Ima li nade za nas ???
Moderator: sanela
Re: Ima li nade za nas ???
kaj ste se svi raspisali ko' će sve to pročitat...psy kućo stara super da si dobro nemaš pojma kolko mi je drago. bitno je da ostaneš na tom putu kojim si krenula. ljubi te tvoja bigmama milijon puta. ljubičice moja :rock:
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Druze PTG Ljubicice bela,tebe voli omladina cela !
Pionirski pozdrav od Yuge !

narkoman sam al' najlepsi.
YugoS wrote:Druze PTG Ljubicice bela,tebe voli omladina cela !

U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
- PsyTechGirl
Albert wrote:Zdravo, rad u kuhinji je naporan posao...molim te iskuliraj supstance jer kazna stize sigurno kad tad. Radim u kuhinji vec pet godina pa recimo iz bolnog iskustva...
Sve naj naj
Kakve sad veze ima 'bolno iskustvo' sa kuhinjom ??
Zaingtrigirao si me sa tim, pa bih sad baš volela da mi objasniš ako ikako možeš.. ?
Veruj, ništa loše ne mislim, nego stvarno iskreno pitam.
Hvala ti na javljanju i Dobrodošao.

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Big Mama ..
Kraljice
'Ljubičice' me je zvalo bar još dve osobe koje su mi bile jako drage. Nevezano jedna za drugu. Sad si ti treća i baš mi je drago
Ne znam zašto ljude asociram na Ljubičicu, pobogu ? Čak mi se mama sprdala pa mi je kupila pakovanje nekih 'Ljubičica' papirnih maramica
Sad još i ti..
Stvarno se osećam kao da je neka urota sa tim Ljubičicama i to, ili mi je Aura od Ljubičica.. Boga pitaj
Yugo.. Druže
Hvala za pesmicu, baš je cvetna

Kraljice

'Ljubičice' me je zvalo bar još dve osobe koje su mi bile jako drage. Nevezano jedna za drugu. Sad si ti treća i baš mi je drago

Ne znam zašto ljude asociram na Ljubičicu, pobogu ? Čak mi se mama sprdala pa mi je kupila pakovanje nekih 'Ljubičica' papirnih maramica

Sad još i ti..
Stvarno se osećam kao da je neka urota sa tim Ljubičicama i to, ili mi je Aura od Ljubičica.. Boga pitaj

Yugo.. Druže

Hvala za pesmicu, baš je cvetna

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
AnAna_mo wrote:Pa u tom i jeste fazon jebem li ga!PsyTechGirl wrote: Čime da se 'počastim' sama ili sa momkom kada to poželim ? Šta da radim umesto toga ??
Dosta sam razmišljala na tu temu, ali mi ništa previše pametno nije palo na pamet..
Šta vi 'normalni ljudi' radite umesto pušenja ganje ??
U čemu, Ann ??
Da nešto želim, da mi je potrebno, da me usrećava, a da ipak ne uzmem to tj ostanem bez toga ?? 8)
How, the fuck could I do that ??

Veliki pozdrav tebi, nadam se da si dobro ..
- PsyTechGirl
A inače, da kažem koju i o sebi.. Zadnja jedno tri dana povučem bar po dim ganje.. Nisam normalna..
Neverovtano, ne završavam je više, od toga sam se distancirala, nego se uvek nadje 'tu' negde taj jedan drug koji isto kao bataljuje, ali mu baš ne ide.. I onda se zapali komad, kao noćas recimo i ja šta ću drugo, nego moram da povučem bar jedan dim ..
To bi se verovatno ubrzo pretvorilo u moje napuštanje tih radnji u istom momentu, ali ovih prvih par puta je najgore ..
Mada opet, lako se i iz ničega prelazi u svašta, isto tako ..
Ne znam, pokušaću na dalje da izbegavam tog lika.. Mada, to je momkov komšija i dobar drug.. I na svaku žurku, roštilj, okupljanje, većinom ide i on .. I pored svih ostalih u toj novoj ekipi, koji ne rade ništa ili samo piju, on je naš najbliži drugar i uvek se rado počastimo sa njim..
Ne znam, shvatam polako da se od toga ne može pobeći, ali moram naći načina da još samo to pobedim i onda ću biti Odrasla Osoba na Konju..Tako se nekako osećam ..
Mada, danas sam povukla samo jedan dim i odmah mi se otovrila dizna sa pričama 'ajmo još da završavamo' ..
Sreća pa je kasno a i nema više gde ..
Nema, ja sam neumerena i ne mogu ništa da koristim 'vikendaški' i tu je kraj priče. Ili / ili.
Nego eto, posao ide dobro, radi se, umara se, uči se ..
Danas sam očistila svoju prvu ribu koju smo ispekli i poslužili. Zadovoljna i ponosna sam sobom. Tolike sezone radim u kuvarstvu i radila sam i kao pomoćni i kao glavni kuvar a nikad nisam čistila ribu. Provlačila sam se. Kad sam bila glavni kuvar radila sam sama u nekoj konobi ovde i mama mi je dolazila da očisti ribu a ja sam spremala sve ostalo
Sada baš znam da moram i želim da naučim.
Mislim da je to dobitna kombinacija za uspeh u svemu tome, videćemo
Neverovtano, ne završavam je više, od toga sam se distancirala, nego se uvek nadje 'tu' negde taj jedan drug koji isto kao bataljuje, ali mu baš ne ide.. I onda se zapali komad, kao noćas recimo i ja šta ću drugo, nego moram da povučem bar jedan dim ..
To bi se verovatno ubrzo pretvorilo u moje napuštanje tih radnji u istom momentu, ali ovih prvih par puta je najgore ..
Mada opet, lako se i iz ničega prelazi u svašta, isto tako ..
Ne znam, pokušaću na dalje da izbegavam tog lika.. Mada, to je momkov komšija i dobar drug.. I na svaku žurku, roštilj, okupljanje, većinom ide i on .. I pored svih ostalih u toj novoj ekipi, koji ne rade ništa ili samo piju, on je naš najbliži drugar i uvek se rado počastimo sa njim..
Ne znam, shvatam polako da se od toga ne može pobeći, ali moram naći načina da još samo to pobedim i onda ću biti Odrasla Osoba na Konju..Tako se nekako osećam ..
Mada, danas sam povukla samo jedan dim i odmah mi se otovrila dizna sa pričama 'ajmo još da završavamo' ..
Sreća pa je kasno a i nema više gde ..
Nema, ja sam neumerena i ne mogu ništa da koristim 'vikendaški' i tu je kraj priče. Ili / ili.
Nego eto, posao ide dobro, radi se, umara se, uči se ..
Danas sam očistila svoju prvu ribu koju smo ispekli i poslužili. Zadovoljna i ponosna sam sobom. Tolike sezone radim u kuvarstvu i radila sam i kao pomoćni i kao glavni kuvar a nikad nisam čistila ribu. Provlačila sam se. Kad sam bila glavni kuvar radila sam sama u nekoj konobi ovde i mama mi je dolazila da očisti ribu a ja sam spremala sve ostalo

Mislim da je to dobitna kombinacija za uspeh u svemu tome, videćemo

- PsyTechGirl
vudd wrote:Ne znam sta ''normalni'' ljudi rade...ali vjerovatno puse nesto drugo(smile)
Dje bolan da se iskidas od posla u Crnu Goru?To je strogo kaznjivo'Ajd,pozdrav i razmisljaj sta normalni pus...rade kad nista ne rade
Ma gde, nije to do države, to je do ljudi koji žive u njoj. Srećom pa nisu svi CGorci

Jbga vudd, radi se nego šta ..
A šta Ti radiš zadnjih dana ? Kako si ?
Veliki otpozdrav ..
P.S. Svidja mi se onaj (smile). To neki novi ??

Pa dje si ti curo,sta chinish ?!
Ja sam nakon vise godina duvanja prestao.Iskoristio sam neke situacije,to sto sam putovao u oktobru,a i to sto mi lijecenje prate Strucna lica,pa me sramota da na testovima budem pozitivan i na tu jedinu ne dozvoljenu supstancu.
Vjeruj mi da volim THC u svim oblicima.Nije mi bilo ni najmanje frka da "potegnem" do Hollanda da bih uzivao u kvaliteti.Dok sam zivio u Njemackoj,gdje je bio koliko-toliko solidan izbor,ja bih naruciva Nepalski hasis koji me kostao vise od Aganistanca.
Duvao bih pretezno nocu,veoma rijetko preko dana,ali kolicnine i kvalitet je bio na "nivou".
Ovo ti pisem da znas da i nije bas neki problem prestati i da ti ovo ne pise neko ko je duvao kad se "ogrebe",vikendom ili drzavnim i vjerskim praznicima,nego aktivno.
I za tebe,koja si pregurala heroin,ne bi trebalo da stvara vece poteskoce.
Ovo da se moze prilicno lako "kotarisati" duvke,vazi Iskljucivo za Opijatske ovisnike ! Djeco dalje i od THC !
Ja sam nakon vise godina duvanja prestao.Iskoristio sam neke situacije,to sto sam putovao u oktobru,a i to sto mi lijecenje prate Strucna lica,pa me sramota da na testovima budem pozitivan i na tu jedinu ne dozvoljenu supstancu.
Vjeruj mi da volim THC u svim oblicima.Nije mi bilo ni najmanje frka da "potegnem" do Hollanda da bih uzivao u kvaliteti.Dok sam zivio u Njemackoj,gdje je bio koliko-toliko solidan izbor,ja bih naruciva Nepalski hasis koji me kostao vise od Aganistanca.
Duvao bih pretezno nocu,veoma rijetko preko dana,ali kolicnine i kvalitet je bio na "nivou".
Ovo ti pisem da znas da i nije bas neki problem prestati i da ti ovo ne pise neko ko je duvao kad se "ogrebe",vikendom ili drzavnim i vjerskim praznicima,nego aktivno.
I za tebe,koja si pregurala heroin,ne bi trebalo da stvara vece poteskoce.

narkoman sam al' najlepsi.
nemam pojma, samo sam ispalilaPsyTechGirl wrote:Big Mama ..![]()
Kraljice![]()
'Ljubičice' me je zvalo bar još dve osobe koje su mi bile jako drage. Nevezano jedna za drugu. Sad si ti treća i baš mi je drago![]()
Ne znam zašto ljude asociram na Ljubičicu, pobogu ? Čak mi se mama sprdala pa mi je kupila pakovanje nekih 'Ljubičica' papirnih maramica![]()
Sad još i ti..
Stvarno se osećam kao da je neka urota sa tim Ljubičicama i to, ili mi je Aura od Ljubičica.. Boga pitaj![]()

U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ