tetovaže

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

kalimeroo

tetovaže

Post by kalimeroo »

Vozdra š'a ima? Pitao sam google o hepatitisu i, uputio me kod vas. Nemam problema sa drogama, osim trave, problem je u tome što travu KONZUMIRAM samo praznicima.
Imam pitanje o hepatitisu C. Hoću da se tetoviram ali mi roditelji brane :twisted:
Majka me straši statističkim podacima po kojim 70% tetoviranih ima hepatitis. Dok otac argumente nalazi u činjenici; da se "u nas" samo hajvan (stoka )označava. Nekad su stoku označavali žigovima (retro je in); do nedavno tetovažama; danas pirsingom; A sutra?
Biometrijskim čipovima :lol:
Meni je to tako cool 8)
Šta znaju roditelji :finga: Oni su tako staromodni i konzervativni da je to za plakat :cry:
Da se označim ili ne?
Nepravda, pa to ti je !!!
Boban

Re: tetovaže

Post by Boban »

Ja ti nebih preporucio.Licno moje misljenje je da je to prolazna stvar.Ja sam se pokajao.Dok sam se drogirao napio sam se i nadrogirao jedno vece i bio kod ortaka koji radi tetovaze.Iscrtao sam se sav,kad sam se probudio ujutro poludeo sam.Mada sam hteo i ranije jednu da uradim a i ta jedna pored ostalih mi smeta sada u mnogim stvarima.Pozdrav.
adam*

Post by adam* »

.........ja sam bas zigosan jer imam barcode s mojim datumom rodjenja.....to tvoji da vide....ubili bi te.....ali ja se recimo nikada necu pokajati zbog toga jer sam to uradio kada sam krenuo u rat 99' da ako nadju ugljenisan les bar znaju koje to bio.... :roll:

jbg........tako je......jer sam ja radio u komandi vazduhoplovstva a to su svo vreme trazili da pogode dusmani jer je onda prekinuta veza izmedju radara i topova(artiljerije).....svakih 24h smo menjali polozaj i nakopao sam se rovova za ceo zivot....mislim da svi zajedno ovde niste toliko kopali kao ja za tih 100dana......koliko sam bio tamo......UZASS......i onda......sto se drogiram i sto sam lood....brateee.....LOOD sam.....JEBENO SAM LOOD......I BOLI ME KURAC.......

Eto....moj tatoo ima smisla i logiku........pa ako i ti nadjes ovako jak smisao tetoviraj se....

POzzz

tatoo.jpg
tatoo.jpg (3.39 KiB) Viewed 3674 times
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ma bro', nego šta nego se tetoviraj :D

Samo doooobro razmisli šta ćeš nacrtati i gde, da se nebi pokajao..
U stvari, pametnije bi ti bilo da ni ne radiš tattoo dok ne naletiš na neku sličicu u koju ćeš se zaljubiti.. Onda sačekaj neko vreme (što se kaže, da prenoći) pa ako ti posle nekih mesec - dva mišljenje bude isto - odradi tattoo.

Pozdravljam odluku.. :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

PsyTechGirl wrote: Onda sačekaj neko vreme (što se kaže, da prenoći)
Psy ti njemu ko da dajes recept za zimnicu :D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

BOBAN wrote:
PsyTechGirl wrote: Onda sačekaj neko vreme (što se kaže, da prenoći)
Psy ti njemu ko da dajes recept za zimnicu :D
Aaaaa pa šta ću.. :D

Aj kaži pošteno, zar nisam u pravu ?? :o
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

Jao necu nista reci :-D Napisao sam gore da sam se pokajao.Kad odem na kupanje recimo ubi me blam.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

BOBAN wrote:Jao necu nista reci :-D Napisao sam gore da sam se pokajao.Kad odem na kupanje recimo ubi me blam.

A mogao bi baš i ti da staviš na Forum te tvoje sličice, pa da i tebe malo comment, aaa ?? 8)

Čuj 'neću ništa reći' .. Kao mudrost, ovo ono.. :lol: :-D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Pa gledaj, ja osobno volim tetovaže i pirseve.
Imam na donjem dijelu leđa istetoviran tribal i tigra. I onako, sviđa mi se motiv, ali što se tehnike tiče - može to još bolje. Tako da ću ih prepraviti samo da skontam kako, jer tribal je dosta velik i ispunjen. Bilo bi mi draže da sam uradila samo konture, ali jebiga. Taj tribal sam ja sama nacrtala i dala majstoru da ga uradi. Kad je završio, nisam htjela da mi je uslika za pano, što inače rade - da nebi bilo da se nekome svidi pa da uradi istu takvu. Imam trenutno probušen jezik, pupak i usnu, a imala sam obrvu i nos ali sam to povadila.
Nego ja se raspriča o sebi...
Ako si baš odlučio da se tetoviraš, uradi kao što ti je Psy rekla. Sačekaj malo, potraži po netu, novinama i salonima motive... Kada nađeš neku koja ti se sviđa, napravi probu (neka ti čovjek u salonu crtež prenese na kožu, na željeno mjesto) da vidiš kako bi to izgledalo. Možeš je prilagoditi sebi kako hoćeš. A ako već imaš u glavi šta ćeš šarati - jednostavno reci majstoru, isprintaj, nacrtaj... Bitno je samo da se sporazumijete i da on skonta šta ti točno hoćeš.
Najbolje bi bilo da ti tetovaža ipak nešto predstavlja, da ima neko značenje - tako se nećeš pokajati, niti će ti dosaditi.
Evo, moja stara na plećki ima tatin portret uokviren tribalom, i super je!
Uglavnom, nađi motiv koji hoćeš, raspitaj se za čovjeka koji kvalitetno radi (ne znači uvijek da je skuplji bolji), nabavi para koliko ti treba - i ćao...
Te priče o 70% tetoviranih koji su zaraženi hepatitisom, slobodno batali! Davno prije su neki (nekolicina, tetovirali nesterilnim iglama. Danas je sve totalno čisto i sterilno, naravno - u salonima, valjda ne misliš ići da ti tetovažu radi neki tip u garaži. Cijeli salon je čist, uredan, mašinica i kabl od mašinice je presvučen najlonom, nose se rukavice, a igle se odpakuju pred muštetijom. Tako da se nemaš čega bojati.
Pozdrav i sretno.
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Taj rad, Ančy ..
Post Reply