:smt023saša-ex wrote:Skromno, nema staPsyTechGirl wrote: A što se ostalog tiče.. Mauriko, Ann, ljudi.. Pa nije da ja baš sad uzimam sve sem dopa, šta vam je?!?
Pušim vutru - tačno,
par puta sam vukla speed - isto tačno,
možda koji put i lobe - istina..
Ali ništa drugo!!![]()
.
Ima li nade za nas ???
Moderator: sanela
Re: Ima li nade za nas ???
- PsyTechGirl
Ne pušim to govno neka 2-3 dana.
Skontala sam da je dosta bilo.
Bar sa završavanjem i konstantnim napoošavanjem..
Ali sad imam novi problem..
Nervoza je nepodnošljiva..
Non stop nešto ključa u meni..
Mama (najčešće ona) uradi nešto što me u sekundi tako iznervira, da tačno osećam kako mi se svi unutrašnji organi grče od nervoze i ne mogu da se kontrolišem.
Jako ružan osećaj, a ne mogu ništa da preduzmem povodom toga.
Kratko traje ali je odvratno..
A stvar sam toliko ozbiljno shvatila i toliko mi smeta da sam stvarno razmišljala da odem do mog doktora da mi prepiše neku terapiju jer ovako ne ide..
Nigde ne idem - društvo (normalno - drugarice i neki stari drugari van narko priče) me zovu da idemo da šetamo, pijemo kafe, lepi dani još uvek traju a meni se ne ide nigde..
Telefon zvoni a ja se ni ne javim..
Posle pošaljem poruku kao da nisam čula mob..
Ma skroz jadno i bedno!!
Tako da po ceo dan sedim u kući, gledam da što više spavam, gledam filmove i tako..
Jedino što moram da idem svako jutro na posao, a i to jedva čekam da dodjem kući da se zatvorim u sobu..
Ma Bljak..
Ni na internet mi se ne ide..
Sve me nekako smara i nervira..
Ma jebem ti više sve droge sveta, pun mi ih je qfer!!!
Skontala sam da je dosta bilo.
Bar sa završavanjem i konstantnim napoošavanjem..
Ali sad imam novi problem..
Nervoza je nepodnošljiva..
Non stop nešto ključa u meni..
Mama (najčešće ona) uradi nešto što me u sekundi tako iznervira, da tačno osećam kako mi se svi unutrašnji organi grče od nervoze i ne mogu da se kontrolišem.
Jako ružan osećaj, a ne mogu ništa da preduzmem povodom toga.
Kratko traje ali je odvratno..
A stvar sam toliko ozbiljno shvatila i toliko mi smeta da sam stvarno razmišljala da odem do mog doktora da mi prepiše neku terapiju jer ovako ne ide..
Nigde ne idem - društvo (normalno - drugarice i neki stari drugari van narko priče) me zovu da idemo da šetamo, pijemo kafe, lepi dani još uvek traju a meni se ne ide nigde..
Telefon zvoni a ja se ni ne javim..
Posle pošaljem poruku kao da nisam čula mob..
Ma skroz jadno i bedno!!
Tako da po ceo dan sedim u kući, gledam da što više spavam, gledam filmove i tako..
Jedino što moram da idem svako jutro na posao, a i to jedva čekam da dodjem kući da se zatvorim u sobu..
Ma Bljak..
Ni na internet mi se ne ide..
Sve me nekako smara i nervira..
Ma jebem ti više sve droge sveta, pun mi ih je qfer!!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Sve što si nabrojala ima veze s prestankom pušenja trave. Strpi se i proći će. Probaj se opuštati, raditi neke stvari za koje znaš da će ti prijati. Ugađaj sebi...
- PsyTechGirl
Pa nekako na to i računam.. da će proći.. pa sad kad, kako da izadjem na kraj sa tim i to.. to već ne znam..sanela wrote:Sve što si nabrojala ima veze s prestankom pušenja trave. Strpi se i proći će. Probaj se opuštati, raditi neke stvari za koje znaš da će ti prijati. Ugađaj sebi...
Ali kako sve prolazi, proći će i to..
Samo da ja ne budem toliko mudra pa da opet završim, onako čisto da ne bude dosadno, da se zabavim malo.. a verujem da hoću samo je pitanje kad..
Inače, javio mi se danas drug, diler, da je stigla nova količina.. (naravno mislim na vutru!)
Rekla sam mu da pauziram, da se čistim malo.. Dobila sam njegovu podršku, fino sam se kulturno zahvalila i to je to..
Idemo dalje..
Last edited by PsyTechGirl on Tue Sep 22, 2009 11:58 pm, edited 1 time in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PROČITAJ ME
ćao vidim da imaš jake borbe u vezi svega što te okružuje, svega što donosi svako novo jutro, a dani dugi, predugi. Ne znam, ustvari da te pitam da li te tvoj posao imalo ispunjava
ovo ti govorim jer sam i ja prolazila kroz isto, ali me posao ispunjavao, ali sve do momenta kada nisam mogla držati glavu gore od prevelike unešene doze.. hmm zeznuta situacija. ali danas sam trijezne glave i želim da te podržim u tvojim dobrim namjerama prema sebi, jer ti to zaslužuješ. To i sama znaš. Ali je najteže sam sebi priznati da si slab, zar ne
Nama je uvjek najteže reći NE I ODBITI. koliko vidim ti želiš to, samo tako nastavi, radi na tome da odbijaš.. Zainati se i reci Ne...Reci ma bježi od mene više, zar ne vidiš da mi je puna kapa. Jednostavno budi tvrdoglava i ZAINATI SE.. a borbi će biti stalno iz dana u dan, nekada težih nekada lakših, ali kada iskreno zaželiš realnu promjenu u svom životu i svom sadašnjem stanju.. vjeruj mi promjena će se početi dešavati, odvijati se laganim, bržim tokom a ni ti sama nećeš znati ni kada ni koliko... kao što si sama rekla dileru pauziram, e sada samo nastavi pauzirati i idemo dalje... A ništa neće proći, nemoj se tješiti ispraznostima, ako zaista želiš promjenu, reći sebi idem dalje, priznati sebi neke stvari, ma koliko one boljele na kraju će se isplatiti. Evo meni se isplatilo što sam bila u Retu. da sam otišla prije, ali danas znam da me Bog spasio pružio mi ruku, ja sam se čvrsto uhvatila za Njegovu ruku i izvukao me iz svega lošeg.. danas samo želim da Mu zahvaljujem... budi jaka i zainati se. ne znam šta bih ti više rekla za sada toliko. pozdrav..

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- PsyTechGirl
PROČITAJ ME wrote:ćao vidim da imaš jake borbe u vezi svega što te okružuje, svega što donosi svako novo jutro, a dani dugi, predugi. Ne znam, ustvari da te pitam da li te tvoj posao imalo ispunjavaovo ti govorim jer sam i ja prolazila kroz isto, ali me posao ispunjavao, ali sve do momenta kada nisam mogla držati glavu gore od prevelike unešene doze.. hmm zeznuta situacija. ali danas sam trijezne glave i želim da te podržim u tvojim dobrim namjerama prema sebi, jer ti to zaslužuješ. To i sama znaš. Ali je najteže sam sebi priznati da si slab, zar ne
Nama je uvjek najteže reći NE I ODBITI. koliko vidim ti želiš to, samo tako nastavi, radi na tome da odbijaš.. Zainati se i reci Ne...Reci ma bježi od mene više, zar ne vidiš da mi je puna kapa. Jednostavno budi tvrdoglava i ZAINATI SE.. a borbi će biti stalno iz dana u dan, nekada težih nekada lakših, ali kada iskreno zaželiš realnu promjenu u svom životu i svom sadašnjem stanju.. vjeruj mi promjena će se početi dešavati, odvijati se laganim, bržim tokom a ni ti sama nećeš znati ni kada ni koliko... kao što si sama rekla dileru pauziram, e sada samo nastavi pauzirati i idemo dalje... A ništa neće proći, nemoj se tješiti ispraznostima, ako zaista želiš promjenu, reći sebi idem dalje, priznati sebi neke stvari, ma koliko one boljele na kraju će se isplatiti. Evo meni se isplatilo što sam bila u Retu. da sam otišla prije, ali danas znam da me Bog spasio pružio mi ruku, ja sam se čvrsto uhvatila za Njegovu ruku i izvukao me iz svega lošeg.. danas samo želim da Mu zahvaljujem... budi jaka i zainati se. ne znam šta bih ti više rekla za sada toliko. pozdrav..
Tačno. Ja samo čekam da se nešto desi, da prodje vreme i da se stvari reše same od sebe.
Svesna sam toga, ali pazi kad ne umem baš ništa drugo!!!!
Jebiga, uvežbala sam i to 'ne' da kažem (posle cele priče sa H), ali kao da se sad stvar nastavlja, ali samo sa drugim stvarima..
Ma ne znam ni ja ..
Biće bolje, mora biti!!
Ili će biti gore i gore i gore.. Sve do mere kad ne bude više moglo gore i onda će se valjda nešto bolje početi dešavati!!
A najgore od svega mi je to što sam ja svega svesna i znam šta sve treba a šta ne treba da uradim da bi se neke stvari desile ili ne desile.
A opet radim ono što ne valja ikako znam ishod..
P.S. Tebi hvala puno što si makar malo iskustva podelila sa mnom.. to mi mmnogo znači!!
- PsyTechGirl
E, a baš sam ja cool jel da ? 8)
- PsyTechGirl
Idemo dalje.. Vutra se od pre 2 dana više ne puši..
Videćemo koliko će ovaj put trajati..
Objasnila sam momku da ne želim više i da mi smeta i samo donosi loše.
Kaže on :'dobro, ajde, nećemo više sad, ali ćemo posle nekad kad budemo hteli, za neku novu godinu ovo ovo.. možemo povući par dimova i to..'
Ja reko : 'ja ne bih ipak.. I ako budem (tj kad budem
) htela i tražila da završimo, molim te slaži me da nema, ili bilo šta i nemoj mi više nikad završiti..'
A ako mi ne završi on, malo ko može drugi jer sam ostale sve veze na tu temu prekinula..
Tako da eto, pokušavam konkretnije malo ovaj put.. Idemoooooo ..
Videćemo koliko će ovaj put trajati..
Objasnila sam momku da ne želim više i da mi smeta i samo donosi loše.
Kaže on :'dobro, ajde, nećemo više sad, ali ćemo posle nekad kad budemo hteli, za neku novu godinu ovo ovo.. možemo povući par dimova i to..'
Ja reko : 'ja ne bih ipak.. I ako budem (tj kad budem

A ako mi ne završi on, malo ko može drugi jer sam ostale sve veze na tu temu prekinula..
Tako da eto, pokušavam konkretnije malo ovaj put.. Idemoooooo ..
- PsyTechGirl
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA breeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Kako boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad su mi javili da mi je juče sahranjena jedina drugarica sa kojom sam radila dop (sve ostalo su bili muškarci).. Obesila se.. Kažu bile u ogromnoj krizi..
Ima sina ja mislim da je sad 3. osnovne.............
Jebem ti živooooooooooooooooooooooooooot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad su mi javili da mi je juče sahranjena jedina drugarica sa kojom sam radila dop (sve ostalo su bili muškarci).. Obesila se.. Kažu bile u ogromnoj krizi..
Ima sina ja mislim da je sad 3. osnovne.............
Jebem ti živooooooooooooooooooooooooooot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- PsyTechGirl
Jebo mater čega se sve sećam da sam proživela sa njom.. Ono..
Čak je dolazila sa mužem kod mene da je uputim kod moje dr bivše .. Tj prve.. A ona bila loša skroz..
Otišli su tamo, ova glupa dr je izgrdila nešto kao u fazonu - imaš sina a gudraš se - i više nije ni išla kod nje........
Bar da sam je poslala kod mog sadašnjeg doktora.. Možda joj je on mogao pomoći ..
A već je ona imala sličnih ispada.. Bacila se pod kamion i preživela.. Tačno se sećam, posle par dana od nesreće sedele smo zajedno pile kafu i ona mi pričala - vidiš ti to, ne da mi se da se ubijem i da umrem, pa to ti je...
I eto, uspela je sada...............................................
Čak je dolazila sa mužem kod mene da je uputim kod moje dr bivše .. Tj prve.. A ona bila loša skroz..
Otišli su tamo, ova glupa dr je izgrdila nešto kao u fazonu - imaš sina a gudraš se - i više nije ni išla kod nje........
Bar da sam je poslala kod mog sadašnjeg doktora.. Možda joj je on mogao pomoći ..
A već je ona imala sličnih ispada.. Bacila se pod kamion i preživela.. Tačno se sećam, posle par dana od nesreće sedele smo zajedno pile kafu i ona mi pričala - vidiš ti to, ne da mi se da se ubijem i da umrem, pa to ti je...
I eto, uspela je sada...............................................