PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: 32-deo. Pop.

Post by Boban »

SuperSynthetic wrote:
Posvećeno svim paćenicima i paćenicama koje pate svetsku bol.

Popularni "velshmerc".Jao sinteticki aj sad se probudi i stisni petlju.Pozdravljam te.
SuperSynthetic

Re: PRICA

Post by SuperSynthetic »

jao Bobane znam, sve znam ali džaba što znam i priznajem ako ne prihvatam. Nije meni tesko da priznam, to znam kako se radi ali ne znam kako se prihvata. Ja se trudim ali mozda se slabo trudim. Mozda nisam bas ni sve priznao jbg. znas ono -ko prizna pola mu se dodaje-.......

ejjj taman sam lagano počeo da se pretvaram u narkomanku i hteo sam da ispričam svoju priču kad ono viša sila zaključa naslov -ispovesti narkomanke- tako da sada nemam inspiraciju.,.....sta da radim........možda tako treba.........

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Go1tuW2zfM4[/youtube]

Sister Sue tell me baby what are we gonna do
She said take two candles,
And then you burn them out
Make a paper boat,light it and.... send it out
send it out now..
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
vudd

Post by vudd »

Synthe,ja vjerujem da su mnogi ocekivali kako ces jebati Piju na sto nacina,kako ni jadni Lux nece biti postedjen...Ako je ovaj duh od popa mislio stvarno da vise nikad neces biti sam,onda ti se smjesi mnogo lijepa buducnost...
GhostBuster

Za sve pacenike,koji su jebani u ovoj prici :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9D7Ri_hUcCM[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

SuperSynthetic wrote: ejjj taman sam lagano počeo da se pretvaram u narkomanku i hteo sam da ispričam svoju priču kad ono viša sila zaključa naslov -ispovesti narkomanke- tako da sada nemam inspiraciju.,.....sta da radim........možda tako treba.........
Daj ba synthetic dođi malo sebi, prizemlji se... okreni se sebi i izlječenju, pusti šuplju priču i stisni petlju pa se suoči sam sa sobom, pogledaj se u ogledalo i pogledaj se u oči, u dušu... i kreni od toga što si vidio... počni se mijenjati bolan, mani se tinejđerskih furki da si veliki frajer... ti si bolan narkoman... ali se možeš promijeniti, ako želiš... imaš AN alat, primijeni ga, ali iskreno, iz srca, iz duše.... nemoj bezveze kakiti po forumu. Okreni se sebi, moj supersynthetic.
darla

Post by darla »

vudd wrote:,kako ni jadni Lux nece biti postedjen
ahaaaaha joj vudd ne vjerujem koja si ti legenda, bas sam se nasmijala...
Sanela, s postovanjem, ali ja mislim da su to njegove price iz mladosti..mislim na komentar tinedjerskih prica i velikog frajera, da on pise o vremenu kad je to i bio..mislim mladji i "frajer"
Ustvai, ja ne kuzim, jesi ti Sinteticki sad dobro? mislim radis se, ne radis se? kako si sad, ovih dana?
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

SuperSynthetic je car kralj i prvak u skoku u dalj :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sanela

Post by sanela »

darla wrote:
vudd wrote:,kako ni jadni Lux nece biti postedjen
ahaaaaha joj vudd ne vjerujem koja si ti legenda, bas sam se nasmijala...
Sanela, s postovanjem, ali ja mislim da su to njegove price iz mladosti..mislim na komentar tinedjerskih prica i velikog frajera, da on pise o vremenu kad je to i bio..mislim mladji i "frajer"
Ustvai, ja ne kuzim, jesi ti Sinteticki sad dobro? mislim radis se, ne radis se? kako si sad, ovih dana?
Znaš šta darla, moja mašta može svašta... tako da... nekad su priče samo priče.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

sve sto sam napisao su istiniti dogadjaji. Sve se desilo i samo sam se prisećao šta sam u tim momentima osećao i šta je ko rekao. Jedini izmišljeni likovi su Pija i Ana koje sam u priči sreo na brodu.
U stvarnosti sam otisao kod jedne holandjanke koju sam poznavao od ranije jer sam znao da će da me primi pošto imam gudru.
Piju i Anu sam izmislio jer mi nekako njihovi karakteri upotpunjuju celu priču. Pogotovo lik Pije. Možda Piju nisam baš tada sreo ali sam u životu sreo nekolko ženskih likova koje sam ustvari opisao kroz njen lik i koje su jako slične njoj.
Ja beš nešto ne vidim da sam ja tj. glavni lik u priči nekakav "frajer".
Takav sam kakav sam a ako mislite da sam frajer ili da sam bio "frajer" onda super, baš mi je drago. Ako već hoćemo da etiketiramo ja mislim da sam školski primer anti heroja.
Sada sam čist ako je to parametar koji nešto znači u smislu biti dobro ili loše.
Nisam dobro jer eto zadnja dva dana ne idem na sastanke i ne javljam se sponzoru i lagano se izdvajam od ostalih članova. Obraćam pažnju na razlike a ne na sličnosti.
Ne znam......svi me nerviraju i imam utisak da svi hoće da mi naude nekako. Mrze me jer sam drugačiji.....i vi me mrzite jer sam ne adekvatan i eto........
Moja bolest se trenutno ne manifestuje uzimanjem droge ali sve ovo gore navedeno prepoznajem kao moju bolest koja će ako nastavim ovako opet završiti tako da se ne osećam dobro i da moram da uzmem gudru da bi mi bilo bolje.
Trenutno ne želim da postanem kao drugi članovi na NA grupi. Čini mi se da su svi oni čisti ali eto umesto sto piju i gudraju se oni jebu mene u mozak. Možda nisam u pravu.
Trenutno ne bih da delim komplimente ali mi se ovaj Boban čini kao Ok. lik i mislim da on lepo prenosi poruku da je oporavak moguć i da mu nije baš tolko loše bez gudre. Možda baš on počne već sutra da me nervira. To je valda moja bolest.
Zadnjih mesec i po sam pisao nastavke ove moje -SuperSynthetic- priče. Gledam na to kao na moje prvo literarno ostvarenje. Nisam završio režiju ali ipak 10 godina sam radio živi program u televizijskoj režiji (ovde u bgd.)tako da način moje naracije je ustvari to- 4 kamere+video+audio mikseta. Montaža uživo. Nema mogućnosti da eventualne greške opet izmontiraš i izbaciš.Kratke -proste rečenice u sadašnjem vremenu.
sanela

Post by sanela »

SuperSynthetic wrote:
Trenutno ne želim da postanem kao drugi članovi na NA grupi. Čini mi se da su svi oni čisti ali eto umesto sto piju i gudraju se oni jebu mene u mozak. Možda nisam u pravu. .
Prvo, ko želiš da postaneš?
Drugo, zašto misliš da si toliko bitan da se sve što se dešava na AN grupi vrti oko tebe?
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

jbg. kada dodješ do toga da još jedino možeš da ideš na NA jer tamo još nikoga nisu izbacili i u komunu jer tamo još nikoga nisu odbili onda......bolje da sedim kući u pičku materinu.......ne mogu ja da pomognem ni sebi a kamoli drugima...izgleda da sam jedino talentovan za uništavnje sebe i drugih, što je najžalosnije onih koji me jedino vole......skotovi naravno uništavaju mene i tako to ide u krug. Veći skot preživljava a više ni skot ne mogu da budem.
nisam se javljao klincima već nedeljama a nisam ih ni zvao jer nemam kinte da im dam.....užas.... trenutno sam tolko paralisan strahom da ne smem ni do wc-a da odem....ne strahom od duhova nego da je i to kupatilo protiv mene i da će to moje pišanje tamo biti strašno neprijatan dogadjaj a ko zna sta će keva da pomisli ako me čuje u wc-u.....ludilo čisto ludilo.....da se molim Bogu.....mislim šta da mu kažem što on sam već ne zna......sedim satima za compom i drogiram se radeći svašta na njemu.....ne smem da mrdnem od compa.....zurim kući da sednem za komp.......ma nemam pojma.....znam samo ni da mi ni od gudre ne bi bilo bolje......a to je ona najporaznija činjenica.......ne znam sta da radim........i smetam svima mislim nisam ja blesav, vidim to...... najgore mi kad krenu da me ubedjuju kako me vole onako reda radi a cim zucnem krenu da vrište kao zveri umorne........idem da spavam ako mogu.....hteo sam danas da idem malo da vežbam pa ni to nisam......užas....mislio sam da više ne pišem ni ovde ali eto nemam nikog drugog......zovu me tu i tamo da im završim šemu iako sam svima rekao da ne završavam i da nemam šemu i zovnu me ovi sa grupe pošto to tako program nalaže valda i niko više.....žene su me sve zaboravile a i ja zadnjih dana od njih imam fobiju.....užas, užas.

znam da mračim strašno, sorry.....
Last edited by SuperSynthetic on Sun Sep 20, 2009 1:05 am, edited 1 time in total.
Post Reply