Slike
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: Slike
YugoS wrote:PTG druze moj,
kao i svaki egzibicionista rado bih okacio koju slibu,cisto onako da bude interesantnije,ali..
Imam frku da me neko ne prepozna,jebiga paranoja neka,ali cu se potruditi da neke slike doradim za javnost :smt108 .
Pozdrav,a i ti bi mogla koju...
:unibrow:
Ja sam skontala fintu. Stavljam samo slike moje mace sijamke - Milice.
A ako pogledaš unazad, naletećeš i na koju moju.. ali bez ikakvih maski i ostalih zajebancije uz pomoć kojih se jedva primećuje da je u pitanju ljudsko biće a ne šta drugo :butthead:

Veliki pozdrav tebi ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Kad sam na putu po raznijem Evropama,dodjem u bazu,svoj auto ostavim u garazu i uzmem jedno od tri koja imam na raspolaganju.Sva su na stranjskim tablama cime izbjegnem bezpotrebne kontrole murije.Ni jedno nije moje,ali dok sam rego...hahahahh...
narkoman sam al' najlepsi.
Zamolicu raju da mi ovo djecije divljanje ne uzme za zlo.Tek sam naucio ljepiti slike.Ovim ne zelim nikoga da iziritiram ili napravim ljubomornim,jer nema na cemu ni da bude.Volim auta,a volim i CicaMace.Mace volim najvise.
narkoman sam al' najlepsi.
Yugo, jel' ti neko rekao da ako u jednom danu postavis vise od cetiri slike na jednoj temi puca server.