Zdravo
Moderator: sanela
-
Zdravo
Jas sum inaku od makedonija i bas mi e milo sto slucajno ja najdov ovaa strana bidejki makedonska vakva strana nema.Imam problem so heroin veke edna godina,zemav non-stop na folija 5 meseca pa prekinav 1 mesec,pak se vrativ zemav 3 meseci 3 bev cist i veke eve pred 1 mesec pak se vrativ.Ne sum koristel lekovi osven tromadol edno izvesno vreme za bolki,eve sega apstiniram veke 5 dena pijam caevi,vitamini oligovit,pivski kvasec i znam deka mozam da se iscistam no ako ima nekoj koj sto moze da me posovetuva kako potoa pak da ne se navratam kako da go iskorenam od psihata toa "jako i prijatno cuvstvo" za pak da zemam. Odnapred Blagodaren
Re: Zdravo
Zdravo Calypso. Se vikam Saso i od Belgrad sum, heroin imam zemano 7 godini, ama sega sum cist. Pominaf eden tretman vo komuna koja se vika Reto centar, bidejki ni vi edna bolnica i niti kaj eden doktor ne najdov resenje za moite maki. Ni ti ne mozes sam da izlezis, toa sam siguran i niti eden coek na cel svet. Reto centar postoji i vo Makedonija, ako si zainteresiran mozam da ti dam broj. I izvini za moj makedonski, go nemam prakticirano za dolgo vreme.
SAMO CEO ŽIVOT...
Dobrodosao
( ili dobrodosla, sorry ne umem da prepoznam)
na forum dragi LordCalipso
Svakog petka u 18 sati postoje On-line sastanci udruzenja Narcotics Anonymous,
na Skype u,
koji su i organizovani bas zbog makedonaca, jer tamo jos ne postoje formirane grupe NA!
Dobrodosao si da se ukljucis, a ako zelis javi se za bliza obavestenja.
P.S. Meni to pomaze da ostanem trezna i cista.
Iskren pozdrav od Bakute Nace
( ili dobrodosla, sorry ne umem da prepoznam)
na forum dragi LordCalipso

Svakog petka u 18 sati postoje On-line sastanci udruzenja Narcotics Anonymous,
na Skype u,
koji su i organizovani bas zbog makedonaca, jer tamo jos ne postoje formirane grupe NA!
Dobrodosao si da se ukljucis, a ako zelis javi se za bliza obavestenja.
P.S. Meni to pomaze da ostanem trezna i cista.
Iskren pozdrav od Bakute Nace

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
Fala za informaciite,inaku masko sum bidejki ne mozes da prepoznaes da ti odgovoram togas se gledame na skype vo petok samo na koj kontakt da pisam na skype?
Poslala sam ti na PrivatnuPoruku ... 

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!