uh! pitanje za million dollara!
drugi dan blokade!
bash bih da znam shta i kako se osecam!!!!! :rolleyes:
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Pa ovde su svi apstinenti,niko ziv se ne drogira.Samo ja, konj, ponekad napravim recidiv(i kolega iz Rume,cini mi se da je prckao po nekim supstancama nedozvoljenim)Vlado_M wrote: Srdacan pozdrav svim apstinentima. A za ove aktivne samo imam jedan prezrivi pljuc u njihovom smjeru .
Jos malo da se ustabilim,pa kad krenem da se najebavam ''milosne nedjelje'' narkomancinama.Te sto se ne lijecis,te sto 'vako-sto 'nako....
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
.
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 9:48 pm, edited 1 time in total.
Eto vi matori umjesto da pomazete ovim klincima sto vuku po 10 gr speed-a, ali samo vikendom da bi mogli skakati uz muziku koja ispira mozak, nedolicno se ponasate... Krajnje je vrijeme da se uozbiljite, nabacite barem mjesec dana apstinencije i onda se pocnete gadjati moralnim pridikama i frazama.
Ja sam cist skoro tri mjeseca i prezirem narkomaniju i narkomane. Bas mi se, ono, gade.
Ja sam cist skoro tri mjeseca i prezirem narkomaniju i narkomane. Bas mi se, ono, gade.
Potpuno si u pravu. Evo ja više neću, nikad.
Jel' smem da puštam muziku?
Jel' smem da puštam muziku?
To nikako, ali Lou Reed posle ponoći, e to mi se ne može ukrasti. 

Ljudi....
Šera mi je uginula jučer ujutro.
Imala je tumor maternice i jajnika, dobila je i sepsu i gnoj je otišao u krv. Nije imala nikakve simptome unazad dva tjedna, tako da se ništa nije moglo otkriti, čak ni na rendgenu ni na ultrazvuku ništa nisu skontali. Mislili su da je problem u želudcu, i kada su je "otvorili", vidjeli su koliko je sati. I nije joj bilo spasa, nažalost...
Eto toliko, čuvajte vaše ljubimce jer ovo je grozno...
Pozdrav i budite dobri!
Šera mi je uginula jučer ujutro.

Imala je tumor maternice i jajnika, dobila je i sepsu i gnoj je otišao u krv. Nije imala nikakve simptome unazad dva tjedna, tako da se ništa nije moglo otkriti, čak ni na rendgenu ni na ultrazvuku ništa nisu skontali. Mislili su da je problem u želudcu, i kada su je "otvorili", vidjeli su koliko je sati. I nije joj bilo spasa, nažalost...
Eto toliko, čuvajte vaše ljubimce jer ovo je grozno...
Pozdrav i budite dobri!
Potpis.