PsyTechGirl wrote:Taj rad, Ančy ..

Ja nešto kontam da je autor ove teme samo onako navratio ovdje i nebi me čudilo da se više ne pojavi.
Ali neka, super da je neko otvorio temu o tetovažama, da malo ćaskamo.
Možda i ja stavim sliku ove svoje, haha.

Moderator: sanela
PsyTechGirl wrote:Taj rad, Ančy ..
BOBAN wrote:Ako odrastete.pozzzz
Nisi, baš si lijepi, kuturni, fini i odgojeni gospodinčić - dečkić !BOBAN wrote:Ja sam stara olinjala djankara
To je prevara izlog bajka a radnja praznaAnAna_mo wrote:Nisi, baš si lijepi, kuturni, fini i odgojeni gospodinčić - dečkić !BOBAN wrote:Ja sam stara olinjala djankara
Moguće Bobby, moguće..BOBAN wrote:Shega naravnoa tebi psy ce jedno vreme to trajati te paranojice i to samo da znas.Nemoj dvosmisleno gledati na moje postove.Jer da gledas na stvari iz moje perspektive totalno je drugacije.Ja sam stara olinjala djankara koja je prosla sve to i onda mi je u jednu ruku smesno a u drugu mi zao sto smo takvi svi da kad osetimo na svojoj kozi onda ucimo.Nemoj od mene praviti podmuklog lika.Osetio sam u tvom zadnjem postu prezir u reci"ovaj".Voli cika bobi vas samo malo mu nekad zao kad se iscrtate ,kad pijete metadon,vucete speed itd pa vas malo provocira.Inace cete vi lepu supu kuvati,znam verujem u vas.pozzzzz
TakođeBOBAN wrote:Ja ti nebih preporucio.Licno moje misljenje je da je to prolazna stvar.Ja sam se pokajao.Dok sam se drogirao napio sam se i nadrogirao jedno vece i bio kod ortaka koji radi tetovaze.Iscrtao sam se sav,kad sam se probudio ujutro poludeo sam.Mada sam hteo i ranije jednu da uradim a i ta jedna pored ostalih mi smeta sada u mnogim stvarima.Pozdrav.