Dečko koji obećava
Moderator: sanela
Dečko koji obećava
,,,,
Last edited by pedja-bgd on Tue Sep 01, 2009 12:07 pm, edited 1 time in total.
Re: Dečko koji obećava
Ne mozes se skrivati cijeli zivot.Postoji li mogucnost da se izmjestis u neku drugu sredinu,u neku drugu drzavu ,recimo?Da izbjegnes osvetu one druge strane,i kad si vec uspio da budes cist toliko dugo,da zapocnes novi zivot?
Naravno da za ljudsko biće nije normalna ova situacija u kojoj sam trenutno,ali veruj mi da je bolje i ovako nego da sam onaj stari.......Beograd je veliki grad...odem na kraju krajeva u drugi deo grada...ali stvar je u tome što nemam kintu...stresno mi je da izlazim svaki dan da bih išao na posao........sada će nam ukinuti vize,pa se i tu nečemu nadam.....Mene je tako zalomilo što se kaže......Jedino takva stvar je mogla da me "otrezni"......
-
picka si ispao sto si ga namestio.
-
Nije,a i da jeste,nema puno vajde da razmislja da li je dobro uradio ili ne,jer je to proslost.
Mislim da od bezanja(od heroina)nemas bas preterano puno vajde.Dokle god bezis,dokle god se skrivas od heroina,on ce te pratiti.
Bezanje od tih likova-Bezi,ali...imas samo jedan zivot.
To sto si cist tri godine-super,ali...Ono sto sam naucila neko zadnje vreme je upravo to:
Ja zivim svoj zivot i ne cekam vise da vreme prodje.
Ne broje se dani.
Vreme tece,dan za danom.
neko mi je jako davno rekao da idealizujem heroin.Mislim da je to mozda i deo tvoje price.
Ne zaboravljas nikad dop,ali....nastavljas da zivis....
Sredina,razmisljanje...
Dala bi ti savet,ali cu pustiti drugi da to ucine umesto mene.
Budi dobro,i nadji resenje.Pokusaj da sam zakljucis sta ces.
Mozda je vreme da preuzmes odgovornost za postupke u SVOM zivotu.
Budi dobro...
M.
Mislim da od bezanja(od heroina)nemas bas preterano puno vajde.Dokle god bezis,dokle god se skrivas od heroina,on ce te pratiti.
Bezanje od tih likova-Bezi,ali...imas samo jedan zivot.
To sto si cist tri godine-super,ali...Ono sto sam naucila neko zadnje vreme je upravo to:
Ja zivim svoj zivot i ne cekam vise da vreme prodje.
Ne broje se dani.
Vreme tece,dan za danom.
neko mi je jako davno rekao da idealizujem heroin.Mislim da je to mozda i deo tvoje price.
Ne zaboravljas nikad dop,ali....nastavljas da zivis....
Sredina,razmisljanje...
Dala bi ti savet,ali cu pustiti drugi da to ucine umesto mene.
Budi dobro,i nadji resenje.Pokusaj da sam zakljucis sta ces.
Mozda je vreme da preuzmes odgovornost za postupke u SVOM zivotu.
Budi dobro...
M.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Picka?.....Video bih tebe da te 6 pandura iz interventne tuku,a ti u najgoroj krizi.....dal ti tada ne bi ispao picka kako kazes kao ja i namestio i mamu i tatu i ujnu i zaovu i dilera.....pusti me sa tim krimi pricama o nenamestanju......Ja se ne gudram 3 godine zbog toga......Moj zivot mi je vazniji...
Dete Svemira....ja uopste se ne krijem od heroina....imao sam u par navrata neku kintu i nije mi palo napamet da se castim njime.....
Dete Svemira....ja uopste se ne krijem od heroina....imao sam u par navrata neku kintu i nije mi palo napamet da se castim njime.....
Pozdrav pedja,pa jednom moras poceti ziveti dal ovde,dal u inostranstvu al ni tamo ne cveta cvece.Zelim ti da ubrzo krenes u neku zivotnu akciju slobodan od svega.Pozdrav i svako dobro.
Pa to je stvarno cudno, sto ga je namestio, to je prava retkost medju narkomanima...
Pedja, svakog utorka u 17.30, u Siminoj 8 imamo sastanke za bivse Retase, dodji.
Pedja, svakog utorka u 17.30, u Siminoj 8 imamo sastanke za bivse Retase, dodji.
SAMO CEO ŽIVOT...
-
ako si ti decko koji obecava...
- PsyTechGirl
Došla sam na kraj balade..
Pedja, nadam se da se nisi povukao skroz, ako si izbrisao prvi post.
Ne znam za tvoj problem (trenutni) ali ti, jebi ga, želim da uspeš..
Pozz i piši još malo, makar nama koji želimo da znamo više o tebi.. Pozz
Pedja, nadam se da se nisi povukao skroz, ako si izbrisao prvi post.
Ne znam za tvoj problem (trenutni) ali ti, jebi ga, želim da uspeš..
Pozz i piši još malo, makar nama koji želimo da znamo više o tebi.. Pozz
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..