !
Da budes bolji,da se ustabilis,da rjesis probleme,da se skines sa svega i da vise nikada ne napravis recidiv!
a.volio bih da ti nista ne dopizdi.
Cuvaj se,jebiga.
Da budes bolji,da se ustabilis,da rjesis probleme,da se skines sa svega i da vise nikada ne napravis recidiv!

a.volio bih da ti nista ne dopizdi.
Cuvaj se,jebiga.
narkoman sam al' najlepsi.
Pesma nas je odrzala njojzi hvala.Pridruzujem se rodjendanskim cestitkama,sve najbolje.
Ja mislio bice bolje kad ono kita....jos je gore.....magla...a 15h....od jutros,ustao sam u 7:30..s maglom naravno...ovo je loodnica...nisam nizasta....i tak'
Bice bolje....ja se nadam...ne idem na posao.nemam volje...i onako mi lova zavisi od mog rada...hocu reci :"nema ko da me zove-eeee gde si papak,sto ne dolazis na posao~sreca"
ma.......BICE BOLJE...
pOZZzz Ekipa...
Bice bolje....ja se nadam...ne idem na posao.nemam volje...i onako mi lova zavisi od mog rada...hocu reci :"nema ko da me zove-eeee gde si papak,sto ne dolazis na posao~sreca"
ma.......BICE BOLJE...
pOZZzz Ekipa...
cucla cucla cuclica
- PsyTechGirl
Param.. Jbga, zapalo mi za oko.. Ti znaš da ja tebe volim i da ti ne mislim loše..
Negooo.. Danas mi momku rodjendan.. Svašta se nešto izdešavalo.. Sad će doći i neka ekipa pa će malo da se pije, malo da se pooshi pa da se ide na spavanje.. Danas sam se baš umorila na poslu.. Juče nam krečili kuhinju, pa smo danas išli u 7h da sredjujemo.. Otpali smo svi ...
I tako0ooo ...
Momak inače 8.12. znači sutra treba da ide u tvorza na još par meseci (10ak).. Nešto pokušava da odloži preko advokata i takoooo..
U duhu toga zadnjih 10ak dana slušam skoro non - stop :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yndfqN1VKhY[/youtube]
Inače ne volim ovaj žanr (ne znam ni sama zašto), ali mi je ova stvar u srcu.. Toliko je moćna, snažna, i još svašta nešto ..
Pored nje, stalno mi se vrti i ova.. :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bWSxELGNShk[/youtube]
Eto, ove dve pesme govore maximalno o tome kako se osećam zadnjnih dana.. I danas.. I juče.. I sutra.. I tako ..
Negooo.. Danas mi momku rodjendan.. Svašta se nešto izdešavalo.. Sad će doći i neka ekipa pa će malo da se pije, malo da se pooshi pa da se ide na spavanje.. Danas sam se baš umorila na poslu.. Juče nam krečili kuhinju, pa smo danas išli u 7h da sredjujemo.. Otpali smo svi ...
I tako0ooo ...
Momak inače 8.12. znači sutra treba da ide u tvorza na još par meseci (10ak).. Nešto pokušava da odloži preko advokata i takoooo..
U duhu toga zadnjih 10ak dana slušam skoro non - stop :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yndfqN1VKhY[/youtube]
Inače ne volim ovaj žanr (ne znam ni sama zašto), ali mi je ova stvar u srcu.. Toliko je moćna, snažna, i još svašta nešto ..
Pored nje, stalno mi se vrti i ova.. :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bWSxELGNShk[/youtube]
Eto, ove dve pesme govore maximalno o tome kako se osećam zadnjnih dana.. I danas.. I juče.. I sutra.. I tako ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Da.. Draguljče.. Srećan rodjendan, sve najbolje ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Anfakbl, draga, sretan ti rođendan!!!
Želim ti puno sreće, zdravlja, ljubavi i svega pozitivnog
Želim ti puno sreće, zdravlja, ljubavi i svega pozitivnog