CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: Svilen konac...

Post by AnAna_mo »

anfakabl wrote:Moram ipak podeliti ovo sa vama, nije mala stvar.
Dragi me zaprosio juče, onako filmski&zvanično (nije pio Zelenu Rakiju). Dočekala sam ga bolesna i ljuta, jer kasnio je s posla dok ja umirem, pa zamalo da userem sve :)
To što sam se raspilavila i ženirala je samo zato što sam bolesna, inače nisam patetična ni zeru.
Sreća što nikad ne plačem, pogotovo od divote ljubavi, jer bi se brukala pred čovekom svog života.
Eto...malo sam preplašena, uzburkana, ne znam ni ja, ali bazično se jako dobro osećam, iako me satra temperatura. Nekako mi je pored ljubavi dao i neke dobre, do sada nepoznate, snage.
PDT_Love_25 Bravo!
Potpis.
anfakabl

Post by anfakabl »

Hvala, drage cure.
Čestitali su svi kojima smo javili, osim mog tate, koji je progutao 78 knedli i protisnuo "nazva... te kasnije"...mili otac :(
Dragi bi to što pre obavio, a ja bih npr. u maju, da mogu nositi neku lepršavu haljinu :)
Treba prvo ozdraviti, pa sakupiti dokumentaciju po bivšim republikama, a svakako ne može venčanje u crkvi do posle Božića.
Tako da imam još manje od dva meseca da sve zaserem :)
all that I want is to play
adam*

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by adam* »

Osecam se sjajno..... :-D ....sutra mi je redjendan a ja sam vec dobio poklon koji sam u sustin jedino i zeleo(Converse jaknu od 10.000 din).....juce kada sam dosao kuci s posla & zatekao paket.....na stolu...tacno sam znao....:"kupila je loodacha(mama)....IhaaAaaaaaa....ne mogu da verujem da je dala tolike pare ali SUPER...cenim....volim,,,bicu dobar sin...
DSCN5072-manja~crop.jpg

POzzzdrav......
cucla cucla cuclica
sanela

Post by sanela »

anfakabl wrote:Hvala, drage cure.
Čestitali su svi kojima smo javili, osim mog tate, koji je progutao 78 knedli i protisnuo "nazva... te kasnije"...mili otac :(
Dragi bi to što pre obavio, a ja bih npr. u maju, da mogu nositi neku lepršavu haljinu :)
Treba prvo ozdraviti, pa sakupiti dokumentaciju po bivšim republikama, a svakako ne može venčanje u crkvi do posle Božića.
Tako da imam još manje od dva meseca da sve zaserem :)
Super!!!
Čestitam!!! :D
vudd

Post by vudd »

Pa nek' je sa srecom anfakabl.
( i nisi vise ''anfakabl'' :) )

Sve najbolje zelim.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
anfakabl

Re:

Post by anfakabl »

ahahaha, nisam, nisam, dohako mi je frajer.
Hvala bratko, puno mi znači, hvala šefice.
Malo mi je frka, jer sam staromodna po tom pitanju - ono "dok nas smrt ne rastavi" i te fore. Ali imam dobar osećaj, stavljam kraljevstvo na 1-1
all that I want is to play
saša-ex

Post by saša-ex »

Pridruzujem se cestitkama :)
SAMO CEO ŽIVOT...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Cestitam drugarici. Nadam se da ces proci taj singl :).

Srbija prije tri dana dobila okupirani dio Irske 1-0, a igrala pravo lose. Danas dobila kapitalisticki dio Koreje istim rezom i istom igrom... Poceli su da pobjedjuju odvratno, na rutinu. Dobro je to pravo. Odavno me fudbaleri nisu ovako obradovali, kao ove godine (plus sto ce Zvezda uskoro zgaziti jadne Grobare u derbiju). U sustini, ovo je pravo dobra sportska godina... Samo pomislim na kosarku i kez mi je na faci, jos uvijek.

Da li ce se danas desiti cudo u Zenici ? Da li ce Bog baciti barem jedan mig u pravcu supka Evrope ? Mislim da to nije uradio najmanje nekoliko miliona godina. Ili od ZOI u Sarajevu... Ono, valjalo bi to ovom skenjanom narodu neizmjerno. Malo radosti.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

cestitam i nek' je sa srecom! :D
YugoS

Post by YugoS »

anfakabl wrote:Moram ipak podeliti ovo sa vama, nije mala stvar.
Dragi me zaprosio juče, onako filmski&zvanično (nije pio Zelenu Rakiju).
Super !
Neka je sa srecom !

PS:ja bih ih i prije,ali mi "nesto" nije dalo na Forum :-k

:D
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply