A meni pozdrav?Zona Sumraka wrote:a meni djeluje kao da se odigrava vec 20 godina...
Njutnovo prorocanstvo je vjerovatno, otprilike kao i pretvaranje govana u zlato...kad smo vec kod toga, zar nije bila neka prica vezana za 2012?
pozdrav sjeleni!

Moderator: sanela
A meni pozdrav?Zona Sumraka wrote:a meni djeluje kao da se odigrava vec 20 godina...
Njutnovo prorocanstvo je vjerovatno, otprilike kao i pretvaranje govana u zlato...kad smo vec kod toga, zar nije bila neka prica vezana za 2012?
pozdrav sjeleni!
BOBAN wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_MsFZfuo30[/youtube]
A za ovo ne brinem uopste jer Verujem da SE ZNA KO TO SVE RESAVA.Vlado_M wrote:Nekako sam se tako osjecao zadnjih dana, pa vise pojma nemam gdje su prioriteti, sta je subjektivno, a sta objektivno, gdje gori, sta treba rijesiti, kako, kada... A i zajebana mracna hladna noc, nema sta.
Naravno, opisao sam na nacin na koji meni odgovara. Postoji i druga strana medalje, a odgovornost je na meni. JA se ne mijenjam. Udaljio sam se od programa u zadnje vrijeme. Ne skacu problemi - vidi me, vidi me, vidi me... Ja skacem.Baba Naca wrote:Mene drzi DANAS, Bogu hvala misao:
Boze, daj mi SPOKOJ da PRIHVATIM ono sto ne mogu da promenim!
A, sta to mogu da promenim?
(od svih stvari koje si ti opisao - isto je i u mom zivotu)
NE MOGU DA PROMENIM - NISTA.
Elem, menjam ono sto jedino i mogu, a to sam JA.
U pocetku sam sama jaaako trpela, sve do dana dok ta recenica nije u meni ZAISTA zazivela.
Pre svega OPTIMIZAM (a za to sam zahvalna ljudima iz udruzenja)
Pljusti kisa - divan dan
Nemam para - divan dan
Gladna sam i nemam sta da namazem na hleb - necu umreti od gladi, imam hleba jeeee
Ako nemam ni za hleb - Bogu hvala, bar nisam zedna (ima i takvih jadnika)
Dan po dan, P O L A G A N O, ja znam da ce i oko mene SVE biti sjajno,
ako bude sjajno u MENI licno!
Srecu i zadovoljstvo ne mogu da kupim,
ali verujem da SVE vreme mene Gospod voli i cuva, a na meni je
DA OSTANEM TREZNA I CISTA!
Ucim strpljenje i oporavljam se toliko brzo koliko moje telo i moj bolesni mozak to mogu.
Verujem u Veru,
duhovno rastem polagano i 100% znam,
da ce u meni biti mir, ljubav, sreca, i sve ostalo sto mi je potrebno za normalan cist ovozemaljski zivot!
(Kako kaze literatura: Nismo postali zavisnici za jedan dan - zato zapamtite - polako ... )
Ako sam iskrena, otvorenog duha i voljna, rezultat ne moze da izostane.