CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Pojma nemam. Mozda se sabira negdje, mozda oduzima... Vratice se on nama
.
Ovdje jutro smrdi na depresiju. Moras zacepiti nos ili nedisati i nadati se onda da neces ostati kontaminiran, dok ne prodje... Mada, vjerovatno bi mi prijalo malo depresije. Idem na komisiju za bolovanje, dijagnoza F41
. A bolje i da se ne obrijem, djelujem jos izgubljenije ovako... Cekaju me dvije knjige u redu za citanje. Neki ljudi u gradu koje trebam posjetiti. Razliciti filmovi i price, meni to ide prirodno, samo treba da ne razmisljam kako cu se postaviti. Postavicu se... A ceka me i jedan posao koji ne zelim da odradim, a moram... odgadjam vec 5-6 dana.
Fakat mi fali lap top, cini mi se da mi je u glavi haos i ne znam drugi nacin da saberem malo misli, osim da pisem, kad ne mogu da spavam. Zadnjih dana slusam Radiohead i APC, sigurno ne pomazu da se saberem... Smislicu nacin kako da se saberem, cim se malo saberem.
Jutro dzaneri.

Ovdje jutro smrdi na depresiju. Moras zacepiti nos ili nedisati i nadati se onda da neces ostati kontaminiran, dok ne prodje... Mada, vjerovatno bi mi prijalo malo depresije. Idem na komisiju za bolovanje, dijagnoza F41

Fakat mi fali lap top, cini mi se da mi je u glavi haos i ne znam drugi nacin da saberem malo misli, osim da pisem, kad ne mogu da spavam. Zadnjih dana slusam Radiohead i APC, sigurno ne pomazu da se saberem... Smislicu nacin kako da se saberem, cim se malo saberem.
Jutro dzaneri.
I ovdje Vlado, baš nešto smrdi... Ali disat ću na usta!Vlado_M wrote: Ovdje jutro smrdi na depresiju.

Jutro narkosi i alkosi! Kako ste mi jutros? Jeste se već pukli? Nalili? Idite liječite se!

Evo jedna...
:drinkers:
Potpis.
Ja sam jutros dobre volje (da malo popravim prosjek na forumu
)
Navukla sam se na Happy Aquarium na FB, pa ga stalno uređujem, kupujem ribice i tako... baš mi je to simpa.

Navukla sam se na Happy Aquarium na FB, pa ga stalno uređujem, kupujem ribice i tako... baš mi je to simpa.
Ja sam na fejsbuku igrao Geochallenge i nikako nisam uspjevao da probijem granicu od 40.000 bodova... Na zastavama sam rasturao, slagao po 45 uzastopno ispravnih odgovora (za bonus bodove), skoro pa refleksno nadjem zastavu Antiva & Barbuda, medju 4 druge ostrvske drzave, na svim drugim poljima bio dobar (osim u prepoznavanju drzava po obliku, ali to je ok, inace imam problema sa tim segnentom inteligencije. Meni su i puzle predstavljale problem, i dan danas nemam pojma kako izgleda zakrivljeni romb ili zarubljena kupa, a ne da izracunam zapreminu i tako to)... I onda, sav srecan, kad nabijem 38.574 poena, vidim likove u top 10, sa vise 100 000 poena, smiju mi se u lice. To me je ubijalo u pojam
... Nisam mogao da vjerujem. Kod mene jednostavno kompjuter ne moze toliko brzo da postavlja nova pitanja. Ili se samo tjesim
. Mora da je do kompa u glavi, ljudi su pametniji od mene i to je to.

A ja igram Brain Buddies , o je ustvari Brain Test... Imas test memorije, test brojeva, test zapazanja..... rekord mi je 2700 i ne mrdam, a moji prijatelji, njih 10-tak imaju preko 4500... Ma sigurno koriste neke skripte, sifre... a mozda jednostavno meni mozak ne radi bas najbolje... hehe ...
Prevaranti su to, hakeri bre ... tesim se ja... :-"
Prevaranti su to, hakeri bre ... tesim se ja... :-"
Who dares, wins !
Mrzim fb. Predosadan je, a i svi nešto hoće od mene. Zato sam našla poker na drugoj stranici.
Mada sam se naložila na music challenge, ali kada sam prešla milion bodova ni to mi se ne da.
Mada sam se naložila na music challenge, ali kada sam prešla milion bodova ni to mi se ne da.
all that I want is to play
Eeeeee, vidila sam te, i ja isto igram i super mi je!sanela wrote:
Igram i Farmu (kupila sam vilu jupiii), i to je to što se tiče igara.
Kako sad imam više obaveza, posadim nešto čemu treba 24 sata da naraste, pa tek sljedeći dan igram.
A ribice su super! Nemam više mjesta za one koralje i ostalo...
Prijatelj mi je rekao hakirati da dobijem 200 onih perli, pa da mogu kupovati stvari koje se mogu kupiti standardnim coinsima.

Vlado_M wrote: Mora da je do kompa u glavi, ljudi su pametniji od mene i to je to.
Hahaha, mora da je to!Mauriko wrote: a mozda jednostavno meni mozak ne radi bas najbolje... hehe ...

Potpis.
Ja sam fb eliminisao nakon sto mi je komsinica sa drugog sprata, gospodja predsjednik kucnog savjeta, poslala zahtjev da postanemo zvanicni virtuelni prijatelji...anfakabl wrote:Mrzim fb. Predosadan je, a i svi nešto hoće od mene. Zato sam našla poker na drugoj stranici.
AnAna_mo wrote:Vlado_M wrote: Mora da je do kompa u glavi, ljudi su pametniji od mene i to je to.Hahaha, mora da je to!Mauriko wrote: a mozda jednostavno meni mozak ne radi bas najbolje... hehe ...
Hvala ti, Ana. Bas znas da ohrabris ljude

Hahahaha, onda bi te na stepeništu ispitivala zašto nisi lajkovao njen link niti se pridružio njenoj grupi - a videla je da si bio onlajn.
Mada, gospođa predsednik je to, trebao si se malo ušlihtati
Mada, gospođa predsednik je to, trebao si se malo ušlihtati

all that I want is to play