Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma kakvog alkohola... hehe.. evo došla maloprije kući, totalno razočarenje u sve.. kao neki Bajramski dernek, ma katastrofa.. STRAŠNO! neopisivo glupo. žalim što protračih večeras vrijeme sa kolegicama u nekom tamo žnj kafiću.. a muzika ma sramota me reć šta se sluša.
Jednostavno nisam odavde. Pa i vidi se da sam bila pravi đankoza. prvo sam htjela ići kući u 9 pa u pola 10, pa u 10 na kraju sam po sata poslije bukvalno pobjegla kući.
ma rekla sam nikada više ovako neću izaći. Mislim ovakav izlazak inače nikada nisam ni doživjela kao ko normalni ljudi izlaze.. Sve pijano, baljezga i drmuska sisama i g... STRAŠNO..
ništa mi nije jasno.. naravno povući ću se u svoj krug, i pokušati izgladiti stvari koje sam fulila sama sa sobom.
Zabaviti se kulturnim stvarima, čitati više, imati još više vjere u Boga, očito sam se udaljila čim ovako pišem...
i raditi ok stvari kao do sada... boriti se... pozdrav od razočarane ...
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
E jbg... U tom slucaju savetujem da ne ides na takva mesta... Ja sam sinoc otpadao sa ortacima i malo smo cugali, neku radzu, bila je ogavna ali smo je cugali... Kao i veceras cemo, ali bez mene... Nemam snage vise za neke pijanke po parkovima i kojekakvim rupama skrivajuci se od ljudi... Nemoj se razocaravati u takve stvari, jedino ako ti nedostaju...
Bez Boga zivot je bljutav... rece Cane Partibrejkers... i to potpisujem...
Hej Jaca, jel i dalje kuvas fildzan viska? Ako ko naidje... pozdravljam
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Da, da svrati na filđan kahve... nemoj viška nego muhaem...ili maksuz...
xaxaxa.. ma to ti je ono doći namjenski kod nekoga na kofi....
Kakav si danas? :drinkers: :smt023
Ehej moj wins, pa vrijeme trošim zadnjih dana tako ludo, čisteći snijeg.
Ovdje smo skroz zavejani, vjeruj mi da se ja ne sjećam ikada da sam u životu doživjela ovako i ovakav snijeg.
Naravno snijeg je padao svake godine xaxaxaxa, ali ja sam samo znala da pada i to je to.. Dok su moji išli na planine i uživani u zimskim igrama, ja se toga sjećam samo iz priča i onako kroz maglu, a ja to nisam godinama doživjela, kako sada doživljavam...
I hladnoću a jooj šta je ovo ovako hladno.. nevjerovatno..
Kao da za mene pada po prvi put u životu, danas sam četiri puta očistila ogromne količine snijega, a pada li pada.. ovaj se izgleda ne šali, i još uvjek pada.
I tako očistim jednom, izađem ispred pogledam, brate kao da nisam ništa takla, pa opet sve ispočetka, a kako imam neobičan prilaz radnji sa glavne ceste, imaju velike stepenice pa od stepa par metara do ulaza u salon...
Ima tu onako poprilično prostora za očistiti, nalopatati...
Poslije četvrtog puta definitivno, odustajem, smrznuta, mokra, iako sa punom zimskom opremom, ali šta mi vrijedi kada konstantno pada.. Na kraju i ja padam od umora...
A najsmješnije od toga svega, je.. ma pazi ovo.... ide mala grtalica koja baca snijeg sa trotoara na cestu, a iza nje ide ona velikaaa i baca snijeg na trotoar... joj kada sam to vidjela, onako zatečena počinjem se ludački smijati ali smijati i smijati... pa to ima samo ovdje kod nas.. Strašno.. Katastrofa.
Na našem radiju slušam kako komunalci, dobro i vrijedno obavljaju svoj posao, a ne možeš maknuti nigdje čovječe... jer ipak ovo je mal grad.. mala čaršija...
Toliko radnika, a niko ništa...
Smješno.
Poslije odem na čaj sa prijeteljem, iste struke kao ja, da razmjenimo informacije...xaxxaxaxa
Kada sam upala u kuću, zavoljela sam one stvari koje mi se nikada nisu sviđale u njoj...
Ma niđe veze to kažem onako, jer prije nikada nisam voljela biti u kući, samo posao i ulica...
A sada joj kako volim doći u kuću, ne samo sada što je hladno, nego inače.. baš volim provoditi vrijeme sa svojima, uz tv, kaficu i sl.
Eto ja na tvojoj temi svašta napriča.. pa i pitao si.. :smt081 :smt114 Ajd budi pozdravljen..
A sada šta mai kod tebe, kako guraš? :smt112
Ajoj, pa ti se bas naradi, mislim naradila ovih dana... Kako ide u salonu?
I ja sam bio vredan, svaki dan sam po nesto radio, malo cistio sneg, ustvari ne malo, nego momacki, ali brzo me ruka zaboli pa moram prekidati.. Ma svasta nesto...
Ma opusteno, guram dalje i tako. Ne izlazim skoro iz kuce, bas mi tako doslo... I na sve to izgubim karticu od mobitela, poludio sam. Nigde je nema, cistio telefon i stavim je na sto, posle kad sam sklapao tel, nigde kartice... Nije u njoj ni bilo nekih brojeva da ne mogu opet da ih nadjem nego u zadnjih godinu dana sam promenio bar 15. kartica, i kada sam konacno odlucio da zadrzim ovaj br. jel, zbog spoljasnjih ljudskih faktora izgubi je... Ma i briga me.. Ovako jos bolje, prijatelji mi znaju fixni broj i cujemo se tako...
Aj sad ti? Sta ima kod tebe???xaxaxaaxa Cao Jaca
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...