Zona Sumraka wrote:ne zelim da ulazim sada u neko prepucavanje i naprdjivanje, ali kapiram da ako se vec brisu reakcije, onda brate treba da se brisu i video zapisi uradjenih likova...
Odkud ti Ooooo Presveetaa Bogoridice Zono znas da sam ja uradjen na tom snimku.....ako si bila narkoman onda jako dobro znas da je velika razlika kada je neko pripit od rakijestine i uradjen od dopa.....samo ti moras da se napravis pametna pa napises nesto kratko i slatako.....
Ti i ja smo bili u JAAAKKKOOOO dobrim odnosima dok nisi videla da sam za tvoj ukus mozda previse extravagantan i exreaman.....Ok....mogu to da shvatim...ne svidja ti se i cao.....ali nemoj da prdis i siris dezinformacije.....jer ja da sam uradjen sam bih to napisao......znas da sam takav i da nemam nista od toga da to krijem.....cak bih imao razlog i temu da serem i serem i serem i pisem u beskraj....kako sam sqrcan kako mi je dosta svega itd.(prica ispricana vec 1000000 puta)/
Snimak sam izbrisao sam i pre ovog tvog posta.....tako da ni tu ne vidim za sta si se zakacila.....ma.....tebi ja bas smetam....i uredu je.....klonicu te se.
Ja sam danas lose...kao i vreme...pada kisa,mrak napolju~kao da je 22h....sam sam' u stanu....nemam rucak a mrzi me da idem kod mojih.
Bio sam da kupim cigarete & smrzo se ko picka......ne mrdam danas nigde.....sutra pocinjem da radim ~ imam zakazanih poslova bar 3 firme kojima zavrsavam sajt....tako da cu da odlepim a jos nisam dobro....nije mi zarasla brada (rana) i boli me noga....samo ovo je zapadni sistem...nema bolovalje i ti fazoni...koliko uradim toliko cu imati para....tako da morammmm......kada bi me ostavili na miru jos nedelju dana....bio bi spreman ne za posao nego za rat

pa da nastavim sa mojom Rambo karijerom......
Pozdrav ekipi