Ma sve je to za 5 ljudi moji, nemam ja ništa protiv da ona sve zna, ali opet ne baš sve izgleda..
Ne volim i nije zaslužila posle svega još da joj ja stajem na muku sa svojim glupim zajebancijama..
Sad se jako zabrinula, skontala neke stvari i želi da mi pomogne da raskinem sa momkom.
Pričala mi je o svom zabavljanju sa mojim tatom, koji ju je tukao, iživljavao se bez razloga, pio i sve tako..
Istina, moj momak nije nasilan niti me maltretira, ali je činjenica da me zamajava i zaglupljuje.
Mislim da bih sama bila uspešnija i bolja osoba, ali ne mogu da raskinem.
Ovo su sada bile jake reči i kontam da to mislim i ovako govorim samo zato što sam celo pre podne provela u razgovoru sa mamom na tu temu, ali opet, isto mislim i da je to neizbežna istina koju ja nemam dovoljno energije da sprovedem u delo ..
Drage cure, hvala vam na podršci i razumevanju, to mi puno znači..
Anfakabl, žao mi je zbog tvoje mame. Iskreno mi je jako žao.
Čuvaj se i budi dobra radi nje, ko zna, možda te ona i sada vidi od negde gore i bori se za tebe i uz tebe - rame uz rame..
Ima li nade za nas ???
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: Ima li nade za nas ???
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
a mene ides sprdat jer sam zaplakala..i ja glupaca prestanem pisat iskreno da ne bi bilo opet ,kako si ono rekla "direktaja u jaja"..a sve znas kako je..uzasanfakabl wrote:Kada ostaneš bez majke, niko te na celom svetu više ne voli bezgranično i bezuslovno.
E jbg još ću se rascmoljiti sada.
nego ,Psy,poslala sam ti prije tri dana pp,jucer isto..da nisi nest ljuta na mene?
Ovo me baš zaboli.PsyTechGirl wrote: Mislim da bih sama bila uspešnija i bolja osoba, ali ne mogu da raskinem.
Možda zato jer se i sama nalazim tu.
Ja i Saša smo prošli sve, evo stvarno ne znam šta nam se to još nije desilo... Od uobičajenih problema koji imaju svi parovi, preko sazrijevanja veze, borbe za istu, razdvajanja radi naše dobrobiti, da ne govorim o stvarima koje donosi droga direktno i svim popratnim zajebancijama. Samo još nisam bila trudna, eto. Sad smo relativno Ok. Ne znam, ponekad pomislim baš kao i ti, da bi mi bilo bolje samoj. Ali iskreno, onda se uhvatim sa suzama u očima. Ja to ne želim zaprave, samo mi treba nešto-neka promjena, ali s njim. Gledam ga kad spava pored mene satima. Nije mi mrsko slušati kada mi priča nešto što mene baš i ne zanima. Nije mi smetalo zagrliti ga svog u krizaškom, smrdljivom znoju. Jebiga, skrenuh ja s teme. Ali poenta je da meni nešto fali, ali nedvojbeno bi mi on falio još više i jače. Ovako nekad tu našu vezu shvatim olako, ali kad smo jednom nakratko prekinuli, ja sam prvi put u životu pala u depresiju. To mi čak ni droga nije uradila. Jeli to ljubav?
Potpis.
Re: SRECAN RODJENDAN
saša-ex wrote:
Ej M., drago mi je da si se pojavila...

- PsyTechGirl
Draga Darla, ja ni jedan tvoj pp nisam primila !!darla wrote: nego ,Psy,poslala sam ti prije tri dana pp,jucer isto..da nisi nest ljuta na mene?
Aj vidi sa Sanelom šta se to desilo ili pokušaj da pošalješ ponovo.
Stvarno nije ništa drugo - nego mi nije stiglo ..
Ljubim te puno, pa piši!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Ja kontam da se tu radi o našim godinama i dužini veze.AnAna_mo wrote:Ovo me baš zaboli.PsyTechGirl wrote: Mislim da bih sama bila uspešnija i bolja osoba, ali ne mogu da raskinem.
Možda zato jer se i sama nalazim tu.
Ja i Saša smo prošli sve, evo stvarno ne znam šta nam se to još nije desilo... Od uobičajenih problema koji imaju svi parovi, preko sazrijevanja veze, borbe za istu, razdvajanja radi naše dobrobiti, da ne govorim o stvarima koje donosi droga direktno i svim popratnim zajebancijama. Samo još nisam bila trudna, eto. Sad smo relativno Ok. Ne znam, ponekad pomislim baš kao i ti, da bi mi bilo bolje samoj. Ali iskreno, onda se uhvatim sa suzama u očima. Ja to ne želim zaprave, samo mi treba nešto-neka promjena, ali s njim. Gledam ga kad spava pored mene satima. Nije mi mrsko slušati kada mi priča nešto što mene baš i ne zanima. Nije mi smetalo zagrliti ga svog u krizaškom, smrdljivom znoju. Jebiga, skrenuh ja s teme. Ali poenta je da meni nešto fali, ali nedvojbeno bi mi on falio još više i jače. Ovako nekad tu našu vezu shvatim olako, ali kad smo jednom nakratko prekinuli, ja sam prvi put u životu pala u depresiju. To mi čak ni droga nije uradila. Jeli to ljubav?
Mlade smo obe a prošle svašta (kako u ljubavi sa njima, tako i u ljubavi sa njima i drogom, a tu se sva osećanja izmešaju..), tako da pooojma nemam šta bih ti rekla..
Ljudi kažu 'oslušni svoje srce'.
Ja pokušavam, ali mi ono ništa novo ne govori..
KJao da mi je sve jedno - nemam dovoljno snage da raskinem, a ni dovoljno želje da ostanem sa njim.
Ma, samo mlatim praznu slamu sa ovom pričom, to svi već znaju, ali šta ću..
Mučim muku ..
Ne bih se složila sa savetima tipa „oslušni svoje srce“. Mislim da čovek s vremena na vreme treba da bude racionalan, da na trenutak zanemari osećaje i da objektivno sagleda stvari oko sebe i u skladu sa tim donese odredjene odluke, a ne da dozvoli da ga uvek i u svakoj situaciji vodi srce. Moj predlog je da za promenu oslušneš svoj razum.
Bila bih neiskrena kada bi napisala nešto tipa „nije to ništa, u svakoj vezi ima dobrih i loših trenutaka“ ili nešto slično. Po mom mišljenju, najpametnija stvar koju po tom pitanju možeš za sebe da uradiš je da raskineš sa momkom. Mogu ti i objasniti i zbog čega na taj način razmišljam. Čini mi se da si u osetljivoj životnoj fazi u kojoj ti je najmanje potrebno uzaludno trošenje i rasipanje energije. Iz onoga što sam pročitala o vašoj vezi, shvatam da sa momkom sa kojim si upadaš u rizične situacije koje mogu da te dovedu to toga da napraviš recidiv (pod uslovom da se pod recidivom ne smatra konzumiranje trave, u suprotnom ti si ga već napravila
). Svi pričate (a vrlo je logično i slažem se sa tim) da se rizičnih situacija u procesu lečenja ili apstinencije treba kloniti. Po meni, ovim se nameće i odgovor šta ti je činiti ako ti je stalo do sopstvenog uspeha, opstanka, života, nazovi kako god hoćeš. Ima toga još što si napisala i što mi se nesviđa , ali ja bih se zadržala samo na ovome jer smatram da je najbitnije i ne znam da li je potreban i da li uopšte postoji jači razlog od gore navedenog za raskid.
Raskidi su skoro uvek teški i neprijatni, ali vreme i tu, kao uostalom i na svim ostalim poljima, odradi svoje. Treba samo ostati dosledan donetoj odluci i nepopuštati kada nalete trenuci slabosti.
Izvini ako sam gruba. Nije mi namera da te povredim, ali ja stvarno ne znam kako na blaži način da ti kažem šta mislim i u neku ruku te i podržim u tvojim razmišljanjima o prekidu veze.
Bila bih neiskrena kada bi napisala nešto tipa „nije to ništa, u svakoj vezi ima dobrih i loših trenutaka“ ili nešto slično. Po mom mišljenju, najpametnija stvar koju po tom pitanju možeš za sebe da uradiš je da raskineš sa momkom. Mogu ti i objasniti i zbog čega na taj način razmišljam. Čini mi se da si u osetljivoj životnoj fazi u kojoj ti je najmanje potrebno uzaludno trošenje i rasipanje energije. Iz onoga što sam pročitala o vašoj vezi, shvatam da sa momkom sa kojim si upadaš u rizične situacije koje mogu da te dovedu to toga da napraviš recidiv (pod uslovom da se pod recidivom ne smatra konzumiranje trave, u suprotnom ti si ga već napravila

Raskidi su skoro uvek teški i neprijatni, ali vreme i tu, kao uostalom i na svim ostalim poljima, odradi svoje. Treba samo ostati dosledan donetoj odluci i nepopuštati kada nalete trenuci slabosti.
Izvini ako sam gruba. Nije mi namera da te povredim, ali ja stvarno ne znam kako na blaži način da ti kažem šta mislim i u neku ruku te i podržim u tvojim razmišljanjima o prekidu veze.
- PsyTechGirl
Draga Pawa,
Hvala ti puno na ovako iskrenom postu i posvećenom vremenu i energiji, ali ja mislim da sam ja uzaludan slučaj na ovu temu.
Idem linijom manjeg otpora - kao da se nadam da će se desiti neka bezveze situacija (prevariću ga a on će saznati, posvadjaćemo se oko nečega nepremostivog, ili tako neka glupost..), a da preduzmem sama nešto konkretno na tu temu kao da nemam nameru.
Ne uzimam ti iskrenost za zlo, naprotiv. Prija mi jako i verovala ili ne u postpunostio se slažem sa tobom. Od prve do poslednje reči.
Ali ja sam možda fenomen,možda sam i glupa, možda samo štedim sebe i bojim se 'šta bi bilo kad bi bilo', a možda i oduvek previše brinem o tudjim osećanjima, za razliku od svojih sopstvenih..
Ko će ga znati ..
Hvala ti puno na ovako iskrenom postu i posvećenom vremenu i energiji, ali ja mislim da sam ja uzaludan slučaj na ovu temu.
Idem linijom manjeg otpora - kao da se nadam da će se desiti neka bezveze situacija (prevariću ga a on će saznati, posvadjaćemo se oko nečega nepremostivog, ili tako neka glupost..), a da preduzmem sama nešto konkretno na tu temu kao da nemam nameru.
Ne uzimam ti iskrenost za zlo, naprotiv. Prija mi jako i verovala ili ne u postpunostio se slažem sa tobom. Od prve do poslednje reči.
Ali ja sam možda fenomen,možda sam i glupa, možda samo štedim sebe i bojim se 'šta bi bilo kad bi bilo', a možda i oduvek previše brinem o tudjim osećanjima, za razliku od svojih sopstvenih..
Ko će ga znati ..
- PsyTechGirl
A goldy ti si kraljica majke mi..goldy wrote:Sretan Rodjendan :smt113
Tek sada vidim da si mi u 00:13 čestitala rodjendan

Još jednom, hvala ti puno i nadam se da si dooobro .. PDT_Love_18
- PsyTechGirl
Obećala sam da ću odgovoriti na ovaj post..sanela wrote:Žao mi je što se tako osjećaš, ali tako se osjećaš jer radiš stvari koje te neispunjavaju, u vezi si s dečkom koji ti ne pričinjava zadovoljstvo. Čisto sumnjam i da ga voliš... više si naviknuta na njega. Zapitaj se šta za tebe znači voljeti nekoga? Na osnovu čega ti znaš da tebe neko voli? Kako neko može znati da ga ti voliš? Samo što to kažeš? Kad to kažeš previše puta, to zvuči nekako isprazno, kao jeka... a iza nema ništa. Razmisli o tome šta ti podrazumjevaš pod ljubavlju...
Vrlo je važno da imaš dobre odnose s ljudima do kojih ti je stalo. A da bi to uspjela, trebaš ulagati u te odnose, a ne povrjeđivati ljude oko sebe... Usreći nekoga danas, sutra... nekom sitnicom. Bićeš ispunjenija sigurno.
Znam da je bez droge život puno monotoniji, nezanimljiviji... ali, neće ga niko i ništa napraviti zanimljivijim osim tebe. Probaj naći način da ti bude dobro bez dizalica i sl. gluposti. Mene usrećuju stvarno sitnice... pjenušava kupka iz Lusha, čitanje dobre knjige, zagrljaj, poljubac, kafa s prijateljicama, odlazak kozmetičarki, šetnja, dobra mjuza, osmijeh dragih ljudi, kad se lijepo uparkiram iz prvekad vidim (i kupim) poklon za nekog koji je baš za njega/nju... ima još puno malih stvari... ah, more je za mene stalni izvor zadovoljstva i zavidim ti što živiš na moru
Normalno je da si izgubljena... nalaziš se između dva puta, jedan je biti skroz čist, a drugi biti nakačen na heroin... a ti nisi ni tamo ni ovamo. Koprcaš se... fali ti stručna pomoć, fale ti smjernice, fali ti smisao, fali ti zabava, fali ti moć, fali ti ljubav, fali ti sloboda... naizgled imaš to sve, a nemaš ništa od toga.
Povuci ručnu i napravi neke promjene u svom životu, ali drastične i ne osvrći se. Svi se mi vraćamo ponašanjima koja su nam najpoznatija, ali vrijeme je da učiš nove stvari. Da se mijenjaš, jer se samo tako nećeš vratiti heroinu. A POTPUNA APSTINENCIJA je preduslov za promjenu. Sve drugo je loš kompromis koji će ti produžavati agoniju draga moja.
Ljubim te i pozdravljam...
Bori se draga
Kao prvo, hvala Sanela, post je prelep i u vezi većine stvari si u pravu..
Sve je to tako lepo i krasno, ali ja zaista ne znam kako dalje ??
Znam i svesna sam da mi umnogome fali sve to što si ti nabrojala, ali prosto nije u ljudskoj prirodi (ili jeste a ja to nikad nisam radila?) da idem i vučem nekoga za rukav da mi išta od toga pruža..
Kontam da sam i ja nekada pre bila makar slična tebi..
I šta se onda desilo ?? Koji klik ?? Pojma nemam ..
Bila sam i ja (pored svih svakodnevnih problema i zajebancija sa očuhom manijakom, mladom mamom, tatom alkoholičarem) ipak srećna osoba, spremna da p0omogne, da donese uvek lepo raspoloženje medju ljude, da zabavlja, glumi klovna, da svima uvek bude lepo i prijatno u mom društvu..
Sećam se, volela sam i da kupujem.. Baš to što ti kažeš - za svakoga baš ono što mislim da ćč mu se svideti i odgovarati, pa ja to onda umotam u najlepši mogući papir, na najlepši mogući način, sa najlepšom mogućom mašnicom..
Bukvano tako..
Uživala sam u tim stvarima i to mi je punilo baterije ..
Pokloni su išli i sa razlogom i bez razloga ..
Prosto kad vidim nešto što mi liči na nekoga ko mi je drag, ja kupim i onda sledi kićenje poklona da izgleda što lepše..
Ma, to je upravo ona sitnica za koju višpe nemam ni volje ni živaca da je radim.
Radje sedim kući, spavam umesto toga ..
Malo me smorilo i ovo malo mesto i fali mi moja rodbina i fali mi tata i fale mi svi..
Fali mi bliskost porodice jer sam ovde samo sa mamom ..
Ja sam ovde svuda viška a nedostajem mojima kao i oni meni ..