I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dita

Re: I poslije njega...ON

Post by dita »

Zajebano je to vrijeme kad svi zaspu i ostaneš sam sa sobom. A „bager“ počinje da kopa po mozgu. Ajme, šta iskopa…Tko sam? Jesam li još uvijek ona infantilna balavica, koja se „palila“ na punk, recimo stiff little fingers…taught me to defend myself and to be a man, how to kick someone and run away… (prije možda 23 godine)…,nekad mi se čini da jesam…Ili sam žena u „zrelim godinama“, mudra, smirena, odmjerena… Hm, teško da jesam…Tko sam, što sam, zašto, kako?
Kažu ljudi ma najvažnije je zdravlje. Samo, jebiga ni tu se ne mogu pohvaliti uspjehom. Pet operacija, 50 dilatacija (to je ono kad ti zabiju crijevo u tvoje debelo crijevo, pa ga proširuju. Nezaboravan doživljaj. Znači u ovih 10 godina s Chronom u prosjeku 5 puta godišnje. I još ti svaki put dr. ne zaboravi naglasiti: „Znate da ćete jedan dan morati dobiti stomu (vrećicu)? Znate nije vam oštećena samo sluznica, evo nalaz biopsije pokazuje da je Chron ušao u stjenke crijeva i može doći do perforacije, odnosno da vam se sadržaj crijeva izlije u trbušnu šupljinu i onda svakako odmah… Da znam (crijeva su mi trula), pobrinete se svaki put da ne zaboravim., taj detalj… Tako da ću onda moći i doslovno hodat okolo sa svojim govnima…Hajd` dobro je, bolje da sam ja bolesna nego djeca nek` su oni bar zdravi. ..
Klinci ulaze u razdoblje kad su jako „pametni“ i sve znaju, (kakva sam i sama nekad bila). Pa mi moj najstariji deran na skoro svaku moju s čuđenjem u očima i glasu probrunda: „Ja neevjeerujeem“. Ide u školu, izvlači traperice koje danima stoje u ruksaku i izgledaju ko da ih je krava žvakala i navlači ih. Pa nećeš valjda takav u školu, daj da ti bar ispeglam te traperice..“traperice, tenisice, vezice.. kako se ti mama fino izražavaš, ja neeevjeeerujeeem“ „Daj si bar malo sredi to gnijezdo na glavi, pa svaka dlaka vodi svoju politiku, izgledaš u svako doba dana ko da si taj tren izašao iz kreveta.. „Meni je dobro,ja neeevjeerujeeem. U djeliću sekunde dolaziš u napast da mu odvališ jednu zidarsku pa da povjeruje. Mislim, ništa posebno, nije ni vrijedno spomena. Ali za mene često…. Iscrpljujuće. I tako svako od njih troje ima neku ideju, ima nešto „pametno za reći“… masaža po mozgu… Kažem ništa posebno…da nisam tako sje..od života. Ko će se boriti s njima? Još sva sreću nisu krenuli „van“, ali nije ni to daleko…Tek me čeka paranoja….
Pa onda opet: Ma dobro je, evo nisi u bolnici, okićena drenom, sondom, kateterom, infuzijom.. Uf nisam, dobro je. Još uvijek nemaš vrećicu, možda ćeš ju dobiti za 20 godina i onda će ti možda biti svejedno …ili će onaj lijek koji je stavljen u ubrzanu eksperimentalnu proceduru pomoći u obnavljanju uništenih stanica crijeva…pomoći da ozdravim….Uf, dobro je, nemam vrećicu… Klinci su ti još uvijek "pod suknjom"...Dobro je...
Znam da nikome baš ne cvjetaju ruže na svakom koraku i da je život borba…Meni se nekako često čini da me taj život malo previše lupa po glavi, da bi me mogao malo i pomilovati…A opet znam da može biti i gore…
Možda ti bude lakše kad vidiš da je netko možda i više sje… od tebe pa pomisliš: uf, dobro je…
Ima dana kada je dobro…a ima i onih kada tonemo i borimo sa sobom. Meni najteža borba. Sa samom sobom: bijesna, revoltirana... na sebe…ili na cijeli svijet… Važno je smoči snage i isplivati, pomiriti se sa sobom, sa svijetom oko sebe...Čini mi se da mi je lakše kada me netko sasluša, možda i razumije, bez obzira što mi možda i ne može pomoći.
Pozdrav…
Ideš li u savjetovalište?
vudd

Post by vudd »

Idem u savjetovaliste.Najvjerovatnije u srijedu,cetvrtak...Psihologica misli da nije dobro svaki ponedeljak jer...kao to je depresivan dan???.Meni je svaki dan ponedeljak,i mislim da je to vise rekla zbog sebe.Dobro,shvatam.Shvatam i da ljudi imaju predrasudu o ponedeljku,ali...
Iskreno, ne ocekujem ja bas neku pomoc od savjetovalista.Sta to mogu cuti, sto vec ne znam?Po nekom sablonu pljuste pitanja.Trebam da uradim to i to,... to i sam znam.Ma sve ja znam,samo sam lijen i sadisticki uzivam u mucenju sebe.Jako mi puca kurac,da se sad promjenim i da krenem od pocetka.Da me interesuje ko je dobitnik Nobelove nagrade za mir,koliko Kina ima stanovnika,i kako je zivot dar.Da se manem starih nacina razmisljanja,navika da jebem mater fukarama i da se fino ponasam u ovom otrovnom govnjivom svijetu.Uloga klovna mi je sudbina.U prizemlju sam otac, dobar drug,solidno i prividno pametan,ne namjerno nadrkan.U potkrovlju sam bijes,patnja,divlji sin,davez i lutalica.
Sto se zdravlja tice...Necu se nikad patiti.Slijepo crijevo sam dobrovoljno izvadio kad sam bio u komuni 93'-ce.Iz dva razloga.Da primim anesteziju,i da nakon toga u posjetu dodju kcerka i zena .98' sam ranjen u nekoj pucnjavi.Jedva sam cekao anesteziju(HAHAH)...Zenu i kcerku sam izgubio.
Ponekad razmisljam, kako bi bilo da dobijem rak?Ima tu masa kvalitetnih lijekova koji....Ja sam kukavica i mrzim svoj zivot.
To moja djeca ne znaju,barem se trudim svim forama naucenim u zivotnom teatru, da to ne osjete.Formula uspjeha za nosenje tolikog prezira prema sebi, jednaka je nuli.Mrznja ce me skenjati...
Last edited by vudd on Mon Sep 14, 2009 10:25 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

jana

Post by jana »

Laku noc ,vud. :D
vudd

Post by vudd »

Dobro jutro Dobrila,napacena suovisnice... :D
jana

Post by jana »

:D
dita

Post by dita »

E, jebi ga vudd...ti baš sadistički uživaš u mučenju sebe. Šta reći...da uživaš, pa dok ide...
Samo tvoja djeca će znati, bez obzira na sve "tehnike" kojima se koristiš da ih zaštitiš. Još su mali, pa ih možda možeš zavarati, ali oni rastu i znat će... i...? Hoće li ti i tada pucati kurac...?
Teško je prehranjivati obitelj i glumiti pred njima, kad je ustvari najteže sa samim sobom. Sve to razapinje, lomi, trga...
Sve ti to znaš i znaš i što bi trebao, samo...
dita

Post by dita »

Isprika vudd...Zanemari prethodni post (ma i one prije). Tko sam ja i s kojim pravom...
Samo...tebi i tvojima želim dobro...
vudd

Post by vudd »

Ma ok je dita.Pravo zboris
Moja djeca znaju da nesto nije u redu,i ne glumim umjesto pauka,bubamaru....Nema te definicije po kojoj se bezgresno odgajaju djeca.Meni je bitno da im kazem sta sve ne valja,a to- Bog mi svjedok-dobro znam,ostalo ce doci logicno, valjda...I ne moraju oni osjetiti sav taj bijes i adolscentsko ponasanje zakasnjelog vudda.Ima forum narkomanija.ba :)
Sad kad covjek pogleda,kako ovakav neko moze voljeti djecu?Ima mali vudd ljubavi,samo je ne daje ovoj matoroj drtini. Drtina daje malom neke stvari,i zbog toga 'oce da rikne od muke.
Volim ja svoju djecu...Dovoljno da se ne drogiram i ne utapam u alkoholu,misleci na svoje guzove.E sad sto se prenemazem i serem po bijelim stranicama foruma...Manja steta
dita

Post by dita »

Znam da voliš svoju djecu..a ovo prenemaganje po forumu, ako ti je lakše..., pa svi to radimo...Manja šteta od alkohola i droge, moguća šteta samo za čitaće...sa slabijim želucem...
Post Reply