Ne gubite nadu !!!
Moderator: sanela
Re: Treba mi savet... Hitno!!
čestitam samo guraj
A da ipak uradiš još jednomMauriko wrote:To sam uradio pre 6 meseci i jako se dobro osecam

Xej, Mauriko, dodji na neki NA sastanak, bice ti lakse kada mozes da razgovaras
i delis svoja iskustva sa narkomanima koji su cisti kao i ti,
Ljubi babac!
Drz se i samo tako nastavi ...
i delis svoja iskustva sa narkomanima koji su cisti kao i ti,

Ljubi babac!
Drz se i samo tako nastavi ...

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Hvala jos jednom na pozivu.
Al ja trenutno imam svoj put oporavka i njega se drzim, tj. klinike i grupnih terapija.
.Ko zna, mozda jednog dana i osetim potrebu da se prikljucim NA... Za sada ne.
Veliki =; za bakutu.
Al ja trenutno imam svoj put oporavka i njega se drzim, tj. klinike i grupnih terapija.
.Ko zna, mozda jednog dana i osetim potrebu da se prikljucim NA... Za sada ne.
Veliki =; za bakutu.
Who dares, wins !
I jos nesto... jbt. koliko je sam se brzo i jako navukao na PAS, toliko se sad navlacim na ucenje o njima, tj. citanje stiva i stiva...
Jel jos neko ima taj fazon ???
Nikad u zivotu nisam imao ovoliku volju i zelju za citanjem, i totalno me ispunjava.
Jel jos neko ima taj fazon ???
Nikad u zivotu nisam imao ovoliku volju i zelju za citanjem, i totalno me ispunjava.
Who dares, wins !
Fakultet sam upisao, u moj zivot se ponovo vraca jedna divna devojka, ...andjeo. Koju sam davno izgubio...sta mislite zbog cega
Polako, nigde ne zurim...al osecam da je ovo pocetak jako lepog perioda za mene.

Polako, nigde ne zurim...al osecam da je ovo pocetak jako lepog perioda za mene.
Who dares, wins !
Sigurno joj je smetalo što jedeš previše čokolade... Hajde, priznaj da je to!Mauriko wrote: Koju sam davno izgubio...sta mislite zbog cega![]()

Potpis.
Popravi mi dan kad ovakvo nešto čujem. :smt023Mauriko wrote:Fakultet sam upisao, u moj zivot se ponovo vraca jedna divna devojka, ...andjeo. Koju sam davno izgubio...sta mislite zbog cega![]()
Svaka čast... samo naprijed druže.
Who dares, wins !