mala panika...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

tina26

Re: mala panika...

Post by tina26 »

honky uzmi odvjetnika, sama se ne mozes boriti protiv drzave, vjeruj mi, oni su uvijek jaci i pobjede, ali ako imas dobrog odvjetnika imas sanse, isplati se pokusati vjeruj mi, nego da ti "s...." uzmu sve
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

zasad ga nemam.znas kako je koliko para tolko muzike
SISTER MORPHIN
tina26

Post by tina26 »

a znam da , nazlost, to je tako, ali bolje i na to lovu potrositi nego da ti uzmu sve, a i mislim d amozes za 20 tinjak kn, otici kodnekog samo na konzultacije, oces da pitam mamu kao moze svog odvjetnika pitati , da mu opise tvoj problem pa pita sto bi s emoglo napraviti, mada to je malo teko znas ipak bi ti trebala sve cinjenice opisati a ne neka treca strana, neznam, zao mi je stvarno, neznam kako ti pomoci, jako ruzna i teska situacija
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

tina26 wrote:a znam da , nazlost, to je tako, ali bolje i na to lovu potrositi nego da ti uzmu sve, a i mislim d amozes za 20 tinjak kn, otici kodnekog samo na konzultacije, oces da pitam mamu kao moze svog odvjetnika pitati , da mu opise tvoj problem pa pita sto bi s emoglo napraviti, mada to je malo teko znas ipak bi ti trebala sve cinjenice opisati a ne neka treca strana, neznam, zao mi je stvarno, neznam kako ti pomoci, jako ruzna i teska situacija
hvala ti puno sta se brines.imam par frendica(uspjesnih...)koje su na pravu pa me savjetuju uglavnom a ici cu prvo po besplatni pravni savjet pa cu vidit. zajebana situacija jer moram ipak mislit na to da ne zajebem staru kakva god da bila...majka mi je.mogu ja sad dignut hipoteku i otic u tri lepe picke materine ali ali ali...hvala tince!!!
SISTER MORPHIN
tina26

Post by tina26 »

ma da znam kuzim te skroz, ipak ti je mama, kakva god bila, a i posto je sada bolje, treba to cijeniti sto se uspijela izboriti, zaista ti zelim srecu, da to rijesis, i da se jsnoda dana ovom svemu smijes, ajde javlja kako teku stvari kao zelis mozes ne pp idem ti sada odgovoriti ono sto si me pitala, nisam stigla ovih dana, kisss
Post Reply