Naše Drage Voljene Životinjice :D

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

selma

Re: Naše Drage Živuljkice :D

Post by selma »

PsyTechGirl wrote:
S6301203.JPG
S6301202.JPG
Mačka ti je prava pozerka :lol: :lol: :lol:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
anfakabl

Re: Naše Drage Voljene Životinjice :D

Post by anfakabl »

Rastopih se zbog Milice. Predivna je. Izljubi je umesto mene u stomačić.
Mala slatka sijamska Vojvođanka.
all that I want is to play
PsyTechGirl

Re: Naše Drage Živuljkice :D

Post by PsyTechGirl »

BOBAN wrote:
PsyTechGirl wrote:Ja mislim stvarno, onako najiskrenije, da se niko od Vas ne može porediti sa mojom devojčicom (pa čak ni *adam, a ni Boban :lol: ).
zaprašila sam je danas, dala joj 1/4 neke tablete protiv buva i ostalih zajebanata
ja imam buve, Imas koju tabletu za mene?
Ne žao mi je.. Samo se o živuljkama brinem na tu temu :lol:

A Milica je pravi med, kažem vam ja..
Svaku noć, od kad je stigla spavamo zajedno, (jeste da me obavezno probudi par puta, ali nije greda, oprošteno joj je :D ) legne mi ili na vrat, ili pod pokrivač na rame i sve tako..
Čak sam se i na neki Forum registrovala - neki 'Pet centar', mnogo sladak sajt..Sve sami ljubitelji životinja.. (a ne kao ova Samantha nenormalna :D )

P.S. Ann, Šer ti je sweet skroz. Kakva je karakterom ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ma savršena majke mi. :D Zakon cuko. Nikad nije pravila probleme i štetu, jedino kad je bila skroz mala volila je kopati po saksijama, pa kad zemlja uđe u tepih -uuuu. Inače, to bi radila samo kad bi ostala sama. Ali sam je naučila da se to ne smije. Nuždu je obavila u stanu ukupno možda jedno pet puta - uvijek grebe na balkonska vrata ili ako joj se baš ide vani ode pred ulazna ili te ono "značajno" pogleda. Kad dođem kući odnekud, skače mi skoro do glave i zavija od dragosti. Kod nas je šest godina, a zanimljivo je to što smo je samo 3-4 puta čuli da laje. Mislim, kakav je to pas koji ne laje? :D Dobra je, pametna boli glava - konta sve što joj kažeš. Ako dođem kojim slučajem kući nadrkana, ona to snimi u trenu i samo se kratko javi i ode na svoju fotelju. Btw, gospođica ima svoju vlastitu žutu kožnu fotelju - šta da ti kažem... Ja sam se masu puta uhvatila da bukvalno pričam s njom. Privržena je nama ukućanima, ali se lako sa svima zbliži, prilazi svim ljudima (što mi se i ne sviđa baš- ali hajde). Ama nemam zamjerke. Baš najbolji prijatelj čovjeku. Ne gleda imaš li para, jel si lijep i zgodan, kako si obučen... Životinje su zakon. :D
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

U pravu si..
Ja volim i pse, jako.
Samo što, zadnjih godina navodno nemam uslove za psa i jako patim zbog toga..
Mačke su kućne životinje - sa njima ne možeš ništa sem da se maziš i da spavate zajedno..
Dok sa psom možeš i da prošetaš, da se istrčiš, ispričaš.. :-D
Možeš da pričaš i sa Macama, offcourse. Posebno sa sijamcima. Što one vole da pričajuuuu, to je haos.
Uvek imaju nešto značajno da mjauknu i to sve sa značajnim pogledom direkt u oči. Neverovatno :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E znači, one (sijamske mace) bukvano ovako pričaju. Ti njima jednu reč - oni tebi 100tinu :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7UgVbEmBLPc[/youtube]
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=75GEzD6wh8o[/youtube]
Ovo je nešto preslatko!! :heart:
Potpis.
dete svemira

Post by dete svemira »

moje štene....još uvek-štene... :D
Attachments
MOJ ANDJEO.jpg
kupanje male bubice
kupanje male bubice
štene
štene
Misli koje misliš
su život koji živiš.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Šere nema desetak dana, i ne znam, da nabavim bilo kakvu životinju neće mi je zamijeniti. Mogu uzeti opet ženku patuljastog šnaucera, boja crno-srebrena, nazvati je istim imenom, to neće biti to. Onakvog cuke nikad više.
I danima poslije kuća je bila tako prazna i bilo je totalno neobično. Svi u kući volimo životinje i tata neki dan reče: Hajde da opet uzmemo šnaucera, ali ovaj put velikog crnog. Mi svi u čudu, ono, koji k! Živimo u stanu na osmom katu, a to je pas koji naraste do struka. I ništa. Tati je točno ta rasa ostala neispunjeni san. Kada se on i mama pod stare dane presele u kuću u Rodoču, sigurna sam da će ga nabaviti. A dotad nam dom "krasi" mali žuto-bijeli mačak. Lud je totalno, ali kada dođe vrijeme za spavanje pretvori se utakvu mazu, da ga jednostavno moraš povesti sa sobom pod deku! Onda prede i prede, i mogu vam reći da me to baš fino uspava. Strašno je proždrljiv, ne mogu doći sebi kako taj mali isprdak može onoliko pojesti! Gdje mu sve to stane! I da, smrdi mu iz usta nenormalno, krmak jedan! :D Eto, to vam je ukratko naš Đuro. :D Bratu se napokon ispunila želja i dobio je mačku.
Potpis.
Post Reply