Netko u Zg

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Boban

Re: Netko u Zg

Post by Boban »

Zaista svako troshi ovaj dragoceni kiseonik ili bar sto je od njega ostalo...
ameer

Post by ameer »

:D
Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 11:08 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,
tina26

Post by tina26 »

ajpi1982 wrote:Citam dugo ovaj forum. Pun je snobova, jadnih ljudi koji lutaju kao i ja, laznih likova koji se kao skidaju ili su se skinili. Onih koji su se "skinili" je najvise. Ne, nisu se skinili vec potajno idaraju po heroinu, cuclaju subove kada je zakri i jedu hepove. Budite realni.

a sto ti cuclas kada je zakri? posto si napisao da imas terapiju i da ne trazis ovdije da nabavis dop a meni se bas to cini (da trazis dop, zar ga moras na forumu traziti, izadi u grd ima narkomana kolko oces pa pitaj nekoga, nije potrebno odje ovako), dali si ti realan?
evo ja sam iz zga, isto se skidam, nemam prijatelja, ali netrebaju mi prijatelji koji misle da su oni koji piu neku supstituciju lazni likovi i jadnici.a piu isto tako supstituciju, sto ti si poseban a mi ostali jadnici? ne kuzim

nisam shvatila ti se skidas, ali bi i malo po dopu, ne skidas se, na terpiji si ? sto? unormlani se pa se mozda i mozemo druziti, kolko imas godina?
Post Reply