Vozdra š'a ima? Pitao sam google o hepatitisu i, uputio me kod vas. Nemam problema sa drogama, osim trave, problem je u tome što travu KONZUMIRAM samo praznicima.
Imam pitanje o hepatitisu C. Hoću da se tetoviram ali mi roditelji brane
Majka me straši statističkim podacima po kojim 70% tetoviranih ima hepatitis. Dok otac argumente nalazi u činjenici; da se "u nas" samo hajvan (stoka )označava. Nekad su stoku označavali žigovima (retro je in); do nedavno tetovažama; danas pirsingom; A sutra?
Biometrijskim čipovima
Meni je to tako cool 8)
Šta znaju roditelji :finga: Oni su tako staromodni i konzervativni da je to za plakat
Da se označim ili ne?
Ja ti nebih preporucio.Licno moje misljenje je da je to prolazna stvar.Ja sam se pokajao.Dok sam se drogirao napio sam se i nadrogirao jedno vece i bio kod ortaka koji radi tetovaze.Iscrtao sam se sav,kad sam se probudio ujutro poludeo sam.Mada sam hteo i ranije jednu da uradim a i ta jedna pored ostalih mi smeta sada u mnogim stvarima.Pozdrav.
.........ja sam bas zigosan jer imam barcode s mojim datumom rodjenja.....to tvoji da vide....ubili bi te.....ali ja se recimo nikada necu pokajati zbog toga jer sam to uradio kada sam krenuo u rat 99' da ako nadju ugljenisan les bar znaju koje to bio....
jbg........tako je......jer sam ja radio u komandi vazduhoplovstva a to su svo vreme trazili da pogode dusmani jer je onda prekinuta veza izmedju radara i topova(artiljerije).....svakih 24h smo menjali polozaj i nakopao sam se rovova za ceo zivot....mislim da svi zajedno ovde niste toliko kopali kao ja za tih 100dana......koliko sam bio tamo......UZASS......i onda......sto se drogiram i sto sam lood....brateee.....LOOD sam.....JEBENO SAM LOOD......I BOLI ME KURAC.......
Eto....moj tatoo ima smisla i logiku........pa ako i ti nadjes ovako jak smisao tetoviraj se....
Samo doooobro razmisli šta ćeš nacrtati i gde, da se nebi pokajao..
U stvari, pametnije bi ti bilo da ni ne radiš tattoo dok ne naletiš na neku sličicu u koju ćeš se zaljubiti.. Onda sačekaj neko vreme (što se kaže, da prenoći) pa ako ti posle nekih mesec - dva mišljenje bude isto - odradi tattoo.
Pozdravljam odluku..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Pa gledaj, ja osobno volim tetovaže i pirseve.
Imam na donjem dijelu leđa istetoviran tribal i tigra. I onako, sviđa mi se motiv, ali što se tehnike tiče - može to još bolje. Tako da ću ih prepraviti samo da skontam kako, jer tribal je dosta velik i ispunjen. Bilo bi mi draže da sam uradila samo konture, ali jebiga. Taj tribal sam ja sama nacrtala i dala majstoru da ga uradi. Kad je završio, nisam htjela da mi je uslika za pano, što inače rade - da nebi bilo da se nekome svidi pa da uradi istu takvu. Imam trenutno probušen jezik, pupak i usnu, a imala sam obrvu i nos ali sam to povadila.
Nego ja se raspriča o sebi...
Ako si baš odlučio da se tetoviraš, uradi kao što ti je Psy rekla. Sačekaj malo, potraži po netu, novinama i salonima motive... Kada nađeš neku koja ti se sviđa, napravi probu (neka ti čovjek u salonu crtež prenese na kožu, na željeno mjesto) da vidiš kako bi to izgledalo. Možeš je prilagoditi sebi kako hoćeš. A ako već imaš u glavi šta ćeš šarati - jednostavno reci majstoru, isprintaj, nacrtaj... Bitno je samo da se sporazumijete i da on skonta šta ti točno hoćeš.
Najbolje bi bilo da ti tetovaža ipak nešto predstavlja, da ima neko značenje - tako se nećeš pokajati, niti će ti dosaditi.
Evo, moja stara na plećki ima tatin portret uokviren tribalom, i super je!
Uglavnom, nađi motiv koji hoćeš, raspitaj se za čovjeka koji kvalitetno radi (ne znači uvijek da je skuplji bolji), nabavi para koliko ti treba - i ćao...
Te priče o 70% tetoviranih koji su zaraženi hepatitisom, slobodno batali! Davno prije su neki (nekolicina, tetovirali nesterilnim iglama. Danas je sve totalno čisto i sterilno, naravno - u salonima, valjda ne misliš ići da ti tetovažu radi neki tip u garaži. Cijeli salon je čist, uredan, mašinica i kabl od mašinice je presvučen najlonom, nose se rukavice, a igle se odpakuju pred muštetijom. Tako da se nemaš čega bojati.
Pozdrav i sretno.