PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

SuperSynthetic

20-deo. Ritchie and Bianca 5.

Post by SuperSynthetic »

Bianca u crnim tangama sedi na patosu. Ocigledno se nicega ne seca.Otprilike joj je jasno da je zesce overila. Ritchie joj dodaje stvari da se obuce.
- Look at this! Who did this to my blouse?- ispravlja svoju crvenu bluzu koja je tu i tamo mokra od nekakve vode.
-You are alive hany. You are alive.- srecan je Ritchie. Mazi je po glavi.
- Sorry about your blouse.- kazem Bianci malo ironicno.
Bianca mi upucuje osmeh. Gleda me jedan trenutak. Nicega se ne seca ali iskusna junk-oza dobro zna kakva je frka bila.Zna da smo je spasili da skroz ne overi.
Dok se Bianca oblaci Ritchie izvlaci akusticnu gitararu ispod dvoseda.
Hvata akorde. Gitara mu ne stima.
Bas mi nesto i nije da sviranja posle svog ovog sranja. Mogli bi najzad da mi daju taj kljuc od te moje sobe pa da odem lepo da se puknem sa cocom i da se malo smirim. Već mi ih je pun kurac.
Ritchie pokusava da krene nesto na akustari iz d-dura ali nikako da je nastimuje. Zateze i opusta čivije ali nikako mu ne ide.
- Would you please do it?- dodaje mi Ritchie gitaru da mu nastimujem.
- Wow Ritchie I am not in a mud man, I mean....- uzimam gitaru i trzalicu.
Razvlacim nekakvu skalu na gornje tri zice. Opustam 4-tu zicu pa prema njoj onda doštimavam i 5-tu i 6-tu. Donje 3 zice isto nastimavam nekako prema ovim gornjim. Probam bare hvatove po celom vratui. Akustara ne kotira. Jednostavno na jednom mestu kada uhvatim bude Ok. ali vec na drugom to nije to.
- Cool Retro, you are the man.- zadovoljan je Ritchie kako sam mu nastimovao gitaru.
Nema sluha da cuje koliko mu je ustvari akustara panj a ne gitara. Stratocaster mu je stvarno dobar ali ova akustara...
Jos je stimujem. Pokusavam da nadjem neke srednje vrednosti da bi otprilike odstupanja po pragovima bila sto manja. Mogao bih ceo dan da je stimujem. Bolje ne moze.
Dajem mu akustaru.
- Play my my guitar if you like.- pokazuje mi Ritchie da uzmem njegov beli stratocaster. Dobio sam čin glavnog gitariste.
Uhh, uzimam stradžu. Ukljucujem voxa tiho da bi se i on cuo na akusticnoj gitari.
Ritchie opet krece iz D. Malo se dostimavam prema njemu.
- Yeah thats cool.- kaze Bianca kao da ona uopste nesto zna i čuje. Obukla se i stoji pored svoga stola na kome pise manager.
D-dur, G-dur, D-dur, G-dur, svira Ritchie u opustenom ritmu.

Holly came from miami f.l.a.
Hitch-hiked her way across the u.s.a.

Bianca pocinje da peva. Zvuci kao neka devojcica. Za divno cudo ne falsira.

Plucked her eyebrows on the way
Shaved her leg and then he was a she
She says, hey babe, take a walk on the wild side
Said, hey honey, take a walk on the wild side

Prepoznajem Lou Reed-a. Pocinjem da pratim opustenom bas linijom -ton po ton a izmedju medju ton-

Candy came from out on the island
In the backroom she was everybodys darling

Bianca korektno peva. Verovatno je ovo citav zivot vezbala sa Ritchijem.

But she never lost her head
Even when she was given head
She says, hey babe, take a walk on the wild side
Said, hey babe, take a walk on the wild side
And the coloured girls go
Doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo

Svi pevamo ovo doo, doo, doo kao debili.

Little joe never once gave it away
Everybody had to pay and pay

Bianca pusta glas. Oseca se snaga. Sta je sad utripovala matora?

A hustle here and a hustle there
New york city is the place where they said
Hey babe, take a walk on the wild side
I said hey joe, take a walk on the wild side

Peva Bianca covece. Pratim je bas linijom.
Ritchie svira najobicnije ciste durove.

Sugar plum fairy came and hit the streets
Lookin for soul food and a place to eat
Went to the apollo
You should have seen him go go go
They said, hey sugar, take a walk on the wild side
I said, hey babe, take a walk on the wild side
All right, huh

Bianca dominira glasom. Odjednom je cela soba postala odredjena tacnom visinom i trajanjem tona.
Snaga u njenom glasu me ostavljala bez ideje sta bih odsvirao. Mogu samo da je pratim i da se trudim da ne pogresim.

Jackie is just speeding away
Thought she was james dean for a day
Then I guess she had to crash
Valium would have helped that dash
She said, hey babe, take a walk on the wild side
I said, hey honey, take a walk on the wild side
And the coloured girls say

Ovu prostu pesmu ladno šeta kroz 3 oktave. Zvuci skroz cool. Nikad ovako nešto nisam čuo. Da neko ovako moćno peva Lou Reeda a da to ne zvuči usiljeno.
Lepo mi je da je slušam. Pazim da ne pogrešim dok je pratim. Pokvari cu apsolutnu savrsenost ako i malo pogresim.

Doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo

Jedna Bianca zvuci kao da četiri pevačice pevaju zajedno. Pokušavam i ja da se uključim kao prateći vokal. Čujem sebe i odustajem. Daleko sam od Biancinog savrsenog glasa.
Savršeno ipak postoji. Slusam i ne verujem.
Završavamo pesmu.
Bianca stoji pored svoga stola na kome pise manager i gleda u patos. Malo je i pocrvenela. Neprijatno joj je. Ne moze da podnese valda da je dobra u necemu.
Ustajem i ljubim je u obraz. Osmehuje se stidljivo.
Mala slatka stidljiva devojcica.
Vise mi ne smeta ni to sto se roka u prepone ni to sto smara svojim pricama. Volim je nekako.
Grlim je. Prilazi i Ritchie. Svi smo zagrljeni.

Bianca nesto šapuće Ritchiju. On krece da nabija rifove iz A u E itd. Pratim na stratocasteru isti krug harmonija.
Ritchie ostavlja gitaru i seda za bubanj. Lupa naglašavajući dobos na dva.
Ja nastavljam da teram rifove denfovane sa dlanom desne ruke.
Trudimo se da budemo sto tiši jer Bianca nema mikrofon.

She moves like she don't care
Smooth as silk
Cool as air
Oooh it makes you wanna' cry

Bianca peva kao da prica pricu. Priču o Maji.

She doesn't know your name and your heart beats like a subway train
Oooh it makes you wanna' die
Oooh don't you wanna' take her?
Wanna' make her all your own?

Osećam New York. Više ga osećam u njenoj boji glasa nego dok sam stvarno bio tamo.

Maria
You've gotta see her
Go insane and out of your mind
Latina
Ave Maria
A million and one candlelight's

Bianca pusta glas. Kao da ceo svet peva.Ovaj trenutak peva. Njena boja glasa je ono sto osecam ali ne mogu da izrazim.

I've seen this thing before
In my best friends and the boy next door
Fool for love and full of fire
Won't come in from the rain
She's oceans running down the drain
Blue as ice and desire

To je to. Bianca me je osetila i šapnula Ritchiu sta da sviramo.
Nemam pojma ni ko u origainalu svira ovu pesmu ni nista ali to je to. To sam ja ustvari. Tako dozivljavam ovaj svet, muziku, zivot. Bianca mi je nasla žicu.
Ritchie zvuci kao ritam mashina i kao bubanj sa gomilom timpana a ima samo dobos.

Latina
Ave Maria
Maria
You've gotta see her
Regina
Ave Maria

Prolece mi kroz glavu Maja. Kako ona i ja nismo uspeli da postanemo ova pesma? Kako? Zasto? Zastoo?
Krecem solo na belom stretocasteru. Lomim se. Prelamam sebe samog u toj kratkoj solaži. Samo je ovaj kratki prelomljeni solo ostao od Maje i mene.

Maria
You've gotta see her
Regina
Ave Maria
Maria
You've gotta see her
Regina
Ave Maria

Bianca oseca dok peva. Svo vreme i prostor su stali u njen glas.
Ritchie i ja sviramo sve tise i tise. Bez tonca odlazimo u fade out i zavrsavamo pesmu. Stvarno dobro zvucimo.
- Retro? Do you like musaka?- pita me Bianca.
-Originally I am from Greece and we eat musaka. I heard that Serbian people eat musaka too.- pita me Bianca dal bi da jedem musaku?
- Cool Bianca, I like musaka- odgovaram joj da volim musaku mada mi se nista ne jede na koki.
Ipak nekako cu jesti malo. Kada diva kao Bianca napravi musaku to mora bar da se proba.
Bianca odlazi da pravi musaku a Ritchie i ja krecemo Rock n Roll od Zeppelina.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EWtefb4VQNI[/youtube]
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
SuperSynthetic

Re: PRICA

Post by SuperSynthetic »

E zabo sam na ovome 20 ome delu. Ne znam kako da predstavim Biancu ustvari. Nije ovako bilo stvarno kao sto sam opisao u poslednjem 20.om nastavku.
Ona se osvestila iz overa i pocela je da sere zasto sam je udarao a udarao sam je da ne bi glupaca umrla.
Onda me je podsetila da me zna jos iz Germein skole u New Yorku. Ona je tamo bila asistent profesoru Entoniju koji je predavao pevanje. Ustvari to je skola koja traje samo 7 meseci i nije je uopste problem zavrsiti ali da bi te primili je vrlo zajebano i plus 7 meseci je tada osamdesetih kostalo 7000$. U to vreme ti je njihova diploma vredela kao dokaz da stvarno znas da radis i malteme ti garantuje posao producenta ili bar snimatelja u svakom ozbiljnijem muzickom studiju.
Da bi te primili moras da znas da sviras dva instrumenta po slobodnom izboru i pevanje je obavezno.
To je ustvari skola koja otima pare ljudima da bi dobili tu njihovu diplomu. Cujem da vise ta skola ne postoji pod tim imenom a i diplomu ne mogu da nadjem. Ja sam tada vec znao da sviram gitaru i bubanj a znao sam i da pevam. Prosao sam odmah prijem za gitaru i bubanj ali Entoni nije hteo da me pusti jer sam pevao u trilerima. Bianca mu je bila asistent. Kad god bih otpevao nesto on bi rekao da ne valja i onda bi Bianca to isto otpevala kako treba. U jednom trenutku sam poceo da pevam zenskim glasom isto kao i ona jer nisam znao sta vise da radim. Na to mi je Entoni rekao da bolje da pevam kao gay nego trilere. Tu sam puko skroz i hteo sam da napustim jebenu skolu i sve njih ali nekako mi je Entoni objasnio da jednostavno mislim na to o cemu pevam i da pevam opusteno svojim glasom a ne da mu dajem dodatnu dramaturgiju tj. da pravim trilere. Bianca se uvek kikotala dok mi je on to objasnjavao i nervirala me. Uglavnom smo tamo pevali i svirali i analizirali Beatles-e i njihove pesme. Uspeo sam da mu otpevam ono close your eyes and Ill kiss you, tomoorow Ill miss you , remember Ill alweys be truth, and then while I am away........pustio me je da prodjem i upisem jebenu skolu.
Naravno uopste nisam prepoznao Biancu na Rodosu ali me je ona na sve to podsetila kako sam pevao zenskim glasom kao ona i hahahah hohohohoh. Takodje me je podsetila kako sam u istoj toj skoli polomio svoj crveni stratocaster jer sam eto takav jedan glupan pa sam onda kukumavcio te mi je jedan Majkl zalepio vrat.
Ja sam tada imao nekoliko gitara od kojih je jedan bio dosta dobar i skupocen stratocaster. Ustvari bio je tolko dobar da su mi svi zavideli na njemu. Ja sam tada lupao gitare dok ih sviram i tresko sa njim, po nekad bih i polomio neku ali to su bile gitare koje sve zajedno njih 3 ne vrede ni 600$ mozda i manje ali to nisam radio sa crvenim stratocasterom. Njega sam pazio strasno.
Jednom Sam se zaneo dok sam nesto svirao i zaboravio sam da sviram tog crvenog stratocastera te sam poceo da sa njim udaram i rusim cinele bubnjaru a onda sam ga onako sa dve ruke bacio u zid. Hteo sam da ga zabodem u zid posto su zidovi u americi od nekog tako materijala koji mozes jacim udarcem da probusis. Nije se probusi zid vec mi se polomio vrat od stratocastera. Kad sam video da sam sjebo ustvari crvenog stratocastera hteo sam da popizdim. To je cela skola pricala jer mi je stvarno stratocaster bio poznat kao skolski primer savrsene gitare. Svi su me gledali kao ludaka i jedino se nasao taj Majkl kojio mi je stvarno zalepio u radionici sa nekim super lepkom taj vrat da se nista nije primecivalo a i svirao je kao ranije, sve je savrseno kotiralo.
Bianca me je na sve to podsetila i onako je likovala kakav sam kreten ustvari. Tu me je iznervirala i otisao sam u sobu da se puknem sa kokom a nismo tako lepo svirali i bili srećni kao sto sam ja opisao u prici.
Cini mi se da sam izmišljajući poslednji nastavak malo skrenuo sa pričom i da to sve liči na neki kič mjuzikl tako da eto ne znam sta da radim? Slobodno mi sugerišite jer i film kad se snima mnoge scene se u montaži izbace.
SuperSynthetic

dammail@verat.net.

Post by SuperSynthetic »

EJJ FACOVO SAM SE KAO SUPER SYNTHETIC NA FACE BOOK ALI NE MOGU DA SE NESTO TAMO DOPISUJEM JER ME SMARA.
KO HOCE NESTO DA MI PORUCI MOZE PRKO OVOGA FORUMA DIREKTNO OVDE ILI NA PP A AKO NEKO HOĆE DA ME DIREKTNO KONTAKTIRA MOZE NA dammail@verat.net.

ps. izvinjavam se sto ne odgovaram na face book ali mozda i pocnem. Volim ja ovaj Sanelin forum pa to ti je.
HUG+KISS......SVIMA
SuperSynthetic

21 deo. Ritchie and Bianca 6.

Post by SuperSynthetic »

Bianca postavlja sto. Na sredini se pusi musaka od plavog paradajza.Ritchie sipa belo vino u kristalne case.Sve je nekako toplo i udobno u maloj trpezariji -Arrive- hotela.
Ne jede mi se. U redu zvakanje i gutanje ali ne mogu da zamislim hranu u mom stomaku. Nisam ni poceo da jedem a vec osecam kao da mi je zeludac pun kamenja. Plasim se hrane.
Najbolje da kazem da mi nije dobro i da odem u svoju sobu da se roknem sa kokom.
Bianca pali sveću. Musaka mirise.
Ritchie u znak postovanja prema meni kao gostu prvo sipa u moj tanjir.
Ili cu u sobu da se roknem ili cu sa njima da jedem? Ili cu sa njima ili cu sa gudrom? Sam sa kokom ili sa Biancom i Ritchijem? Bianca i Ritchie me vole a koka me radi. Volim i ja Biancu i Ritchija.
Ne znam. Ne jede mi se. Ocu da se roknem.
- Thank you God for this food on the table- krsti se Ritchie.
- So have a nice meal - krsti se i Bianca
- Thank you- prekrstih se i ja.
Musaka ima vrlo interesantan ukus. Lepo je to Bianca napravila. Stavila je zacine. Dugo zvacem i gutam prvi zalogaj. Gledam njih kako jedu. Ritchiju viri fentanil flaster ispod majice. Bianci isto vire flasteri ispod bluze. Nemaju gomilu gudre kao ja. Navuceni su i zavise od doctora Markosa koji im prepisuje fentanil flastere.
Prija mi musaka. Ko bi rekao?
Kako da vratim Maju? Kako da napravim musaku Maji? Kako se zivi uopste? Kako se zivi sa nekim? Kako se voli neko? Kako da se skinem sa koke? .
- Cheers!- nazdravlja Ritchie sa vinom. Kucamo se sa kristalnim casama.
Osecam se kao uljez. Uleteo sam im u hotel i overio ih. Maji sam jebao sestru. Zasto sam to sve uradio? Zasto sam takav? Mrzim samoga sebe.
Nisam ja jebao Maji sestru. Ona je mene jebala. Ovo dvoje su narkomancine na fentanilu. Nisam ih ja terao da uzmu dop. Nisam kriv. Ja sam ih spasio. Svi me maltretiraju. Maltretiraju me jer sam dobar i naivan.
Ona Olivera mi je zivot unistila. Kurvetina picka joj materina.
Ne znam. Vise nista ne znam. Kao da se teskom mukom penjem uz konopac i stigao sam do kraja. Nemam vise snage. Pusticu se. Pascu u ponor. Predajem se. Ne mogu, ne mogu vise. Ubicu se.
Nemam Maju i nikada je vise necu imati. Nikada je vise necu sresti. Opusteno cu se ubiti. To je resenje. Jedino resenje. Tacno tako. Lepo sam se najeo. Puknu cu se jos jednom kokom a onda cu nekako da se ubijem. Obesicu se ili cu da isecem vene.
Gledam Ritchija i Biancu. Izlepljeni su fentanil flasterima i imaju jedno drugo i ovaj jebeni Arrive hotel.
Sta ja imam? Imam gomilu gudre na drvetu.
I dalje ih gledam. Deluju mi skroz paradoxalno. Predali su se a opet su nekako pobedili i zive ovim svojim usranim zivotom. Davanjem dobijaju. Kroz patnju im je sve bolje i bolje. Umiru da bi preziveli.
Jebem ti zivot da ti jebem.
Last edited by SuperSynthetic on Sun Sep 06, 2009 12:24 am, edited 1 time in total.
lela

Post by lela »

dobro je, ne menjaj nista.
vudd

Post by vudd »

Davanjem dobijaju. Kroz patnju im je sve bolje i bolje. Umiru da bi preziveli.
:rock:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnAna_mo

Re: 21 deo. Ritchie and Bianca 6.

Post by AnAna_mo »

SuperSynthetic wrote: Ili cu u sobu da se roknem ili cu sa njima da jedem? Ili cu sa njima ili cu sa gudrom? Sam sa kokom ili sa Biancom i Ritchijem? Bianca i Ritchie me vole a koka me radi.
Jebote !
Potpis.
Vuk

Post by Vuk »

Pada mi na pamet misao jednog duhovnika:
Kakve si ti misli takav ti je život!
Moon child
sanela

Post by sanela »

Vuk wrote:Pada mi na pamet misao jednog duhovnika:
Kakve si ti misli takav ti je život!
Odlično!!! Sviđa mi se.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2R6S5CJWlco[/youtube]

As if to say, as if to say
As if to say, he doesn't like chocolate
He's born a liar, he'll die a liar
Some things will never be different

Are you hoping for a miracle?
Are you hoping for a miracle?
Post Reply