CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Big Mama

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Big Mama »

YugoS wrote:Boles'an pravo.
Neka gripo-prehlada me prca danima.Jutros ustao los do bola,skocila temperatura i ako pijem neke medikamente.Moracu jope doktoru.

A na to sve ubise o H1N1...na svim medijima.Jos samo cekam goluba pismonosu da mi donese "radosnu" vjest o broju umrlije gripadzija.

:rolleyes:
neće grom u koprive :-D
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
sanela

Post by sanela »

Nikajlo wrote:pijano!

kao neka nespretna teenagerka koja se sad krije od roditelja a u stvari se super zabavila!!!
e moj Nikajlo...
džaba tebi blokatori kad hoćeš da si oduzet, pa ako nema heroina, može i alkohol...
trzni se bolan, iskoristi vrijeme dok si na blokatorima i nađi sebi psihoterapeuta i dođi malo sebi.
YugoS

Post by YugoS »

Big Mama wrote:
neće grom u koprive :-D
Dobro,dobro....nekim Cico-Mico Ljubicico,a meni Koprivo,Zaro,Kaktuse....cccc :D

Sala Mala,pozdrav i hvala.Nadam se da nece!

:drinkers: ...taj rad.Ovo crno je u mom slucaju Kamilica (procitao da je ubjedljivo najzdraviji caj!)
narkoman sam al' najlepsi.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

sanela wrote:
Nikajlo wrote:pijano!

kao neka nespretna teenagerka koja se sad krije od roditelja a u stvari se super zabavila!!!
e moj Nikajlo...
džaba tebi blokatori kad hoćeš da si oduzet, pa ako nema heroina, može i alkohol...
trzni se bolan, iskoristi vrijeme dok si na blokatorima i nađi sebi psihoterapeuta i dođi malo sebi.

ODUZET??
popio sam dva piva posle sto godina.
pijem blokatore i na dop ne pomisljam.. sve je super.
ne treba da si toliko kriticna prema takvim stvarima.. (recidivi tu i tamo, poneko pivo, trava etc..) kapiram da ne mozes potpuno da razumes mozak narkomana, al ono, komentari su ti nekad bzvz!
peace, Sanela!
adam*

Post by adam* »

Zona Sumraka wrote:ne zelim da ulazim sada u neko prepucavanje i naprdjivanje, ali kapiram da ako se vec brisu reakcije, onda brate treba da se brisu i video zapisi uradjenih likova...

Odkud ti Ooooo Presveetaa Bogoridice Zono znas da sam ja uradjen na tom snimku.....ako si bila narkoman onda jako dobro znas da je velika razlika kada je neko pripit od rakijestine i uradjen od dopa.....samo ti moras da se napravis pametna pa napises nesto kratko i slatako.....
Ti i ja smo bili u JAAAKKKOOOO dobrim odnosima dok nisi videla da sam za tvoj ukus mozda previse extravagantan i exreaman.....Ok....mogu to da shvatim...ne svidja ti se i cao.....ali nemoj da prdis i siris dezinformacije.....jer ja da sam uradjen sam bih to napisao......znas da sam takav i da nemam nista od toga da to krijem.....cak bih imao razlog i temu da serem i serem i serem i pisem u beskraj....kako sam sqrcan kako mi je dosta svega itd.(prica ispricana vec 1000000 puta)/
Snimak sam izbrisao sam i pre ovog tvog posta.....tako da ni tu ne vidim za sta si se zakacila.....ma.....tebi ja bas smetam....i uredu je.....klonicu te se.

Ja sam danas lose...kao i vreme...pada kisa,mrak napolju~kao da je 22h....sam sam' u stanu....nemam rucak a mrzi me da idem kod mojih.
Bio sam da kupim cigarete & smrzo se ko picka......ne mrdam danas nigde.....sutra pocinjem da radim ~ imam zakazanih poslova bar 3 firme kojima zavrsavam sajt....tako da cu da odlepim a jos nisam dobro....nije mi zarasla brada (rana) i boli me noga....samo ovo je zapadni sistem...nema bolovalje i ti fazoni...koliko uradim toliko cu imati para....tako da morammmm......kada bi me ostavili na miru jos nedelju dana....bio bi spreman ne za posao nego za rat :-D pa da nastavim sa mojom Rambo karijerom......

Pozdrav ekipi
cucla cucla cuclica
sanela

Post by sanela »

Nikajlo wrote: (recidivi tu i tamo, poneko pivo, trava etc..)
Ako su tebi recidivi tu i tamo OK, vjeruj meni su još više.
Tvoj život, tvoja stvar, ali nemoj očekivati da ću te potapšati po ramenu i reći da je to liječenje, jer NIJE.
That's it from me.
sanela

Post by sanela »

adam* wrote:

Odkud ti Ooooo Presveetaa Bogoridice Zono znas da sam ja uradjen na tom snimku.....ako si bila narkoman onda jako dobro znas da je velika razlika kada je neko pripit od rakijestine i uradjen od dopa.....samo ti moras da se napravis pametna pa napises nesto kratko i slatako.....
Ti i ja smo bili u JAAAKKKOOOO dobrim odnosima dok nisi videla da sam za tvoj ukus mozda previse extravagantan i exreaman.....Ok....mogu to da shvatim...ne svidja ti se i cao.....ali nemoj da prdis i siris dezinformacije.....jer ja da sam uradjen sam bih to napisao......znas da sam takav i da nemam nista od toga da to krijem.....cak bih imao razlog i temu da serem i serem i serem i pisem u beskraj....kako sam sqrcan kako mi je dosta svega itd.(prica ispricana vec 1000000 puta)/
Snimak sam izbrisao sam i pre ovog tvog posta.....tako da ni tu ne vidim za sta si se zakacila.....ma.....tebi ja bas smetam....i uredu je.....klonicu te se.
Adame, i ti si pretjerao sa svojim komentarima prema drugima na forumu. Da bi se svađa razvila, potrebno je najmanje dvoje, tako da bi se mogao suzdržati komentara u kojima vrijeđaš druge.
bojanol

Post by bojanol »

Osecam se kao kreten, preselili su me u novu firmu. Sve je na pola zavrseno, cak je i hladnjikavo. Nista ne funkcionise kako treba, mada je na ok cool. Jebavam se da osposobim internet, bar da prosurfam dok me neko ne smori nekim specijalnim zadatkom. Ali, bice bolje. Jebeni wireless, nikad ga nisam voleo. Pozdrav.
YugoS

Post by YugoS »

Neka si ti ziv,a nadam se i zdrav.
Jebiga Box,ti si specijalac i svemuguci Prelomas,bez tebe se ne moze :wink: .
Nego,kontam da si htjeo reci da su te premjestili u novi prostor,a ne u novu firmu?!

Kako god,srecno !

:lol:
narkoman sam al' najlepsi.
bojanol

Post by bojanol »

Ma recimo da je tako. Mada je ovo definitivno i nova firma, pored toga sto je i prostor nov.
Sad sam u space fazonu. Furam dalje, cist sam kao suza, ne rakija, nego sam bas cist. Mozda mi zato i ide malo teze danas. :-D
Pozdrav za mog virtuelnog drugara Yuga.
Post Reply