čist peti dan..

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom antagonistima (naltrexon, naloxon) - Nemexin, ReVia, Nalorex.... Postavljajte pitanja i svojim iskustvima pomozite drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Moderator: sanela

HonkyTonkWoman

Re: čist peti dan..

Post by HonkyTonkWoman »

ma dobro ja govorim kako kazu strucnjaci a to je sve individualno . a za kronicne pusace vutre zna stvarno ostat mjesec dana osjetila na svojoj kozi
SISTER MORPHIN
Nikajlo

Post by Nikajlo »

pa ja kontam da moja doktorica zna sta mi daje i da je nece previse iznenaditi mala kolicina troja u mokraci.. to cce valjda da znaci da nisam brljao s dopom..
Mauriko

Post by Mauriko »

Nema tu mala-velika kolicina... Nego + ili - ... tj. pozitivan ili negativan.
Otkud to da doktori daju djonove... ili ja nisam upucen ...
Who dares, wins !
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Nema veze s količinom, i ja tako mislim...
Test na mokraću pokaže ili plus ili minus, a test krvi koji se radi u laboratoriju točno pokaže koliko posto čega imaš u organizmu. Čula sam da to rade u Drajzerovoj, da nebi mutljali koliko uzimaju da bi terapija bila veća...
Potpis.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

i
Last edited by Nikajlo on Mon Dec 07, 2009 10:36 pm, edited 1 time in total.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

OK,
Last edited by Nikajlo on Mon Dec 07, 2009 10:34 pm, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Nikajlo wrote:OK, jos samo jedno glupo pitanje... moze?
sta sad, meni test bude (blago) ___________________ (ubaciti smajlija po izboru) pozitivan i doktorka mi UKINE TERAPIJU blokatorima, posalje me na lecenje u bolnicu, ili me uputi da se obesim... mislim, STA???

blokatore, koliko sam skontao kupujes bez recepta i placas punu cenu, right? sta ce mi onda njen sud o mom urinu????

Blokatore uzimaš sam.
Možeš i na svoju ruku ako tako odlučiš, ali je uvek bolje posavetovati se sa dr.
Pokušaj ti recimo neki 8mi dan da se testiraš da vidiš kakva je situacija, pa ako si čist, predji na blokove, a ako ne, izdrži još malo..
Ja se ne sećam, ali rekla bih da su meni moji počeli da daju blokove tek tamo neki 10ti dan.

Nadam se da nisi planirao sam da ih piješ i to ?
Tj, nadam se da si se dogovorio već sa nekim od ukućanima da ti ga svako jutro daje u usta i proverava da li si progutao, jer ako nisi, dzaba ti sva priča..
Sam ćeš sebe prevariti vrlo brzo, računaj tako i budi spreman na to.

Srećno i, istraj!!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Mauriko

Post by Mauriko »

Ne znam u koju ustanovu ides... pa normalno je da ti niko nece dati recept za blokatore ako si pozitivan na testu...
A recept ti je samo formalnost, placas istu cenu sa ili bez njega, stim da ti u vecini apoteka blokatore nece dati bez recepta.
De brate otvori se malo, ko ti uopste prepisuje blokove, tj. iz koje ustanove.
Imam neki osecaj da lekar opste prakse to ne radi :-)
Who dares, wins !
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Mauriko wrote:Ne znam u koju ustanovu ides... pa normalno je da ti niko nece dati recept za blokatore ako si pozitivan na testu...
A recept ti je samo formalnost, placas istu cenu sa ili bez njega, stim da ti u vecini apoteka blokatore nece dati bez recepta.
De brate otvori se malo, ko ti uopste prepisuje blokove, tj. iz koje ustanove.
Imam neki osecaj da lekar opste prakse to ne radi :-)

Meni je bogami keva lagano u apoteci kupila blokove, bez ikakvih pitanja apotekarke o receptima.
Mada, verujem da je od apoteke do apoteke drugačije, a da ne pričam od države do države (Srbija, Crna Gora, Bosna, Hrvatska..)
Trebao bi to svakako da vidiš sa svojim dr, a najbolje da ti u stvari neko od tvojih ode u apoteku da ti sve to kupi, onako, deluje ozbiljnije ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Nikajlo

Post by Nikajlo »

[
Last edited by Nikajlo on Mon Dec 07, 2009 10:35 pm, edited 1 time in total.
Post Reply