Ne gubite nadu !!!
Moderator: sanela
Re: Treba mi savet... Hitno!!
Zdravo Slobodane
...ja sam Vuk...drago mi je da ti je krenulo!

Moon child
Hahaha na izgled pesma peva o slobodi koju svako zeli i trazi,ali ovde se radi o slobodi od nekih normi koje dolikuju coveku propisanih kroz Bibliju a ne o slobodi od droge.Bas naprotiv.Verujem da ovo nisi znao.Pozdravljam te.
Nisam znao. A nema razloga ni da ti ne verujem.
Al, sigurno ima veze i sa ovim prvim.
Who dares, wins !
Covek u pesmi govori kako je nasao putu gde je slobodan od svih stvari (zastave).Gde njegova sloboda nema ogranicenja. Sloboda mu je u kapima sa oboda tj igle koja kapaju na uze koje ne mora biti samo uze za stezanje ruke.80-te su bile zeznute godine pogotovo Subotica.Nisam ti rekao ovo da bih pametovao nego samo da znas sta slusas a naravno izbor je tvoj.Pozdravljam te i cuvaj se drago mi je da si dobro.Mauriko wrote:Nisam znao. A nema razloga ni da ti ne verujem.
Odo ja na grupnu terapiju... da se pohvalim kako mi je dobro prosla jos jedna nedelja. Danas mi je i test jer u sredu stavljem drugi implant. Pa posle na fax ...
Ispunjen dan... to mi treba danas...
Who dares, wins !
SUPER!!!Mauriko wrote:Odo ja na grupnu terapiju... da se pohvalim kako mi je dobro prosla jos jedna nedelja. Danas mi je i test jer u sredu stavljem drugi implant. Pa posle na fax ...
Blago receno , Sok... za mene.
Evo iz prve ruke saznajete da Miklosiceva 9 u Beogradu, prestaje sa svojim radom, danas je zvanicno bio poslednji dan.
Tako da sam ja primoran da menjam kliniku... a to ce biti NaltrexZone...
Evo iz prve ruke saznajete da Miklosiceva 9 u Beogradu, prestaje sa svojim radom, danas je zvanicno bio poslednji dan.
Tako da sam ja primoran da menjam kliniku... a to ce biti NaltrexZone...
Who dares, wins !
procitala sam celu tvoju pricu iz dana u dan i mogu ti reci da ti se divim guraj samo napred i bravo !!!!
veliki pozdrav
P.S da li mozda znas zasto prestaju sa radom?
veliki pozdrav
P.S da li mozda znas zasto prestaju sa radom?
.... previse za kraj a premalo za oprostaj....
Da znam...
Radi se o samom doktoru Bori... jednostavno njegovo zdravstveno stanje...
Zelim mu svu srecu ovog sveta da ovaj put pobedi...
Toliko za sad...
Radi se o samom doktoru Bori... jednostavno njegovo zdravstveno stanje...
Zelim mu svu srecu ovog sveta da ovaj put pobedi...
Toliko za sad...
Who dares, wins !
Terapeuti su tu da te posavetuju i da ti objasne odakle potice tvoj problem, i naravno da pokusaju da rese isti.
Ja : Marija, imam jedan problem, hvata me neka frka kad upoznajem ljude na faxu, nekako kao da nisam u svojoj kozi, kao da se gubim dok pricam sa njima, i ponekad mi bas bude neugodno.
Terapeut M : i
Ja : Pa sta "i" jel to ima nekakve veze pa postapstinencijalnim sindromom ili ludim, ili ce proci? ( naravno ja znam da to ima veze postaps........)
Terapeut M : Ne znam sta da ti kazem, a jel to samo dok upoznajes devojke ? ( dok izgovara ovo smeje se )
Na ovaj njeno pitanje nisam odgovorio jer doticna ocito ne kapira... Tako da necu da postujem njena pravila, takoreci serem se u ista.
Promenio sam do sad 4 terapeuta, ne svojom voljom , nego kako oni kazu visom silom, i oni koji su valjali otisli su iz klinike. Sad posto menjam kliniku a isti terapeuti prelaze u nju, trazicu pomoc od ljudi iz nove klinike, jer necu da me neki debil koji je pre 2 godine zavrsio fakultet uci zivotu.
Sa kevom sam se slozio da je cura neuka.
Sad samo imam dilemu da li mi vise treba psihic, jer kontam da bi to bio pun pogodak, mozda i nebi????
Ja : Marija, imam jedan problem, hvata me neka frka kad upoznajem ljude na faxu, nekako kao da nisam u svojoj kozi, kao da se gubim dok pricam sa njima, i ponekad mi bas bude neugodno.
Terapeut M : i
Ja : Pa sta "i" jel to ima nekakve veze pa postapstinencijalnim sindromom ili ludim, ili ce proci? ( naravno ja znam da to ima veze postaps........)
Terapeut M : Ne znam sta da ti kazem, a jel to samo dok upoznajes devojke ? ( dok izgovara ovo smeje se )
Na ovaj njeno pitanje nisam odgovorio jer doticna ocito ne kapira... Tako da necu da postujem njena pravila, takoreci serem se u ista.
Promenio sam do sad 4 terapeuta, ne svojom voljom , nego kako oni kazu visom silom, i oni koji su valjali otisli su iz klinike. Sad posto menjam kliniku a isti terapeuti prelaze u nju, trazicu pomoc od ljudi iz nove klinike, jer necu da me neki debil koji je pre 2 godine zavrsio fakultet uci zivotu.
Sa kevom sam se slozio da je cura neuka.
Sad samo imam dilemu da li mi vise treba psihic, jer kontam da bi to bio pun pogodak, mozda i nebi????
Who dares, wins !