Grom i Pakao, sto bi reko moj cale.. ha ha ha
glavu gore!!! ko jebe nezadovljne, nejebane krave po apotekama.
ovo za doktoricu je stvarno ozbiljno! kakva droplja! mislim, sama je verovatno birala sebi posao, nije morala da prihvati da radi sa komanima.. nego je dugo studirala, sprcala mladost i kad je dosla na biro za zaposlajvanje, rekla joj (ista takva krava na salteru u birou) ima samo u odeljenju za komane mesto .. oces neces?? i ova pristala i zato je sad takva..
nezainteresovana za sve na ovom svetu i muka joj je od istog tog sveta.. i kako onda da provede kvalitetno vreme sa PACIJENTOM?? pa nikako.. nego moras da je trpis da bi ti nastavila terapiju..
Grom i Pakao!
TESTOVI NA HEROIN
Moderator: sanela
Re: TESTOVI NA HEROIN
ne mogu da je nadjem... kreten, jbg!AnAna_mo wrote:Eno malo sam objasnila na svojoj temi, pa pročitaj ako te zanima
da imate pravo, vjerojatno svi ti ljudi, pa i oni na saltrima po burzama, bankama itd, mrze svoj poso, i mrze svaki dan kada moraju na taj poso, a posebno mrze nas narkomane, i kako mi onda takva osoba moze pomoci, kako? i ona sebe naziva neom psihijatricom, ma daj, uzas a ne psihijatar. a najgorje je sto ju moram svakih 7 dana gledati da mi produzi terapiju a kada sam pitala sto je potrebno da se prebacim kod drugog doktora, mi je rekla mozes biti samo kod mene, drugi ne primaju narkomane samo tako, i ja ti necu potpisati da ides drugom doktoru, je rkod nas je tako, ako si kod jednog dokt. nemozes ici kod drugog po terapiju imaju sve u kompjuterima i vide sve, dobro to je sa neke strane dobro jer bi onda svi se prijavili kod 5 doktora i primali 5 terapija, koja bi to zbrka bila, tako d anemogu od nje, uzas, a sto je najgorje nju mi je preporucila jdna doktorica u vinogradskoj kao ona je najbolje bla bla, i ja krenula kod nje, i eto ti, zena ispala katastrofa a ne psihijatar, i nesmijem joj niti reci da idem privatno kod psijijatra je rbi pitala pa zasto pa ides kod mene i kaj da joj ja kazem onda, pa vi stalno pricate na telefon, kako mogu sa vama ista postici, ikakav napredak, pa bi se jos naljutila i ukinula mi terapiju, jer zalosno je sto ona to moze napraviti bez problema, i sto ja najgorje sili me da prekinem sto prije terapiju a ja nisam jos spremna, ja osijecam d anisam spremna, a ona tupi svaki puta kada dodem, i sta onda kao prekinem i pocnem opet uzimati, ko ce biti kriv ona, mos mislit,nece sigurno, reci ce ma ona bi ovako i onako pocela opet uzimati, strasno je to, sto nas narkomane uopce ne tretiraju kao ljude nego kao teret koji eto tu smo pa moraju nas imati i dati nam sto vise pilseva samo da smo mirni i ne radimo sranja, a opsihoterpiji, pokusati rijesiti proble to im uopce nije bitno, zalosno, jako zalosno
Ej čovječe, hajde dobro što u Centru nema testova, OK...
Nego je toliko pacijenata koji ih sami moraju kupovati, da su se zalihe u apotekama ispraznile. Sada bi kao trebali kupovati onaj od 25 maraka - na sve droge. E pa mama draga, kupila si ga jednom, drugi put nećeš. Da ti daješ te pare na moje pišanje, a gdje idu pare kojima mi plaćamo terapiju? Neka lijepo njimakupe testove. Ustvari svi se čude jer mi plaćamo terapiju koja bi u centrima trebala biti besplatna, nije ovo privatna klinika mjke ti! Jedva čekam da odem i da više nikad ne priđem onim govnarima. FUJ!
Nego je toliko pacijenata koji ih sami moraju kupovati, da su se zalihe u apotekama ispraznile. Sada bi kao trebali kupovati onaj od 25 maraka - na sve droge. E pa mama draga, kupila si ga jednom, drugi put nećeš. Da ti daješ te pare na moje pišanje, a gdje idu pare kojima mi plaćamo terapiju? Neka lijepo njimakupe testove. Ustvari svi se čude jer mi plaćamo terapiju koja bi u centrima trebala biti besplatna, nije ovo privatna klinika mjke ti! Jedva čekam da odem i da više nikad ne priđem onim govnarima. FUJ!
Potpis.
E hajmo se malo vratiti na temu, a to su testovi na heroin, a ne pljuvanje po ljudima koji rade s ovisnicima...
Znam i ja kakva je situacija u radu s ljudima generalno, ali treba uzeti u obzir da su i ljekari ljudi, različiti ljudi, i da se shodno tome i ponašaju različito. Neki vole svoj posao, neki ne vole, ali mi na to ne možemo utjecati, nego se truditi da izvučemo najbolje iz onog što nas zapadne ili da tražimo nešto/nekog drugog.
I opet, hajmo se vratiti na temu...
Znam i ja kakva je situacija u radu s ljudima generalno, ali treba uzeti u obzir da su i ljekari ljudi, različiti ljudi, i da se shodno tome i ponašaju različito. Neki vole svoj posao, neki ne vole, ali mi na to ne možemo utjecati, nego se truditi da izvučemo najbolje iz onog što nas zapadne ili da tražimo nešto/nekog drugog.
I opet, hajmo se vratiti na temu...
AnAna_mo wrote:Eno malo sam objasnila na svojoj temi, pa pročitaj ako te zanima
nashao.
a još jedno pitanje: koji test utvrdjuje prisustvo metadona u mokraći??
u NSDu nisam mogao da ga nadjem.
u NSDu nisam mogao da ga nadjem.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
znam za razliku izmedju mopa i mtd-a, i ladno ga nisam našao u NSD apotekama.Voyager wrote: Znaci na testu je obelezeno MTD.
Posebno detektuje MTD (Metadon), a posebno MOP (derivati Opijuma, Morfin, Heroin, Hidromorfon, Oksikodon, Kodein, itd.).
Pozdrav !
.::VOYAGER::.
no to mi više nije bitno. al se nadam da će nekom da zatreba.. da se ne tripuje kao ja, da li da popije blok ili ne..
e, koliko ostaje metadon u organizmu??
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Sve zavisi koliko vremenski i koliko količinski ga uzimaš. Ja sam bila tri godine i sedam mjeseci sa jednim kratkim prekidom, i u bolnici mi ga skinu za osam dana. Prošlo je oko 25 dana, a mene i sad navečer zabole kosti i malo mišići na nogama. Heroin je davno izašao, sigurno da je heptanon. A doktorica mi kaže da je ta bol u mišićima (kad si čist, kad se skidaš) vraćanje mliječne kiseline u mišiće, sasvim normalna, čak i poželjna. Treba malo istrpiti, jbg.
Potpis.