PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: PRICA

Post by AnAna_mo »

paramparcad wrote:
AnAna_mo wrote:A jebaji ga, na operu u trenerci..to mi je nekulturno i bez ukusa.
koji biser...dobro je da si rekla ako ikada budem u prilici(a necu,pricamo hipoteticki)da odem na operu,obuci cu sorc i atlet majicu.
Pa nebi sde cudila s obzirom da si to, ipak ti jebiga..
Potpis.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

aloo bre! Čiji je ovo naslov? Aa? Dok se ja mucim po belom svetu vi se ovde zajebavate. Odradio sam posao za sledecih 20 dana mozda i citaav mesec. Sad mogu da mirujem ovde kod kuće svoje. Nekad se uplasim kad vidim kolko sam pametan.
Ejjj, idem ja jutros kad vidim nešto puca, puucaaa jebe kevu kako puca. Kad ja malo bolje pogledam a ono meni puca kurac za to kako se ljudi oblače kad idu u operu. Nikad nisam ni bio kolko se sećam. Vodila me jedna Goldy da gledamo mjuzikle na Broadway-u i to je bio strasan smor. Nisam se nista posebno oblacio onako malo pristojnije samo. U pozoriste odem ponekad. Bio sam sad zadnji put sam gledao -maslacak i retard- mada to je bilo jos zimus i za tu predstavu se nesto uopste nisam posebno oblacio mada, mada da budemo iskreni ja sam uvek posebno obucen tako da...........
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
Boban

Post by Boban »

SuperSynthetic wrote:aloo bre! Čiji je ovo naslov? Aa? Dok se ja mucim po belom svetu vi se ovde zajebavate. Odradio sam posao za sledecih 20 dana mozda i citaav mesec. Sad mogu da mirujem ovde kod kuće svoje. Nekad se uplasim kad vidim kolko sam pametan.
Ejjj, idem ja jutros kad vidim nešto puca, puucaaa jebe kevu kako puca. Kad ja malo bolje pogledam a ono meni puca kurac za to kako se ljudi oblače kad idu u operu. Nikad nisam ni bio kolko se sećam. Vodila me jedna Goldy da gledamo mjuzikle na Broadway-u i to je bio strasan smor. Nisam se nista posebno oblacio onako malo pristojnije samo. U pozoriste odem ponekad. Bio sam sad zadnji put sam gledao -maslacak i retard- mada to je bilo jos zimus i za tu predstavu se nesto uopste nisam posebno oblacio mada, mada da budemo iskreni ja sam uvek posebno obucen tako da...........

hehe evo ga opet je najjaci,vise ne duva promaja i ne boli ga stomak.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

pa prosao mi stomak fala Bogu. A i promaja se smirila. Mislim fali mi kinte sto jes , jes ali polako.
Daće Bog, daće da odemo i u tu OPERU mamu joj yebem......samo da se lepo obucemo i da cekamo i sve ce doci. Opusteno.

izasao sam bio malo iz bgd. juce i prekljuce i normalno da mi je bolje.
Last edited by SuperSynthetic on Sat Sep 12, 2009 3:03 am, edited 1 time in total.
Boban

Post by Boban »

SuperSynthetic wrote:pa prosao mi stomak fala Bogu. A i promaja se smirila. Mislim fali mi kinte sto jes , jes ali polako.
Daće Bog, daće da odemo i u tu OPERU mamu joj yebem......samo da se lepo obucemo i da cekamo i sve ce doci. Opusteno.

izasao sam bio malo iz bgd. juce i prekljuce i normalno da mi je bolje.

E moj sisntetichki nije problem u Beogradu nego u tebi.Iskreno se nadam da ces naci nacin jednog jutra,dana ili veceri da ce ti leci na srce.Evo ti jedna pesma koju slusam u poslednje vreme.POzdrav
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAslE0zjj64[/youtube]
SuperSynthetic

25-deo.Pia and Ana 2.

Post by SuperSynthetic »

U kafiću na palubi se cuje New-Yorski hip-hop. Inda Club je odvrnut maximalno. Pia se uvija u ritmu.
Sedamo u udobne fotelje ispod suncobrana.
50-centa nikad nisam nesto obozavao ali mi je ostala ona njegova fraza u glavi -Get rich or die-. Kada malo bolje pomislim evo i dobio sam to.
Dosao sam do gomile gudre a ja se opet nesto bedačim. Koji mi je kurac?
Ostalo mi je preko 130 grama dopa. Mogu da ga smiksam 1 na 1. Ma mogu da napravim 300 grama i da to izvaljam u Nemackoj po basnoslovnim cenama. Onda mogu da kupim kilo cistog najboljeg dopa od Turaka i od njega da napravim 2 pa i to da prodam. Svet je moj. Nemam vise o cemu da brinem.
Ne gudram se sa heroinom tako da ne trosim robu koju prodajem.
Mogu cak da odem u New-York da valjam dop mada tamo mi crnci to ne bi dozvolili. Kolko god da imam ledja medju njima neko bi me vrlo brzo roknuo. Ne, ne treba preterivati. Malo švabija i to je to.
Kupicu Porshea mada mi je to nekako ženski auto. Ferari je nekako seljacki mada......BMV nikako, pa to voze napaljeni krimosi po celom svetu. Mercedes je skroz gastarbajterski. Ma kupi cu jednu fire blade, cbr hondu od 1000 cuba.
Naravno fire blade honda i kuca na Floridi. Na Key Westu, tako je.
Key West je zesci od Rodosa. Tamo necu da valjam i niko nece znati odakle mi kinta. Koke tamo ima ko salate mada cu da prestanem da se rokam i samo cu pomalo da snifam. Gospodski.
Eto mene za 6 meseci najdalje na Key Westu. Strpacu ovu koku i dop i jedno 4 kinder jaja. Jaja ću da gurnem u bulju i ko da nemam ništa. Svaku granu prelazim bez problema. Pravac Nemačka.
- What would you like to drink?- pitam velikodusno svedjanke.
Rukom pozivam konobara.
- Manhatan coctail please.- narucuje Ana.
- Sex on the Beach. narucuje Pia bez da je gledala menu.
- Jack Daniels on the rocks.- narucujem i kapiram da ce ubuduce to biti moj zastitni znak.
- And one Marlboro light.- narucujem konobaru da mi donese i paklu cigareta jer ne ide da se jedan covek od stila kakav sam ja resio da budem, grebe od ove skrnave punkerke za pljuge.
- We have some ex, so, if you want we can give you one.- nudi mi Pia extazy.
- I don't know Pia. I am not an addict.- mislim, ja od nje da uzimam exer, svasta.
- I can give you a little bit of coca if you want?- nudim im koku.
- Wow, don't shit.- iznenadjena je Ana.
- You are kiding.- ne veruje Pia.
- Yeah give us.- nestrpljiva je Ana koja je odjednom pocela da ucestvuje u dijalogu.
- Take ut easy,first I have to go in restroom .- moram da odem do wc-a da im napravim pakete.
- So, then go.- gleda me Ana ocekujuci da tog trenutka odem u wc i da im napravim pakete.
Nervira me malo ova situacija. Odjednom me gledaju kao da im dugujem nesto. Ali dobro, dobro, rekao sam, sta sad.
Ustajem i odlazm sa rancem do wc-a. Zakljucavam se. Vadim kesetinu sa svom gudrom koju imam i otvaram kesu sa kokom.I koke ima jos sigurno 130 grama. Cepam kartu za trajekt koja je od nekog finog papira i pravim tri paketa u obliku pisma. U dva manja stavljam po pola grama koke za njih dve. U veci stavljam oko 4 grama za sebe.
Ispred wc-a je guzva.Neko pokusava da udje.
-Just a moment.- vicem tipu koji pokusava da udje.
Mogao bih brzo da se roknem ali nisam poneo upaljač pa ne mogu da prokuvam. Bolje da brzo snifnem.
Vadim iz kese oko dva grama koke i pocinjem brzo da je sitnim sa karticom.
Opet ovaj ispred pokusava da udje i nervozno lupa.
- Just the moment, please be patient!- strogo se izdirem na njega.
Kesetinu sa gudrom stekam u prljavi ves i sve to stavljam na dno ranca.
Nastavljam da sitnim koku na dasci wc-solje.
Ovo je ustvari dokaz Ajnstajnove teorije relativiteta. Teorije da je vreme vrlo relativan pojam. Tipu sa one strane vrata vreme prolazi mnogo, mnogo sporije nego meni koji sam sa ove strane vrata.
Zamisli tek kad uzmem koku.
Meni ce vreme leteti a on ce se usrati. Dele nas samo jedna zakljucana vrata.
Last edited by SuperSynthetic on Sun Sep 13, 2009 10:10 am, edited 4 times in total.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

tako to ide lagano bar kod mene. Malo se probudim duhovno pa onda opet moja samovolja ali ipak budite strpljivi i sacekajte kraj koji je blizu.
SuperSynthetic

PRICA

Post by SuperSynthetic »

bolje da ćutim
Last edited by SuperSynthetic on Sun Sep 13, 2009 10:05 am, edited 1 time in total.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g0v5nd1bJXM[/youtube]

moj stariji klinac je bela verzija 50-cent. 19 godina za glavu veći od mene, nabildan, utoke i sve to pravi New York gangsta rap. Marama i kacket oko glave, mindjuse u usima, u bandu je , repuje itd. Lici na mene likom. Kad smo zajedno nemam sanse jer sve pickice gledaju u njega. Svidja mi se sto nije opsesivan kao ja i menja ih onako cool mada se jednom bio strasno zaljubio da je to bilo bas smesno.Mnogo volim starijeg sina, ovaj mali je ljubomoran.
Mladji ima 17 ali je bgd. fazon skroz, ono kao splavovi narodnjaci i respekt brate ceo grad ga postuje sa njegovih 17. Ima plave krupne oci na mamu, jebem li mu mamu ali je ovako po liku na mene stim sto me je i on prerastao ne bas kao stariji ali je vislji. Mama im je onako zgodna i visoka i fala Bogu ima kinte pa lepo brine o njima. Nikada se nije drogirala.Tera ih da zavrsavaju skolu i dobri su, nisu izgubili ni jednu godinu. Posle mene se vise nije udavala jbg. dosta sam joj ja bio za ceo zivot. Nece da govori samnom jer zna da je nemocna predamnom i ako pocne da prica gotova je, zna se da nece moci da mi odoli. Bilo bi lepo da malo brine i o meni ali....bolje ne.
Volim se sa sinovima, dodju oni kod mene da im malo očitam oče naš bar jednom nedeljno. Sta da kazem, ponosan je tata na njih, nisu otisli 1 korak ispred mene nego 10, samo je pitanje u kom smeru. Pored svog tog njihovog nacina zivota a i mog postuju me i zna se da je moja zadnja iako su svesni da su mozda jaci od mene fizicki ali..... da budem iskren, ja znam da u trenucima budem mnogo zajeban.
50cent.jpg
50cent.jpg (40.07 KiB) Viewed 2277 times
Vuk

Post by Vuk »

Hvala ti na iskrenosti...
Moon child
Post Reply