Borim se...
- HonkyTonkWoman
Re: Borim se...
tocno tako. zato sam i rekla , pripremi se da ce mozda sutra doc, malo zavaljat sprehu, i opet po starom. a moze da se dogodi i totalna kontra. koliko poznajes njegove roditelje? sta oni kazu?
SISTER MORPHIN
ovo potpisujem.YugoS wrote:Ako ce ti biti utjeha,ja bas i nisam siguran oko tog odlaska u Komunu.
Ako se jos i sad drogira i ako su bile neke frke oko toga,moguce je da je pristao na sve samo da ga malo ti ili jos neko od rodbine(ako znaju) popustite.
Kontam da neko ko je protiv Komune i ko je nedavno provaljen,nece bas odmah napraviti tu veliku i bitnu odluku.
Ako ti nije problem i ako hoces neke odgovore/savjete/misljenja,onda pisi jeli jos na heroinu i to.
Svako dobro.
a ovo što si napisala u vezi "puštanja". Nekad voljeti znači "pustiti" i ja to vidim kao najviši nivo ljubavi, jer je najteže pustiti nekoga koga voliš. Ali isto tako, gledati nekog koga voliš kako se drogira i nestaje, umire pred tvojim očima je nešto najgore što možeš prihvatiti i s tim živjeti. To ZA MENE nije ljubav. To je patnja.
Boriti se možeš uz njega, ali nikako za njega. Tada je bitka osuđena na propast, jer se zapravo boriš sama sa sobom.
Želim ti puno snage i ljubavi prema sebi....
- PROČITAJ ME
Pozdrav... baš mi je drago da se odlučio za reto centar...podrži ga u toj odluci...nek pokuša, vidjet će da se može živjeti normalno i bez svega... svako dobro..
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.