Vec od juce razmisljam kako da ovo odradim... I naravno, nisam nista konkretno smislio.
Necu pisati na forumu neko vrijeme. Koliko dugo, zavisi od mene. Samo stvaram probleme, sebi i drugim (necemo o tome kako). A nemam ni ideju o pjesmi za kraj... Ko ima moju mejl adresu, ima. Ko ima broj fona, ima, ko me ima na msn-u, ima... To se ne mijenja, u kontaktu smo. Sve najbolje dzanerskoj ekipi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8[/youtube]
Idiot
Moderator: sanela
Re: Idiot
PDT_Love_03
Mada, mozda, medjutim ...
Ako mi danas bas naidje, na forumu, neko,
kome treba samo malo neznosti i paznje i lepa rec, ja cu biti tu ...
Kada podelim pokoju lepu rec, obodrim nekoga da je "oporavak MOGUC",
meni licno bude mnogo bolje i ja ostajem cista i trezna
Mada, mozda, medjutim ...
Ako mi danas bas naidje, na forumu, neko,
kome treba samo malo neznosti i paznje i lepa rec, ja cu biti tu ...
Kada podelim pokoju lepu rec, obodrim nekoga da je "oporavak MOGUC",
meni licno bude mnogo bolje i ja ostajem cista i trezna

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Bobane, ni zbog koga ja nisam htio prestati pisati, osim zbog sebe. Vjezbam iskrenost, a kontam da mi forum u tome odmaze. Ali, mozda se uz nesto truda moze spojiti. I manje postova
.
Naco, hvala sto si me podsjetila. Inace, ne bih se javio Sintetickom.
Pozdrav.

Pozdrav.
Vlado_M wrote:Bobane, ni zbog koga ja nisam htio prestati pisati, osim zbog sebe. Vjezbam iskrenost, a kontam da mi forum u tome odmaze. Ali, mozda se uz nesto truda moze spojiti. I manje postova.
Pozdrav.
Znam Bosanski,zajebano se covek oseca posle par dana slusanja pesme wake up,guramo dalje.Ma nista to je bio samo moj los trenutak kada sam video da samantha komentarise pa sam se posluzio tvojim "kao" odlaskom da je chachnem ovim putem joj se izvinjavam, i ljubim babu

Samantha wrote:haj bobane ne zaj....kakve ja veze imam sa bilo cime. napisem poneki usputni post i to je to. ne znam zasto bi to ometalo nekoga u pisanju.
mozda jedino PTG malo vise paznje od mene dobije.
Ma Sam ja sam kriv ponekada dozvolim svojim frustracijama koje sam stvaram iznutra sebe da napadam druge opet kazem to je bio moj losh trenutak.Sorry.Pozdrav
ma opet nesto kontam mozda si u pravu. sta to ja treba da komentarisem neciji rijecnik na vladinoj temi. ali eto zasmetalo mi. ne moras se izvinjavati nisam se uopste uvrijedila. pokusacu skratiti kritike. sve najbolje!
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Stvarno se vidi napredak kod tebe…i napredak u shvaćanju načina mijenjanja ovisničkog karaktera. Muž mi je rekao da mu je najviše išlo na živce u komuni ono: „Radi na sebi!“. Nije mu bilo jasno šta da radi, mislio je da će promjena sama doći... Dok nije ipak došlo iz guzice u glavu i počeo slušati što mu govore i što treba raditi. Kad su imali grupe i kad je trebalo za svakog momka u komuni napisati loše i dobre osobine, on bi napisao samo loše, a dobre nije vidio, ni kod drugih, ni kod sebe. Vidio je samo loše, ništa dobro. Sad vidi i dobru stranu drugih i sebe…Hoću reći kad počneš mijenjati sebe, počneš i druge ljude gledati na drukčiji način, odnosno drukčije gledaš život, ne vidiš samo loše, već vidiš da ima puno više dobrog…
Možda se borba čini teška i duga…ali sigurno nije uzaludna…(TEK ti je 30 godina…)
Pozdrav!
Možda se borba čini teška i duga…ali sigurno nije uzaludna…(TEK ti je 30 godina…)
Pozdrav!
Hej, divni ste, nema sta... Otimate se za krivicu koje nema.
Ajd jos jedan moj doprinos istini i razumjevanju. Bobane, Samantha je u suovisnickoj prici. Nije bas sa Marsa pala. A i ja imam problem sa frustracijama, zajebano je kad najveci dio dana provodis kod kuce. Radim sklekove svake veceri kao zivotinja. Trbusnjake radim kao penzioner. Ali okej je. Spavam...
Bobane, Samantha, slobodni ste da u mojoj birtiji radite sta god hocete. Razbijajte i inventar, igrajte po stolovima, hvatajte pjevacicu za sise... Uopste nije problem.
Pozdrav.
Dita, tek sad vidjet tvoj post, a izmedju dvije serije sklekova sam. Odgovoricu posebno.
Ajd jos jedan moj doprinos istini i razumjevanju. Bobane, Samantha je u suovisnickoj prici. Nije bas sa Marsa pala. A i ja imam problem sa frustracijama, zajebano je kad najveci dio dana provodis kod kuce. Radim sklekove svake veceri kao zivotinja. Trbusnjake radim kao penzioner. Ali okej je. Spavam...
Bobane, Samantha, slobodni ste da u mojoj birtiji radite sta god hocete. Razbijajte i inventar, igrajte po stolovima, hvatajte pjevacicu za sise... Uopste nije problem.
Pozdrav.
Dita, tek sad vidjet tvoj post, a izmedju dvije serije sklekova sam. Odgovoricu posebno.