Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Pendula Nk

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by Pendula Nk »

Zdravo svima

ja sam Pendula Čist sam skoro dvije godine. Bio sam u centru na Kakarickoj gori i uspješno prošao 12 koraka u problemu sam bio preko 10 god. Danas sam srećan što imama sebe i bolji kvalietetniji život. Pomalo mi je sve zbunjuje i posle ovoliko kvalitetne apstinencije, jer se tek sad upoznajem sa kćerkom, ženom, majkom, bratom kao i svima. Kao i oni sa mnom :D tužno, zar ne. Ali kroz moju odgovornost i pravi pristup problemu vidjeli su ozbiljnost svog mog puta ka uspješnoj apstinenciji. I tako mi dali podršku, kažem, podršku. Mi zovemo 12 koraka program a to je samo sve život koji mi nismo vodili pa se malo čudimo :D Danas odgovorno tvrdim da sam se promijenio i da neću uzeti drogu. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati se. Drago mi je što se sve više priča o problemu i što nas je sve više jer samo se budale ne mijenjaju. Nadam se da ćemo ostvariti jedan lijepi kontakt. Kao i da ću se otvoriti kroz neki svoj rad, a ima ih dosta. To je bio sastavni dio programa, toliko za sad.
NAJJAČI SAMO OSTAJU.
cokapeace

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by cokapeace »

Dobro nam dosao u nas mali svet!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply