Pitanje o dnu

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Nikajlo

Re: Pitanje o dnu

Post by Nikajlo »

sanela wrote:Ne moraš odgovoriti na forumu, ali je bitno da odgovoriš sebi...
To sam napisala šta bih te pitala kad bi mi dao odgovor kao svojoj psihijatrici...

da mi bar jesi psihijatrica!!!!
toliko sam od tebe korisnih saveta pokupio, čega verovatno nisi svesna..
ali, samo nastavi da ovako pametno i odgovorno hrabriš nas posrnule i one koji su uz njih!

Štovanje!
anfakabl

Post by anfakabl »

Čekala sam da ovo neko napiše pa da potpišem.
all that I want is to play
sanela

Post by sanela »

@Nikajlo i @anfakbl
Hvala vam puno!
Puno mi znači kad pročitam da je nekom od koristi ono što napišem na forumu, jer forum je tu da se na njemu mogu naći korisne stvari.
Puno vas pozdravljam i želim vam sve najbolje u oporavku...
anfakabl

Re:

Post by anfakabl »

Hvala tebi draga Sanela, ovaj svet je lepši zato što postojiš. Nateraš suze na oči i pokreneš, barem maštu, u lepšem smeru.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

da li iz baš iskrenog poštovanja prema tebi, draga Sanela, ili zato što me pitanje samo po sebi golica danima, sinoć sam sanjao san koji možda može da posluži kao osnov za traženje izlaza iz ovog paklenog tanga ( tango-jer je to igra SAMO za DVOJE).
san ukratko izgleda ovako..
ja sam na DNU mora, ambojent u potpunosti nalik onom u kojem stanuju likovi iz crtaća Sponge Bob Squarepants. odjednom, postajem svestan da jesam na dnu mora i da ne mogu da dishem.. i počinjem panično (ali ne onoliko panično kako to u snovima obično izgleda) da se okrećem oko sebe, tražeći neki vid kiseonika, masku za disanje, bocu s kis.. bilo šta.... ovo je pre bila POTRAGA za dahom, za malo kiseonika.. i tako, tražeći, krenem da se udaljavam od prijatnog Bobovog okruženja i ambijent postaje sve tamniji.. zapravo poprima braonkastu boju.. i počinje da zaudara.. i ja na sve to , potražim najveću gomilu (govana, to je ono braonkasto i smrdljivo), bacim se ledjima na nju i krenem da mašem rukama i nogama,onako kako to klinci rade u snegu, ocrtavajući telima konture andjela.. znate tu dečiju igru, zar ne? samo što se ja, ironično ili ne, igram te igre u gvnm!!!

ne bih komentarisao previše, sem da ja izgleda, očigledno je, naprosto UŽIVAM NANOSEĆI SEBI I LJUDIMA POKRAJ SEBE GNUŠANJE I BOL..
obzirom da sutra najzad idem na svoju prvu seansu kod psihića, nadam se da ću znati više o svemu da ti kažem sutra već.
mada sam ubedjen da ćeš ti ispravnu analizi i koristan komentar, napisati i pre nego se vratim od lekara.

(unapred zahvalan! uz OGROMNU molbu da ne trošiš puno vremena i snage na mene i moje braon andjele..)

s pošštovanjem,
iskreno, tvoj
Nikajlo!
anfakabl

Post by anfakabl »

nedostaje mi vudd
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

anfakabl wrote:nedostaje mi vudd
Jeli otišao?
Potpis.
anfakabl

Post by anfakabl »

ma ne znam ništa, nadam se da je ok.
Nego me ova priča sa Sunđer Bobom nekako usmerila da pomislim na njega :D
vudd

Post by vudd »

anfakabl wrote:ma ne znam ništa, nadam se da je ok.
Nego me ova priča sa Sunđer Bobom nekako usmerila da pomislim na njega :D
Hee? Sta sam ja?Patrick Star?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
anfakabl

.

Post by anfakabl »

Haha Patriče, prijatelju iz crtića. Živimo na dnu mora i borimo se sa raznim nemanima.
Post Reply