Biba zamolicu te da pazis kako pises i kako nazivas ljude medju kojima sam i ja bio.Znam da ti je tesko ali to nije nacin da vredjas druge zbog stanja u kojem si.Trazi krivca na drugom mestu.Pozdrav i cuvaj se.biba wrote:od kad je uša u onu sektu ni svoj!!!
Sagy, Biba i bebač ?
Moderator: sanela
Re: Sagy, Biba i bebač ?
e dragi moj i ja sam bila tamo 5 godina stoga znam sta govorim,ali dobro istina je da svugdje ima izuzetaka i dobrih ljudi,ali ovi zadnji u Hrvatskoj na koje sam ja naisla nemaju veze s pravim retom,jefe bi ispalia da ih vidi,bar cure.pozdrav Biba
Biba dobila malu djevojcicu koja se zove Luna ,tesku 2700 g i zdravu bez ikakvih problema.

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- PsyTechGirl
malmase wrote:Biba dobila malu djevojcicu koja se zove Luna ,tesku 2700 g i zdravu bez ikakvih problema.
Predrago mi je..
A šta će biti sa njom ?? Jesi ih videla ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- HonkyTonkWoman
Bravo za Bibu i malenu! PDT_Love_12 Još se Sagy čeka! Puno pozdrava i velika pusa za cure!

Potpis.
Nisam je vidila,al smo se kratko cule...nisam sigurna sta ce biti,ali za sada ima neki smjestaj gdje ce moci zivjetiPsyTechGirl wrote: Predrago mi je..
A šta će biti sa njom ?? Jesi ih videla ??

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Bobane moj dragi,imas pravo, ja kao padobranac...ali,od sad cu opet cesce biti tu,mono cesce...
Prva tema i citam ovo i jezim se..
Biba cestitam na bebi,Luni. Nek je dragi Bog cuva na njenom putu.
A, ti,zato udomitelji....jebeni laptop,ne znam di je upitnik pa lupam po tockama....
zasto bi si dozvolila tu situaciju....zasto bi dala malu u dom...ako si kod oca bila do poroda,pa tek sad bi trebala biti kod njega....Hej,izvini,ali jebes saija trenutno,izvini sagi brudar,ali ti si sad nebitan, dijete i majka su bitni..Nek je on tamo kolko treba a ti gledaj sebe pa ce i mala biti dobro....Uostalom ti muskarci su jako nestabilni,sad oce dijete pa bi onda malo slobode i malo izlazaka pa te malo poslaju ca od tebe pa se onda ljte sto dijete zna samo zvati mamu a ne oca....
Mala ima super masu,ni moja nije bila teza a sad sa 21mj.je velika za dob od 3god.Nitko ne vjeruje da moje diejete nema ni dvije godine a kamoli 4 sto ljudi misle. Sve je na tebi a snagu ces svakim danom crpiti iz tvog djeteta, sagija eliminiraj iz misli jer ti on ne treba, pogotvo sada. Tvojoj bebici si potrebna ti,smirena i normalna ti, zadovoljna ti a ne biba koja razbija glavu o Sagiju. Vidis kako on misli na sovje dupe e pa tako ti misli na tvoje i od Lune.
Ona ce ti svakim danom donositi i sangu i vjeru i smirenje i ljubav i vjeru i sve sto ti je potrebo prebriditi dan.
Reci mi kako to ide sa soc.sluzbom....u biti,njih ne bi trebalo biti previse rbiga ako si ti ok sto je br.1 a drugo je normalno smjestaj ali Bibo ne daj je,ne daj svoje dijete...akakvi crni udomitelji....trazi smejstaj,,,,trazi nek ti daju stan ili idi u one sigurne kuce ili bilo sta
znam da te strah i da si sama ali neces ni seknde pozaliti
vjeruj mi
opali si dva samara, i zagrli to dijete i vijdeti ces da je sivjet ok
ps.jebes Sagija i sve muskarce
ps2.sorry za sve muskarce koje sam uvrijedila ali zelim reci da zena ima dovoljno snage sama izaci na kraj sa djetetom i bez muskarca, normalnog a da ne priamo o tipovima koji su na dopu 20god.koji je znao da mu zena trudna I DA TREBA CIST I ZDRAV DOcekat to dijete,ne on ceka zadnji moment pa pici u komunu. jes faca....ali,opet boje to nego ubijen pored bebe
pozz svima
Prva tema i citam ovo i jezim se..
Biba cestitam na bebi,Luni. Nek je dragi Bog cuva na njenom putu.
A, ti,zato udomitelji....jebeni laptop,ne znam di je upitnik pa lupam po tockama....
zasto bi si dozvolila tu situaciju....zasto bi dala malu u dom...ako si kod oca bila do poroda,pa tek sad bi trebala biti kod njega....Hej,izvini,ali jebes saija trenutno,izvini sagi brudar,ali ti si sad nebitan, dijete i majka su bitni..Nek je on tamo kolko treba a ti gledaj sebe pa ce i mala biti dobro....Uostalom ti muskarci su jako nestabilni,sad oce dijete pa bi onda malo slobode i malo izlazaka pa te malo poslaju ca od tebe pa se onda ljte sto dijete zna samo zvati mamu a ne oca....
Mala ima super masu,ni moja nije bila teza a sad sa 21mj.je velika za dob od 3god.Nitko ne vjeruje da moje diejete nema ni dvije godine a kamoli 4 sto ljudi misle. Sve je na tebi a snagu ces svakim danom crpiti iz tvog djeteta, sagija eliminiraj iz misli jer ti on ne treba, pogotvo sada. Tvojoj bebici si potrebna ti,smirena i normalna ti, zadovoljna ti a ne biba koja razbija glavu o Sagiju. Vidis kako on misli na sovje dupe e pa tako ti misli na tvoje i od Lune.
Ona ce ti svakim danom donositi i sangu i vjeru i smirenje i ljubav i vjeru i sve sto ti je potrebo prebriditi dan.
Reci mi kako to ide sa soc.sluzbom....u biti,njih ne bi trebalo biti previse rbiga ako si ti ok sto je br.1 a drugo je normalno smjestaj ali Bibo ne daj je,ne daj svoje dijete...akakvi crni udomitelji....trazi smejstaj,,,,trazi nek ti daju stan ili idi u one sigurne kuce ili bilo sta
znam da te strah i da si sama ali neces ni seknde pozaliti
vjeruj mi
opali si dva samara, i zagrli to dijete i vijdeti ces da je sivjet ok
ps.jebes Sagija i sve muskarce
ps2.sorry za sve muskarce koje sam uvrijedila ali zelim reci da zena ima dovoljno snage sama izaci na kraj sa djetetom i bez muskarca, normalnog a da ne priamo o tipovima koji su na dopu 20god.koji je znao da mu zena trudna I DA TREBA CIST I ZDRAV DOcekat to dijete,ne on ceka zadnji moment pa pici u komunu. jes faca....ali,opet boje to nego ubijen pored bebe
pozz svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Evo me ljudi,živa ,zdrava i sa svojom Lunom,za koju sam dobila SKRBNIŠTTTVVVOOOO!!!!!Bogu fala,jer stvarno mi je bilo tesko,pola trudnoce sam provela na ulčici spavajuc po klupama,sagi je bio ostao u retu(vratija se al ne zivimo zajedno,osta je bez posla).Kod kuce sam sa ocem,i super smo,on viđa mene i malu,i cak i njegovi kontaktiraju.Luna ima sad vec 9mjeseci super je!socijalna ne pili puno,dam mokracu tu i tamo,a kako sam ok super su jer san se stvarno potrudika Luni priskrbit sve iako sam 15dana prije poroda legla kuci u krevet,prezivile smo.on ne smatra to kao da je nesto posebno samo on ne zna koliko je trebalo kumit i molit i dokazivat se da dobijem skrbništvo,a štacete muski...eto nema udomitelja nema straha, luni je moja i gotovo,sad da joj se tata sredi..da vam mogu stavit sliku al ne kuzim..
]