EmO ..
Moderator: sanela
Re: EmO ..
Ljudi, jeste li nekad culi kako babe u vozu, okorjeli radnici u kafani,ili murijasi govore o narkomanima...''Ubiti,plomiti... majku im jeeebem...Kako bi mu ja nabio spric u guzicu...to treba posuti benzinom,popaliti...da ne zivi gamad''Moj komsija Zoran,bali 15- flasu pive i kaze meni''Sta narkomani.Ja bi to ubio nogom u jaja''
Sad mi bas licite na njih...

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- PsyTechGirl
Da. u pravu si Vudd.
Ja kontam da se ovde radi o predrasudama i nepoznavanju materije.
Moje mišljenje je da Emo ljudi postoje i da se možda svi ne izjašnjavaju kao takvi iako to jesu.
A to što Zona kaže - česta samoubistva, ovo ono.. Jebi ga, depresivci, nije ni čudo.
Ja kontam da se ovde radi o predrasudama i nepoznavanju materije.
Moje mišljenje je da Emo ljudi postoje i da se možda svi ne izjašnjavaju kao takvi iako to jesu.
A to što Zona kaže - česta samoubistva, ovo ono.. Jebi ga, depresivci, nije ni čudo.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Da,baš će onaj pravi depresivac da se kindjuri i namešta one smešne frizure...PsyTechGirl wrote:
Ma, to je sve klinačko nabijanje imidža.
Evo,ja sam npr. veoma sklon depresivnom raspoloženju,pa se ne preseravam sa svojom patnjom kao emosi.....
Pričajte vi šta hoćete, emači su obična pozerska govna.
Ja znam jer sam pričala sa dvadesetak njih svi su na isti kalup, samo se preseavaju i glumataju.
Ja znam jer sam pričala sa dvadesetak njih svi su na isti kalup, samo se preseavaju i glumataju.
Potpis.
- Zona Sumraka
sta kao, to je fakat organizovana grupa depresivaca? ma daj...ajde taj imidz i mogu nekako da svarim, to ide sa svakom generacijom, ali to pacenicko ufuravanje i cmizdrenje bez razloga...sto bi rekao param tacno place za jednom dobrom samarcinom...
vudd wrote:Ljudi, jeste li nekad culi kako babe u vozu, okorjeli radnici u kafani,ili murijasi govore o narkomanima...''Ubiti,plomiti... majku im jeeebem...Kako bi mu ja nabio spric u guzicu...to treba posuti benzinom,popaliti...da ne zivi gamad''Moj komsija Zoran,bali 15- flasu pive i kaze meni''Sta narkomani.Ja bi to ubio nogom u jaja''Sad mi bas licite na njih...
hehehehe legendo.
- PsyTechGirl
E, nemam pojma, samo nagadjam baš kao i ti.Zona Sumraka wrote:sta kao, to je fakat organizovana grupa depresivaca? ma daj...ajde taj imidz i mogu nekako da svarim, to ide sa svakom generacijom, ali to pacenicko ufuravanje i cmizdrenje bez razloga...sto bi rekao param tacno place za jednom dobrom samarcinom...
Pozdrav
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
.Pričajte vi šta hoćete, emači su obična pozerska govna.
Kao i narkomani.Pricao sam sa sobom i sa jedno dvjestodvadesetak njih,svi na isti kalup,preseravaju se,glumataju,cmizdre...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
kako bi spadala sminka od vibriranja obraza...uuuhhh!!!