Nekom tamo liku koji se drogira pet, šest godina, izvori para su odavno presušili, nema ništa draže nego kad se pojavi neka mlađahna cura kojoj je taj fazon super kul, pa da je muze za lovu. I naravno, kune joj se u vječnu i bezuvjetnu ljubav, ona jadna misli da je to stvarno tako, a kad je starci provale i prestanu joj davat pare - adio mi amore! Nešto te više ne volim. Ups, pa i nikad nisam!Mauriko wrote:Samo mi nikad nece biti jasni ti likovi... sto daju dop curama ili drugarima i navlace ih... Mislim znam ja zbog cega je tako, ali....
...Pocelo je tako bezazleno..
Moderator: sanela
Re: ...Pocelo je tako bezazleno..
Potpis.
- PsyTechGirl
AnAna_mo wrote:Nekom tamo liku koji se drogira pet, šest godina, izvori para su odavno presušili, nema ništa draže nego kad se pojavi neka mlađahna cura kojoj je taj fazon super kul, pa da je muze za lovu. I naravno, kune joj se u vječnu i bezuvjetnu ljubav, ona jadna misli da je to stvarno tako, a kad je starci provale i prestanu joj davat pare - adio mi amore! Nešto te više ne volim. Ups, pa i nikad nisam!Mauriko wrote:Samo mi nikad nece biti jasni ti likovi... sto daju dop curama ili drugarima i navlace ih... Mislim znam ja zbog cega je tako, ali....
Na žalost Ann, i ja se slažem sa tobom skroz..
Ali još jedno 'na žalost' je što devojke u toj situaciji shvate sve tek kad bude prekasno ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
I ja ostajem pri onome što sam ti rekao...na žalost malena slabe su ti šanse...samoj su ti slabe šanse, a sa njim ih nemaš...
Moon child
-
- nenormalan-a-lud
Jako sam tuzan kada procitam ovako nesto,uzasava me to kako neki ljudi navlace druge,tj momak devojku,a ona ne provaljuje da je on koman,to mi ne ide u glavu,pa vidis valjda da nesto nije u redu sa njim,pokusas da mu pomognes,a ne da smrces cim ti on kaze da to nema kod nas da se nadje i slicne gluposti,bas tuzno,nemam reci.......
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic