Kako da skinem jezu??

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
LordCalipso

Kako da skinem jezu??

Post by LordCalipso »

Cist sam vec izvesno vreme samo poludio sam od te jeze,jel zna neko kako da skinem tu jezu strasno me zivcira i tera da uzmem opet,Odnapred blagodaran P.S Pa ja znam da pricam i srpski :lol:
AnAna_mo

Re: Kako da skinem jezu??

Post by AnAna_mo »

Nikako, sačekaj da ti kriza prođe.
A možeš i drugačije, ali nemoj.
Potpis.
Mauriko

Post by Mauriko »

E ako ces zbog jebene jeze uzeti opet... mislim stvarno... Pa normalno je da se covek jezi...i kad te cura "cacka" ti se jezis, a ni ne pomisljas na dop :-D ..
Who dares, wins !
Al Kaloid

Post by Al Kaloid »

Popij pola katapresana i sredice ti jezu na neko vreme. Ako ti je krvni pritisak normalan ili malo povisen mozes i dva puta po pola. Pozdrav!!
LordCalipso

Post by LordCalipso »

Fala mnogu,tuku catapressan mozam samo na recept da uzmem tako?? A super bi bilo ako mi namali jezu
Al Kaloid

Post by Al Kaloid »

Ne znam odakle si, ali ovde u BG-u ti ne treba recept za katapresan, barem u privatnim apotekama. Kazi da ti treba za babu jer ima povisen krvni pritisak!
vladan

Post by vladan »

NEMOJ DA LAZES NEGO SE ISPRAVLJAJ I DRAZI DOKTORE ZA ZAVISNOS A AKO NECES TO TRAZI KARBOPIN200mg,ali ti kazem hladan curan se zove ta jeza i uvek ces daje imas dok se ne skines i ne prestanes da uzimas drogu,i pust ove kojti nesto lupetaju ako nisi provalio u velikom si problemu kadas ga uvidis biceti lakse.
Post Reply