CUJ NJU PRISTOJNA NAKNADA....JA,KAO SMAOHRANA MAJKA IMAM (pardon za velika slova), oko 300kn mjesecno.....i,to je to cure moj....ako je to pristojno sta bi ja da mi moj dragi muzis ne salje lovu,ni pelene joj ne bi mogla kupiti jer ih mijenjam svaka 3 staa,znaci paket traje po 7-10dana od 10E a di je sve drugo? uzas. a,oni tio daju 3ookn,mlijeko je 120,pelene skoro 100kn,maramice 30kn a di je bilo sto drugo?
sramota govnari
Sagy, Biba i bebač ?
Moderator: sanela
Re: Sagy, Biba i bebač ?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise wrote:CUJ NJU PRISTOJNA NAKNADA....JA,KAO SMAOHRANA MAJKA IMAM (pardon za velika slova), oko 300kn mjesecno.....i,to je to cure moj....ako je to pristojno sta bi ja da mi moj dragi muzis ne salje lovu,ni pelene joj ne bi mogla kupiti jer ih mijenjam svaka 3 staa,znaci paket traje po 7-10dana od 10E a di je sve drugo? uzas. a,oni tio daju 3ookn,mlijeko je 120,pelene skoro 100kn,maramice 30kn a di je bilo sto drugo?
sramota govnari
Pa des' ti sunchice bre!?! Nema te 100 godina

Ova sunchica samo izviri iz suncokreta i pobegne nazad.Tako svaki par puta unazad.
Evo danas je po Dr.bio termin al ništa,cekam ponediljak pa da vidimo,je lipo ša je otiša i mene ostavija na milost i nemilost ulice.Suba od 8 nema pa su me stavili na "=hepti,baš mi je super,sad san kod oca,al posli poroda me ceka ulica ,a mala na milost i ne milost udomitelja socijalne skrbi.i ja san rekla da su datum pogriješiči,malena(Luna)ima 3kg,ali zaostaje oko 3 tjedna,ali kaže dr.da je to ok s obzirom na sve.Molin Boga da je sve ok s malenom jer ona mi je sve,a Sagi je ionako o svon poslu....
Puno pozdrava od Bibe & Lune,stojte mi dobro ,i sitite me se ponekad,i molite da sagi dođe pameti te da se vrati obitelji da ne bi ostali bez malene,ona mi je sve,znan da mi ne virujete al istina je......

Puno pozdrava od Bibe & Lune,stojte mi dobro ,i sitite me se ponekad,i molite da sagi dođe pameti te da se vrati obitelji da ne bi ostali bez malene,ona mi je sve,znan da mi ne virujete al istina je......

Jebi ga, čuvajte se. Priča je na žalost kliše, pa nemam razloga da ti ne verujem. Još jednom, čuvajte se. Pozdrav.
- PsyTechGirl
Kakvo sranje........................... 

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- HonkyTonkWoman
stvarno gadno.zasto udomitelji?sorry ne znam pricu,bas sam upala bez veze ali potreslo me..sta ne postoji druga opcija?
SISTER MORPHIN
Žao mi je....
Pa jedina opcija koja bi upalila je da Sagi pošto je cist dođe kuci i preuzme skrbništvo,a da ja posli poroda skidam terapiju...al sanjaj Biba,od kad je uša u onu sektu ni svoj!!!zar on misli da ja sve mogu sama?na kraj sam snaga,depresivna,volila bi da umrem na porodu i da ne znam ništa jer više ne mogu ovako sama,sad kad mi je uzmu,uz svu moju dobru volju znan da ce vrag pobijedit jer cu ja bit ko biljka,nemojte me krivo shvatit al osjecam da mi ponestaje snage a tek me ceka najveca borba.
Biba
Biba

Stvarno mi je zao, ovo je pretuzno..
Zar ne postopji nikakva opcija da bi beba ostala s tobom? Mozda neka komuna koja prima mame s bebama ako takva postoji?
Zar ne postopji nikakva opcija da bi beba ostala s tobom? Mozda neka komuna koja prima mame s bebama ako takva postoji?