Juce je tacno bilo godinu dana od kad sam na ovom forumu. Mnogo sam stvari procitao, naucio... I dalje uzivam u citanju. To sto malo pisem nije dokaz da nisam tu, nego jednostavno nisam dobar u pisanju pa me samim tim i mrzi da radim nesto u cemu nisam dobar...
Evo za koji da ce biti tacno pola godine apstinencije...
Hvala svima koji su na ovom forumu i sto "aktivno" ucestvujete u mom lecenju... samim tim sto vas citam i ubijem cuku-dve i ponesto i zapamtim, kontam da ucestvujete na neki nacin u oporavku.
Da nije bilo foruma verovatno nebi bio ovde gde sam sad, tj. kakav sam sad.
Ovde sam saznao vise o lecenju, privatnim klinikama, i da nije foruma sigurno se nebi, bar u skorije vreme odlucio na lecenje.
Da ne nabrajam pojedince, zahvalan sam svima...
I cisto da kazem, poboljsanje osecam iz meseca u mesec, upisao sam fakultet, imam frku sa novim ljudima, al valjda ce i to proci... mnogo se bolje osecam u drustvu ljudi koji znaju za moje lecenje, a to je valjda i normalno.
Veliki pozdrav za ceo forum!!!
Ne gubite nadu !!!
Moderator: sanela
Re: Treba mi savet... Hitno!!
Who dares, wins !
Ana to je ta klinika o kojoj sam ti pisala na pp kosata 5000e tako da je to to otprilike....
ti znas sve pisala sam ti o tome a ostalima kazem ne treba ici na tu kliniku i nije bas tako kako pricaju, pomogne dosta prvih desetak meseci kriza se i ne oseti i bukvalno se prespava radi se detox prvo a onda neke procedure koje nisu ni malo lake i stvarno se zaboravi "rad heroina" ali samo rad a secanje naravno ostaje a posle se opet javlja rovac i je sve otprilike isto tako da mislim da ne vredi te pare realno,ali i ima i ljudi kojima je pomogla koje ja poznajem ali opet kazem ne vredi te pare a i mislim da mu jos uvek nije potrebna da moze i drugacije da resi problem ali pre svega da kaze roditeljima i da se suoci sa problemom stvarno!!!
mislim da trebas reci roditeljima sto pre !!!!! to ti je trenutno najvaznije ne mozes sam nikako !!! potrebna ti je pomoc i podrska
TO TI JE MOJ NAJISKRENIJI SAVET
SRECNO I POZZZ
ti znas sve pisala sam ti o tome a ostalima kazem ne treba ici na tu kliniku i nije bas tako kako pricaju, pomogne dosta prvih desetak meseci kriza se i ne oseti i bukvalno se prespava radi se detox prvo a onda neke procedure koje nisu ni malo lake i stvarno se zaboravi "rad heroina" ali samo rad a secanje naravno ostaje a posle se opet javlja rovac i je sve otprilike isto tako da mislim da ne vredi te pare realno,ali i ima i ljudi kojima je pomogla koje ja poznajem ali opet kazem ne vredi te pare a i mislim da mu jos uvek nije potrebna da moze i drugacije da resi problem ali pre svega da kaze roditeljima i da se suoci sa problemom stvarno!!!
mislim da trebas reci roditeljima sto pre !!!!! to ti je trenutno najvaznije ne mozes sam nikako !!! potrebna ti je pomoc i podrska
TO TI JE MOJ NAJISKRENIJI SAVET
SRECNO I POZZZ
.... previse za kraj a premalo za oprostaj....
ovo je bio odgovor na postove sa prve strane za anu i tebe kad sam glepaca nisam gledala datum tako da za tebe odgovor ne vazi vise Hvala Bogu
procitala sam sada sve i drago mi je zbog tebe SVAKA CAST videces sve ce ti biti bolje i bolje
pudi pametan i pozzz
procitala sam sada sve i drago mi je zbog tebe SVAKA CAST videces sve ce ti biti bolje i bolje
pudi pametan i pozzz
.... previse za kraj a premalo za oprostaj....
Maso ja ne znam kakav je sistem na toj klinici ali jedno sigurno znam, recidiv je sastavni deo bolesti zavisnosti, samim tim sto je bolest zavisnosti hronicno oboljenje mozga, i on se krece negde oko 30-40%, . Dakle u svakoj klinici ima recidiva, a najredje ih ima kada se ispostuje ceo program lecenja koji traje od oko 24 meseca, e tu je procenat recidiva jako mali, negde oko 10-15%. Znaci opet napominjem da bi tolika uspesnost bila, moraju se postovati pravila celoga zivota, jer dzaba ti i 5 godina lecenja ako ces posle tog vremena (dajem primer) nastaviti cisto onako da vidjas staru ekipu. A to da se neko ne seca rada...hmmm... bas diskutabilno, evo recimo ni ja ne mogu da ga zamislim bas pravo a sto se rovca tice, uopste ga nemam, ne kazem da ga nebi imao kada bi se stvorio u situaciji gde se uzima roba, pa prema tome nastojim izbegavati bilo kakvu dodirnu tacku sa PAS.
I jos nesto, svako ko postuje terapijska pravila, ma bilo koja to klinika bila, ima veliku sansu da se izvuce. A to sto ta klinika uzima 5000e, pa sta je tu cudno????
Koja klinika u Beogradu naplacuje manje za godisnji tretman??? I to minimum 5000e, sa implantima izadje i 7000e, al sta da se radi. Znaci pricam o punom tretmanu.
Tako da nemoj kritikovati ni jednu kliniku, svaka od njih nastoji da pomogne pacijentima na najbolji moguci nacin za koji oni znaju. Al sta ti ja pametujem, svako ima pravo na svoje subjektivno misljenje pa i ti.
Veliki pozdrav za tebe =;
I jos nesto, svako ko postuje terapijska pravila, ma bilo koja to klinika bila, ima veliku sansu da se izvuce. A to sto ta klinika uzima 5000e, pa sta je tu cudno????
Koja klinika u Beogradu naplacuje manje za godisnji tretman??? I to minimum 5000e, sa implantima izadje i 7000e, al sta da se radi. Znaci pricam o punom tretmanu.
Tako da nemoj kritikovati ni jednu kliniku, svaka od njih nastoji da pomogne pacijentima na najbolji moguci nacin za koji oni znaju. Al sta ti ja pametujem, svako ima pravo na svoje subjektivno misljenje pa i ti.
Veliki pozdrav za tebe =;
Who dares, wins !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjrlJsa52hg[/youtube]
Who dares, wins !
Mauriko moj ti je savjet da fino priznaš starcima sve i onako će saznati kad tad fizičku ćeš prebolit al upamti psiha je opasna i fura te dugo vremena a za tu pomoć su ti potrebni starci al da budeš baš pod njihovom kontrolom normalno da će ti to smetat jer će se osječat skinutim al nije tako. Otiđi sa starcima kod doktora priznaj sve i slušaj ih i šuti fino se bilo gudrat a treba sad i patit.
Ja mislim ako sad ovo ne uradiš potonučeš još dublje
Ja mislim ako sad ovo ne uradiš potonučeš još dublje
Ti kad izađeš čist nakon pet godina mnogi ćete zaboravit a ti njih nećeš htjet viđat imačeš drugih problema ne vezanih za drogu
Možda, ako već diskutujemo o nečemu, ne bi bilo loše prethodno kompletno pročitati napisanu temu kako bi se izbegli slični komentari. Pozdrav.lexilium wrote:Mauriko moj ti je savjet da fino priznaš starcima...
U pravu si Pawa 100%, greška moja ona glupa brzopleta.Pawa wrote:Možda, ako već diskutujemo o nečemu, ne bi bilo loše prethodno kompletno pročitati napisanu temu kako bi se izbegli slični komentari. Pozdrav.lexilium wrote:Mauriko moj ti je savjet da fino priznaš starcima...
Izvinjavam se Mauriko sve najjj
He, ti si treci koji me pokusava slati kod doktora i govori da priznam mojima od kad sam apstinenciji...
To sam uradio pre 6 meseci i jako se dobro osecam.
U svakom slucaju hvala za savet

To sam uradio pre 6 meseci i jako se dobro osecam.
U svakom slucaju hvala za savet

Who dares, wins !