Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by saša-ex »

Pitaju me ponekad ljudi sa ovog foruma da li imam neke probleme nekad u zivotu, kao samo mudroserim ovde i sve je super...Pa naravno da nije sve uvek ok..Evo bas trenutno, imam posao koji ne mogu da podnesem, svako jutro mi je agonija kad treba da se pojavim u firmi...Zasto ovo pisem? Zato sto sutra palim u Nemacku, imam razgovor za posao, pa mozete da mi drzite fige ili se pomolite ili me se setite :) Kako god...
SAMO CEO ŽIVOT...
Samantha

Post by Samantha »

Evo bas trenutno, imam posao koji ne mogu da podnesem, svako jutro mi je agonija kad treba da se pojavim u firmi...
e to je prava sjebada. nesto slicno se i meni desavalo...ali izduram dok ne dobijem otkaz :D .
evo ja cu drzati fige za njemacku.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
vudd

Post by vudd »

Evo ja cu se sjetiti Njemacke :)
Sasa,pokori okupatora :wink:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
saša-ex

Post by saša-ex »

Ja naturlich :)
SAMO CEO ŽIVOT...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

saša-ex wrote:Pitaju me ponekad ljudi sa ovog foruma da li imam neke probleme nekad u zivotu, kao samo mudroserim ovde i sve je super...Pa naravno da nije sve uvek ok..Evo bas trenutno, imam posao koji ne mogu da podnesem, svako jutro mi je agonija kad treba da se pojavim u firmi...Zasto ovo pisem? Zato sto sutra palim u Nemacku, imam razgovor za posao, pa mozete da mi drzite fige ili se pomolite ili me se setite :) Kako god...
Uuuuu, čoveče!!!
Pa to je ozbiljna stvar!!!
Mada, nekako sam se lepše osećam dok si ovde, znam da si blizu i da si uvek tu, a sad kad odeš tako daleko, i ako još ostaneš do daljnjeg.. To će biti strašno!! :lol:
Da ne budem tako sebična, stvarno ti od srca želim da uspeš!!! :*
I naravno, držim ti fige da, ako nadješ nešto dobro vidiš i meni nešto da zabegnem više odavde i pokušam da napravim nešto od svog života mimo ovih sranja .. :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
saša-ex

Post by saša-ex »

Moj novi broj telefona je +381 60 0300 181
SAMO CEO ŽIVOT...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sta, si se to vec uhvatio noge?
Otac

Post by Otac »

Sretno u svabiji Sasa!

PS: Ne spominji im Batu Zivojinovica, ne vole ga jer ih je na tisuce potamanio :-D
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
elviratz

Post by elviratz »

Sale jeli ovaj broj sda u opticaju...pitam zato što dolazim na konferenciju u Beograd 10.10 pa da se možemo čuti da se vidimo...i naravno ako zalutamo da nas pronađeš.....hehehe...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Nešto sam pričala sa svojima i tema je bila u smislu "Narkoman koji se drogirao više godina, prošao sve i svašta, i sad je već više godina čist" - kao ti Saša. Pitanje je šta bi se to trebalo dogoditi da se takva osoba opet počne drogirati? Znam da može do toga doći, pa hajde molim te zadovolji maminu znatiželju u odgovori na ovo pitanje...
Pozdrav od mene i mojih!
Potpis.
Post Reply