CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Bog te mazo, jes´ dosadno. Ovo je valjda prva večer ove godine da nisam izašla. Šta se dešava? 

Potpis.
Ana, guze ti je bombon,pusti supljareBOBAN wrote:sanela wrote:
Jesam, obrisala sam tvoju golu guzu
Baš si našla kome ćeš je pokazivati. Ovako finom dečku, našem Bobanu... ccc, pa gdje će ti duša?

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- PsyTechGirl
BOBAN wrote:Ja se moram ograditi i reci sta sam napisao kada mi je poslala post gde pise "evo ti :butthead: ".Odgovorio sam joj da treba da narastesanela wrote:
Jesam, obrisala sam tvoju golu guzu
Baš si našla kome ćeš je pokazivati. Ovako finom dečku, našem Bobanu... ccc, pa gdje će ti duša?
Al' si se ogradiooo.. Meni izgleda samo kao da tabanaš put za neko vreme koje sledi ('kad naraste') :p
A ja danas k'o i juče..
Samo ovde neka kiša počela.........
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Hehe Ana možda ti dosadiloAnAna_mo wrote:Bog te mazo, jes´ dosadno. Ovo je valjda prva večer ove godine da nisam izašla. Šta se dešava?

Meni nije dosadno,gledam neki film,a ustvari gledam kroz njega...i što je najgore a to me najviše nervira ne znam ni kako se film zove,nisam počela da ga gledam ispočetka

Eeeeeeejjj, pa jebote....
Ušla sam da Fejsbuk, i vidim tri friend requesta. I jedan od njih mi zapade za oko. Moja najbolja prijateljica koju sam IKAD imala, koja se zbog školovanja odselila u Kanadu. Nije je bilo tu godinama.Ima sigurno... ma ne znam koliko puno vremena. Jednom smo se sasvim slučajno srele na nekom hrvatskom chatu, nakon prvog iznenađenja, pa šta ima novo, vamo-tamo, htjeli smo razmijenit adrese i telefone - kad puče veza. I ništa sve do sada! Kako mi je drago!!!

Ušla sam da Fejsbuk, i vidim tri friend requesta. I jedan od njih mi zapade za oko. Moja najbolja prijateljica koju sam IKAD imala, koja se zbog školovanja odselila u Kanadu. Nije je bilo tu godinama.Ima sigurno... ma ne znam koliko puno vremena. Jednom smo se sasvim slučajno srele na nekom hrvatskom chatu, nakon prvog iznenađenja, pa šta ima novo, vamo-tamo, htjeli smo razmijenit adrese i telefone - kad puče veza. I ništa sve do sada! Kako mi je drago!!!

Potpis.
konachno vikend.........da mi se glava refreshuje jbt....nije ovo lako.
cucla cucla cuclica
Ja sam ok ali mi je u kući totalni haos,brata mi ostavila žena,pa mi danas ceo dan plače ko malo date,stvarno mi ga žao,ali neću da grešim dušu sam je kriv 

- PsyTechGirl
Tužna wrote:Ja sam ok ali mi je u kući totalni haos,brata mi ostavila žena,pa mi danas ceo dan plače ko malo date,stvarno mi ga žao,ali neću da grešim dušu sam je kriv
Eeeee jbga.. I onda kažu kako je narkomanija najgori problem.. Ma jeste djavola.. To samo narkomanima.. A svi ostali imaju slobodno svojih problema i sranja mimo cele naše narko - priče..
Jbga Tužna, i meni je žao.. Teško je to, kad te neko ostavi.. Pogotovo kad si se još zavetovao sa tim nekim za 'do kraja života'.. Jbga ..
Ima li tendencije da se pomire ??
Ja nisam loše.. Već 6-7 dana ne koristim nikakva psihoaktivna sredstva .. Nego eto tako.. Životinjarim..
A daaaa, mama mi je donela sijamku jednu maaaalu jako malu. Tek 9 nedelja ima. Kupila je dok je bila odsutna.. Baš sam se jaaako obradovala.
Inače, sijamci su poznati po tome da uvek nadju sebi jednu osobu koju će najviše od svih da vole i sa kojom će najviše biti bliski.
Sad u kući vlada borba ko će biti izabranik Milicinog (tako smo je nazvali) srca

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Da jel vidiš,nije narkomanija najgora i akloholizam je loš,brat mi je alkos mislim nije ono sad da pijan svaki dan to je možda bio pre 4-5 godina,ali svaki dan pije,i žena jednostavno više ne može to da trpi pokupila se i otišla tj. taj dan se nacugo malo više i sam je otero a sad plače za njom da miu se vrati....to se već dešavalo vraćala se ona ali mislim da je sad stvarno ugasio.....a kad razmislim da sam na njenom mestu pa i ja bi isto tako verovarno napravila...ne znamPsyTechGirl wrote:Tužna wrote:Ja sam ok ali mi je u kući totalni haos,brata mi ostavila žena,pa mi danas ceo dan plače ko malo date,stvarno mi ga žao,ali neću da grešim dušu sam je kriv
Eeeee jbga.. I onda kažu kako je narkomanija najgori problem.. Ma jeste djavola.. To samo narkomanima.. A svi ostali imaju slobodno svojih problema i sranja mimo cele naše narko - priče..
Jbga Tužna, i meni je žao.. Teško je to, kad te neko ostavi.. Pogotovo kad si se još zavetovao sa tim nekim za 'do kraja života'.. Jbga ..
Ima li tendencije da se pomire ??

Inače ja sam ok,malo me zeza čuka ali dobro je

Kod kuce sam, istusirao se, najeo... Zadrzao apstinenciju. Imao najludji dan u posljednjih par mjeseci (otkako sam cist)... i mnogo vise srece i pomoci, nego pameti. Sad je smijesno. Ali, po hiljaditi put na hiljaditi nacin sam dokazao da sam debil.