Draga Samanthice.. Hoćeš to da se družimo malo pa mi se smeškaš, ili šta ??Samantha wrote:PsyTechGirl wrote: What a fuck, ne kontam ništa ?!?hahahahaha
Aj zaobidji me pls..
Moderator: sanela
Draga Samanthice.. Hoćeš to da se družimo malo pa mi se smeškaš, ili šta ??Samantha wrote:PsyTechGirl wrote: What a fuck, ne kontam ništa ?!?hahahahaha
Edgare Allane ne dajte se.Vlado_M wrote: Kao budjenje poslije recidiva.
Edgar Alan upravo tome sluzi vama na forumu. Da ukida osmjehe na lice ili ih barem ucini kiselim... Gledao sam Noleta. Mec je bio fenomenalan, jedan od onih koji zahtijevaju kutiju bensedina od 10 mg, da bi ga sjedeci gledao... A ujedno sam se brinuo za svog starog. Sve se bojim slozice ga srce ili nesto. I on je sportski fanatik, mada sam ga ja nadmasio. Ugasio covjek svoj TV poslije drugog seta, srecom po njega i staru (nije zena mogla spavatianfakabl wrote:Ukinu mi osmeh s lica..a već je bio na silu. Edgare Allane ne dajte se.
Znala sam da će glupi Nole poduvati. Si gledao? Ja sam zurila u brojke na livescore dok sam mogla.
Neki ljudi koji nisu psihicki prsli, od trenutka kad otvore oci mrze sve osim sebe... Nesto kontam da su te takvi povrijedili. Oni koji mrze sebe, pisu na ovom forumudete svemira wrote:Stvari dolaze na svoje,polako ali sigurno(ma sta to znacilo)
Besna sam na sistem,prokletstvo drzave u kojoj zivim,na ljude koji su toliko psihicki prsli da valjda mrze sebe od trenutka kad otvore oci.
Malo je falilo da me depresija ,,grada,, uvuce u to stanje pospanosti,zavisti,pohlepe,mrznje,samozivosti,bedaka,samoce.Posle mesec dana mog posmatranja ,,njih,, dolazim do nekih stvari koje su me jako zabolele,ali koje ne zavise od mene,i za koje sad-ovog trenutka potpisujem kao-NE MOJE.
Boli me,sve me boli.Ali...ne mogu promeniti...
Davno mi je receno-smej se...
Nasmej se kad ustanes.Smej se kad pricas sa ljudima.
Da.Ali ja to nisam slusala....
Pustila sam da njihova sumorna smorena lica dopru do mene.
E,sad se lepo povlacim...
Neka oni budu smoreni,ali ja ne zelim vise da budem deo toga.
Ne mogu promeniti.Ne mogu se boriti protiv vetrenjaca koje mi duvaju u lice svom snagom.
A i zasto bi?