Prvo da vas sve pozdravim. Onda da zamolim za pomoc, posto nemam koga da pitam... Imam dva pitanja:
1. Moze li se biti pozitivan na testu za opijate od neceg drugog osim heroina npr. ? Tu konkretno mislim na hranu, pice, nece opste analgetike ili bilo sta sto bi neko "slucajno" mogao uneti u sebe, a da nije droga?
2. Moze li se i koliko nakon uzimanja heroina popiti blokator, konkretno Nalorex?
Hvala vam puno unapred...
Ja sam jedna supruga beskrajno tuzna...
Moj muz je navodno zavrsio sa heroinskom pricom. I bio je sjajan neko breme, ali opet je postajao cudan s vremena na vreme. I sav je kao za saradnju, sve hoce... Tako ja lepo kupim u apoteci test, on ga drage volje uradi, predamnom je piskio u posudi, i test pozitivan na opijate... Nakon dva dana ponovo test, ponovo pozitivan...
I on sad ima sto verzija sta je to i kako moglo biti, a ja se osecam kao velika ovca kojoj prica price, a ja klimam glavom i cupala bih kosu...
Dva pitanja...
Re: Dva pitanja...
Draga moja, dobrodošla na forum.oska wrote:Prvo da vas sve pozdravim. Onda da zamolim za pomoc, posto nemam koga da pitam... Imam dva pitanja:
1. Moze li se biti pozitivan na testu za opijate od neceg drugog osim heroina npr. ? Tu konkretno mislim na hranu, pice, nece opste analgetike ili bilo sta sto bi neko "slucajno" mogao uneti u sebe, a da nije droga?
2. Moze li se i koliko nakon uzimanja heroina popiti blokator, konkretno Nalorex?
Hvala vam puno unapred...
Ja sam jedna supruga beskrajno tuzna...
Moj muz je navodno zavrsio sa heroinskom pricom. I bio je sjajan neko breme, ali opet je postajao cudan s vremena na vreme. I sav je kao za saradnju, sve hoce... Tako ja lepo kupim u apoteci test, on ga drage volje uradi, predamnom je piskio u posudi, i test pozitivan na opijate... Nakon dva dana ponovo test, ponovo pozitivan...
I on sad ima sto verzija sta je to i kako moglo biti, a ja se osecam kao velika ovca kojoj prica price, a ja klimam glavom i cupala bih kosu...
Žao mi je zbog dešavanja sa tvojim mužem.
Ja ću ti odgvoriti na prvo pitanje. Moguće je biti pozitivan na opijate ukoliko piješ Cofadon ili Cafetin, jer u njemu ima kodeina.
Odgovor na drugo pitanje možeš naći na temama u podforumu Terapija antagonistima, a vjerujem da će se neko javiti i odgovoriti ti ovdje.
Puno sreće...
Re: Dva pitanja...
Hvala puno na odgovoru... Ja sam se ovde uclanila odavno, ali eto tek sad sam se resila nesto da napisem, jer ovo je treci put da se moj muz "skida". Prvi je bio samostalno, drugi u privatnoj klinici, onda kada je opet poceo, razdvojili smo se, sada je u toku trece lecenje, ovoga puta u Drajzerovoj, i posto je bio sasvim ok zadnjih par meseci, odlucili smo da ponovo pokusamo. Selimo se u nov stan, opremamo ga polako, pricali smo i o bebi, imamo skoro savrsen brak i uslove za njega. Ali par nedelja unazad opet je poceo da kasni, da se cese po rukama, nogama, glavi, da prica euforicno i ponavlja jedno te isto, a onda pocne da kljuca... I to sve povremeno. Onda sam da jednom prilikom u tom stanju zamolila da uradi test i bio je pozitivan. Njegov odgovor je da je to od kafetina. Ja sam mu rekla da mu ne verujem i da zelim da ode da se testira i u Drajzerovu, sto je uradio nakon dva dana i opet je bio pozitivan! I tu pocinje moje ludilo... Sutra idemo na razgovor kod njegovog psihijatra, ali eto, htela sam i vas da pitam...
Hvala jos jednom...
Hvala jos jednom...