Koliko dugo smo str8
Moderator: sanela
Re: Koliko dugo smo str8
voleo bi da napisem bilo koji broj ali nemogu...
Ljubav je droga. hoces da budem tvoj diler.
doci ce dan kada ces moci!Albert wrote:voleo bi da napisem bilo koji broj ali nemogu...
stici ces dotle, ne brini!
Ako iskreno budeš želio i ako potražiš stručnu pomoć, ja vjerujem da ćeš uspjeti... Znaj da nisi sam i nisi jedini u situaciji u kojoj se nalaziš. I dobrodošao na forum.Albert wrote:voleo bi da napisem bilo koji broj ali nemogu...
- doktor Tramal
ja mislim da se vi bespotrebno smarate brojeci te dane, mesece i godine apstitencije..sve dok to radite gledacete sebe kao dzankije...iva... wrote:Evo mislim kako bi ovo bila dobra tema da se svi malo pohvalimo svojim uspjesima!!!
Evo ja sam čista 2 god. i mjesec dana, niti jednog recidiva, ma ni blizu. Ponosna sam na sebe što sam tako jaka da i kad pomislim na "to" odmah mi se smuči :vom: .
Bravo ja... =D> =D>
(s)jeb`o pajdo..
- PROČITAJ ME
Nije to bespotrebno smaranje, naprotiv pa čovječe volimo sebe i borimo se.... Ne želim nikada da zaboravim koji đankoza sam bila.. Vidiš PONOSNI SMO... POZZZZZ..
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Drug moj Tramal,doktor Tramal wrote: ja mislim da se vi bespotrebno smarate brojeci te dane, mesece i godine apstitencije..sve dok to radite gledacete sebe kao dzankije
tvoja prica i razmisljanje me podsjeca na mene od prije samo dvije godine.
Pa ja sam covjece danima bio sjeban pricom Sase Ex.Covjek se izlijecio i opet sebe smatra Narkomanom..hej ! Nije mi bas bilo jasno.Kad sam ga upoznao (vjeruj mi,izgleda i ponasa se kao da drogu nije vidio ni u novinama) i kada mi je objanio u cemu je fol,promjenio sam misljenje.
Meni je drago ako si dobro i ne drogiras se,nisi na supstituciji i to,ali ako zaboravis da si Narkoman imas veeeelike mogucnosti da se zajebes kad-tad.
Pozdrav i svako dobro.
narkoman sam al' najlepsi.
Ej, jel znas sta, zovi ti nekog drugog narkomanom, si cuo? 

SAMO CEO ŽIVOT...
Izvini,nisam 'teo :smt009 .Javi se kad dodjes,pa ako budes imao vremena,mozda i prihvatis izvinjenje.Vodim te na 90 cevapa !
"Zeljo","Hodzic","Mrkva","Ferhatovic"....odluci sam :smt047 .
:smt111
"Zeljo","Hodzic","Mrkva","Ferhatovic"....odluci sam :smt047 .
:smt111
narkoman sam al' najlepsi.
- doktor Tramal
hm..ma jok, nisam na supstitucijama (ni na drogama, vec skoro 10 godina)..doduse nikad ja i nisam bio navucen nesto specijalno, trodoni, vutra, i pajdo na nos oko godinu dana, otprilike par meseci igle (dovoljno da navucem C, al jbg) i to je sve..YugoS wrote: Pa ja sam covjece danima bio sjeban pricom Sase Ex.Covjek se izlijecio i opet sebe smatra Narkomanom..hej ! Nije mi bas bilo jasno.Kad sam ga upoznao (vjeruj mi,izgleda i ponasa se kao da drogu nije vidio ni u novinama) i kada mi je objanio u cemu je fol,promjenio sam misljenje.
ovo "doktor tramal" je sprdnja,pa ko skapira skapirao je... da znas da si mozda u pravu...moguce da smo svi mi narkosi, samo je pitanje na sta cemo se ponovo navuci..evo ja sam se totalno navukao na muziku (vise nego ikad), ne mogu da zivim bez dugih shetnji, romanticnih vecera, video igrica..moguce da mi ne mozemo ziveti bez da smo od neceg ritualno zavisni.. evo ja se secam da sam jos kao mali voleo da trcim iza kola kad se upale i da udisem dim iz auspuha, a o mom obozavanju mirisa benzina, autolaka i sirupa za kasalj da i ne govorim..
nego pojasni mi ovo, u cemu je fol, na sta si konkretno mislio?
(s)jeb`o pajdo..