mala panika...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

HonkyTonkWoman

mala panika...

Post by HonkyTonkWoman »

primjecujem sve vise i vise kako se ljudi cude da mi je terapija velika.dobro, zajebi ljude. na 16mg subutexa . 4.godina. svakakvih iskustava sam cula , nista mi se ne svida,kako kako kako skinut subove? posto sam na velikoj miligrazi misli li netko da bi trebala se prebacit na hepove? muka mi je. sta da idem po cetvrtinu malo po malo smanjivat?(tako mi savjetuju moji dr.psih.itd...) ne znam . nemam snage krenut,znam da cu opet po cjele dane bit u krevetu...inace ne radim(boze kako duga prica) i jako puno spavam dijag.hipersomnija+jako nizak tlak a i genetika.pa da kazem sad i to.moja majka je citav zivot bila umjetnica (gažerica) i nema staza ni penziju.prije 7-8g. je upoznala debila(alkos) a kako joj alkohol nikad nije bio stran(majka joj je umrla od delirija) i ona je dosta pocela piti.prodala je stan tamo di sam odrasla i kupila drugi blize gradu i prepisala ga na mene da bi izbjegla porez. e sad.mene tamo nema znaci oni zive sami.mama racune placala nije(postala je prava alkosica) i toga se nakupilo pun kurac.ne zelim ni govorit kakve su to cifre.zamislite znaci 7g.neplacene struje,stanarine,tv-a.i sve to lijepoi na moje ime.jako gadno. medutim zadnjih godinu dana moja je majka bila na ljecenju i prestala je skroz piti (iako njem tip i dalje cuga)-treba i to moc,tako da se dosta pokrenula,pocela placati tekuce racune i sta da joj covjek kaze?alkoholizam je takoder bolest i svaka joj cast da je uspjela. e sad ne zelim se zaposlit legalno jer ce mi banka tj.drzava pojest sve pare,trebala bi na drugi racun , ne znam. puno sam se s njom svadala,pa sam je odvela kod svoje psih.da joj objasni da sad kad sam se rjesila i ja svojih sranja(dopa) umjesto da krenem od nule ja pocinjem dva metra ispod zemlje minusa od dugova koji nisu moji.uzas pun mi je kurac.sad se situacija kao smirila,ali meni se jebe , ja cu kad me drugi put bude doslo nesto od suda ja cu otic tamo i sve im rec pa da vidim koji jebeni zakon meni moze uzet minijaturnu placicu od koje se ne moze ni zivit??? morala sam ovo podjelit s vama. i koji k..da radim s tom terapijom??? pozdrav svima ljudi i nije da sam luda sad od zivaca,trenutno mi je u zivotu ok ali ovo su problemi koji se vuku godinama i puna mi je kapa. jos su sa centra za zaposljavanje mi rekli da je drzava sve prekvalifikacije i usavršavanja zbog krize...?!? ja sam isla 3g.u medicinsku ali sam maturirala za kozmeticara sta nemam pojma radit a medicina i muzika su jedine moje dvije ljubavi gdje se vidim,bas sam ove godine isla na prijemni za VMS ali sam pala na oba dva roka.uzasuzasuzas
SISTER MORPHIN
AnAna_mo

Re: mala panika...

Post by AnAna_mo »

Pa radi tako kao što ti je doktor rekao, malo po malo, kako ćeš drugo?
A stara ti je stvarno...nemam riječi.
Potpis.
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

nema se tu šta rec. i njoj je alkohol pojeo mozak...ja sam na svu srecu prestala pit jer mi je skodilo na zeludac ali gadno sam bila vec lagana pijandura od jutra sam kretala po pelinu ili pivi...a mama moja ne znam.to je granica ljubavi i mrznje vec,ali opet je u neku ruku razumijem(znam sta je bit ovisan) ali nije mi jasno da moze nesvjesno meni stvorit takve probleme? a kako ja kazem , za sve postoji razlog, i znam sta su pare , imala sam ih , a i nemala. sve se vraca sve se placa...
SISTER MORPHIN
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Gadnooo..
Radi ti na sebi i na stvarima na koje možeš uticati, a ove ostale.. zajebi za sada.
Pokušaj da smanjiš miligramažu jbte, to je stvarno premnogo za tako dug vremenski period ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

HonkyTonkWoman wrote:primjecujem sve vise i vise kako se ljudi cude da mi je terapija velika.dobro, zajebi ljude. na 16mg subutexa . 4.godina. svakakvih iskustava sam cula , nista mi se ne svida,kako kako kako skinut subove? posto sam na velikoj miligrazi misli li netko da bi trebala se prebacit na hepove? muka mi je. sta da idem po cetvrtinu malo po malo smanjivat?(tako mi savjetuju moji dr.psih.itd...) ne znam . nemam snage krenut,znam da cu opet po cjele dane bit u krevetu...inace ne radim(boze kako duga prica) i jako puno spavam dijag.hipersomnija+jako nizak tlak a i genetika.pa da kazem sad i to.moja majka je citav zivot bila umjetnica (gažerica) i nema staza ni penziju.prije 7-8g. je upoznala debila(alkos) a kako joj alkohol nikad nije bio stran(majka joj je umrla od delirija) i ona je dosta pocela piti.prodala je stan tamo di sam odrasla i kupila drugi blize gradu i prepisala ga na mene da bi izbjegla porez. e sad.mene tamo nema znaci oni zive sami.mama racune placala nije(postala je prava alkosica) i toga se nakupilo pun kurac.ne zelim ni govorit kakve su to cifre.zamislite znaci 7g.neplacene struje,stanarine,tv-a.i sve to lijepoi na moje ime.jako gadno. medutim zadnjih godinu dana moja je majka bila na ljecenju i prestala je skroz piti (iako njem tip i dalje cuga)-treba i to moc,tako da se dosta pokrenula,pocela placati tekuce racune i sta da joj covjek kaze?alkoholizam je takoder bolest i svaka joj cast da je uspjela. e sad ne zelim se zaposlit legalno jer ce mi banka tj.drzava pojest sve pare,trebala bi na drugi racun , ne znam. puno sam se s njom svadala,pa sam je odvela kod svoje psih.da joj objasni da sad kad sam se rjesila i ja svojih sranja(dopa) umjesto da krenem od nule ja pocinjem dva metra ispod zemlje minusa od dugova koji nisu moji.uzas pun mi je kurac.sad se situacija kao smirila,ali meni se jebe , ja cu kad me drugi put bude doslo nesto od suda ja cu otic tamo i sve im rec pa da vidim koji jebeni zakon meni moze uzet minijaturnu placicu od koje se ne moze ni zivit??? morala sam ovo podjelit s vama. i koji k..da radim s tom terapijom??? pozdrav svima ljudi i nije da sam luda sad od zivaca,trenutno mi je u zivotu ok ali ovo su problemi koji se vuku godinama i puna mi je kapa. jos su sa centra za zaposljavanje mi rekli da je drzava sve prekvalifikacije i usavršavanja zbog krize...?!? ja sam isla 3g.u medicinsku ali sam maturirala za kozmeticara sta nemam pojma radit a medicina i muzika su jedine moje dvije ljubavi gdje se vidim,bas sam ove godine isla na prijemni za VMS ali sam pala na oba dva roka.uzasuzasuzas
Pozdrav.Na zalost nisi imala srece sa te strane roditeljske kao neki,ali to ne znaci da si sama i da moras padati u duboke depresije.Sekiracijom neces resiti problem vec ces sebe dovesti psihicki na jos nize grane.Probleme koji se nagomilaju godinama jer se trpaju pod tepih se ne resavaju za jedan ili jedanaest dana.Polako bitna je volja da li zelis ziveti zivot koji nije ruzicast skoro nikome ili zelis da umres od tog misomora.Tvoje stanje nije razlog toliko velikoj terapiji i trebala bi smanjivati i pkusati skroz baciti to smece.Naravno niko to ne moze sam zato ti je potrebna pomoc ne neko laika nego nekog ko zaista poznaje problem.Bice ti lakse veruj mi sa nekim da delis svoje probleme nego da ih nosis sama na grbaci.Jednom ce se pretovariti i neces moci vise vuci.Pozdravljam te i drzi se svaki pocetak je tezak ali se isplati veruj mi.Cuvaj se.
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

Bobane hvala i stvarno razmisljam isto kao i ti,imam jednu sretnu vrlinu a to da sam vrlo optimisticna i uvijek sam ma lako cemo,flegma.to sve skupa sa starom cu ja rjesit kako god,a prvo cu stvarno mislit na sebe.imam jako jako dobrog decka stvarno mi je dobar ko kruh.na istom levelu smo po pitanju terapije,a i ostalih stvari..uglavnom ajde nekako se gura tako da ne padam u neke depresije iako se ona jako manifestira preko mog velikog toomuch spavanja.eto sta rec . i ne mislim to da sam na velikoj terapiji radi stare niti je krivim sta sam postala to sta jesam,jest da imam genetskih predispozicija , ali nisam nikad to tako gledala.mozda neki njeni potezi jesu utjcali na neke moje poteze ali sve je to bila cisto moja odluka.cao bao pozdrav [ying] :rock:
SISTER MORPHIN
YugoS

Post by YugoS »

Cao Honky,frendice moja.

Nemoj da te hvata panika.Mene su te frke oko suba. par puta kostale recidiva!
Sta je tu je,jednog dana ce se morati i bez toga,ali kad vec koristis subutex koristi ga maximalno za to zasta je i predvidjen.Dovedi se da si na njemu stabilna i onda se posveti pospremanju svojih unutrasnjih i vanjskih problema.
Kako god nekom smjesno to izgledalo,mislim na unutrasnje sredjivanje pod subom.,ti kao visegodisnji korisnik istog moras znati da je to prilicno moguce.

Kada se osjetis jaka i kada "skontas" u cemu je fol i zasto si uopste u problemu,kada te Uzrok problema ne bude vise izbijao iz cipela,pocni sa laganim spustanjem.Neka taj period bude u intenzivnoj saradnji sa strucnim licem.

Ja subjektivno mislim da sam blizu te zavrsne faze,kada uz strucnu pomoc krecem u akciju eliminisanja medikamenta.Samo sto sam se pripremio da ta akcija nece biti zavrsena preko noci.I ne mora !

:D
narkoman sam al' najlepsi.
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

lijepo si to Yugo napisao i mislim da sam i ja blizu te faze kraja "pospremanja"mozga i da bi mogla brzo da niknem kao novi pupoljak . bas mi je frend rekao da sam jeben mrtvi kapital. ma doci cu ja na svoje.poz veliki
SISTER MORPHIN
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Drz se draga HonkiTonki i pozeli da budes skroz cista od srca ti zelim ... moguce je ... veruj mi,
doduse neko brze neko sporije, dodje do zdravog razuma,
kao na primer ja - ko usporeni snimak, malo malo pa kiks, ali imam zelju i verujem u program koji radim!!!
Ljubim te ... PDT_Love_18

A, da i svidja mi se ovo:
HonkyTonkWoman wrote:imam jednu sretnu vrlinu a to da sam vrlo optimisticna
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
HonkyTonkWoman

Post by HonkyTonkWoman »

dosla mi opomena pred ovrhu za tv.ma molim te.ja sam lijepo njima poslala zalbu da ja u tom stanu ne zivim vec godinama(sta je i istina)i da pretplatu slobodno mogu iskljuciti.mislim koji k..?pa kad mi majka ne bude vise ni mogla gledat tv sta inace samo i radi mozda se zapita od dosade da bi mozda mogla i negdje da se zaposli? ma neeeeeeeeee ja cu da se zaposlim pa da placam dugove pijanaca? necuuuuuuuuuuu pas mater :axe:
SISTER MORPHIN
Post Reply