Ne gubite nadu !!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: Treba mi savet... Hitno!!

Post by oci boje meda »

citala sam nesto da spominjete klinike ruske...rusmedik...nisam se tamo lecila bila sam kod vorobjeva u zemunu, ako te interesuje evo ti fon..razgovor je naravno free...011 3168620
pozz i sve najbolje
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Mauriko

Post by Mauriko »

Ja sam se lecio kod dr.Bore Lazica u Miklosicevoj, tj. i dalje idem na psihoterapije.
Who dares, wins !
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E ovo zvuči odlično!!! Meni bar..
I tvoje i darlino trenutno stanje i borba!!
Imate full podršku vaših ukućana i bližnjih i koristite je na pravi način.
Jako sam zadovoljna i ponosna na vas dvoje!
Vi ste dokaz da se uspeti može samo.. to dalje 'samo' je jedino individualno kod nas narkomana..

Volela bih kad bi sad pisao kako se osećaš, kako provodiš dane, šta pričaš sa doktorom, kako se osećaš pre i posle seansi i tako dalje..
Koliko si dugo čist, da li razmišljaš često o drogi i vremenu kada si se drogirao i sve tako .. Da ja sad ne lupam - otvori se.
Porazgovaraj malo sam sa sobom a i sa nama ..
Garantujem da će ti prijati!!! :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Mauriko

Post by Mauriko »

Misli mi se menjaju iz sata u sat...kad bi pricao o svemu bilo bi mesta i smehu :lol: Sad sam u fazi ... ma ja cu sve, dobar posao pa cu brzo zaraditi pare za nov auto pa devojka, str8 drustvo... a posle 5 min. mi kvrcne nesto i kazem u sebi e sad je dosta, idem od kuce , iznajmljujem stan i krecem da dilam ponovo al nece se drogirati :supz: Ma mislim svi ste prolazili sve to. Dobro je dok su to samo misli. Imam osecaj da necu moci a da nikad vise nemam nikakvih dodirnih tacaka sa supstancama, jer od kad znam za sebe ja nesto petljam.
Who dares, wins !
Mauriko

Post by Mauriko »

Sve je ok, dani prolaze ali da li je samo to bitno??? Uopste mi se ne svidja lecenje i ove grupne terapije. Mislim sve je to kul ali pravila su tako smesna...evo vec cetvrti mesec a ja ne smem da se druzim sa ljudima??? Ej ne smem da se vidjam sa mojim prijateljima, strejterima naravno, ne smem da imam mobilni, nebi smeo ni net al sam iskukao kevi pa mi je odobrila ali terapeti nisu... Pa gde to vodi???? To uopste nije zdravo, pogotovo za mene koji sam navikao da radim, a sad mi ne daju ni da radim... Mislim ne da mi ne daju, nego kao nije po terapijskim pravilima... A jednom nedeljno odem tamo, dam pare i dobijem svojih 5 minuta da kazem kako se osecam...da li je to prava psihoterapija??? Ej 5 minuta... Aj molim Vas da mi neko od Vas objasni da li je imao ovakvo iski odustvo sa lecenjem. Ozbiljno razmisljam da ih "otpustim" ,pa da krenem raditi jer cu poludeti od dosade pa krenem da razmisljam o glupostima, da pocnem da se vidjam sa prijateljima i nastavim normalan zivot...
Who dares, wins !
sanela

Post by sanela »

Mauriko wrote:Sve je ok, dani prolaze ali da li je samo to bitno??? Uopste mi se ne svidja lecenje i ove grupne terapije. Mislim sve je to kul ali pravila su tako smesna...evo vec cetvrti mesec a ja ne smem da se druzim sa ljudima??? Ej ne smem da se vidjam sa mojim prijateljima, strejterima naravno, ne smem da imam mobilni, nebi smeo ni net al sam iskukao kevi pa mi je odobrila ali terapeti nisu... Pa gde to vodi???? To uopste nije zdravo, pogotovo za mene koji sam navikao da radim, a sad mi ne daju ni da radim... Mislim ne da mi ne daju, nego kao nije po terapijskim pravilima... A jednom nedeljno odem tamo, dam pare i dobijem svojih 5 minuta da kazem kako se osecam...da li je to prava psihoterapija??? Ej 5 minuta... Aj molim Vas da mi neko od Vas objasni da li je imao ovakvo iski odustvo sa lecenjem. Ozbiljno razmisljam da ih "otpustim" ,pa da krenem raditi jer cu poludeti od dosade pa krenem da razmisljam o glupostima, da pocnem da se vidjam sa prijateljima i nastavim normalan zivot...
Ne bih da se miješam u pravila koje su tvoji terapeuti postavili, ali po mom mišljenju je čista glupost biti tako dugo u izolaciji i bez kontakta s ljudima... Do sad si trebao već imati neki plan i odrađivati konkretne zadatke koji će ti početi vraćati samopouzdanje i uvoditi te u "normalan" svijet koji podrazumijeva kontakte s ljudima... Postoji li mogućnost da imaš individualnu psihoterapiju umjesto da odlaziš na grupe, gdje bi s terapeutim razgovarao o konkretnim stvarima koje ti prave problem u životu... osim droge, naravno...
Mauriko

Post by Mauriko »

Hvala na odgovoru...bas mi je drago sto neko ima isto misljenje, ja vec pomislio da su mi to zatvorene krize :-) Ima mogucnosti za individualnu, i isao sam prvih 2 meseca, ali sve je to isto. Nisu to psihijatri pravi, oni su terapeuti i samo spominju ta pravila. Ja izdrzavam samo zbog mojih ali kad pogledam ne lece se moji nego ja... Razmislicu jos malo, popricacu sa nekim od njih...izneti svoje misljenje.
Who dares, wins !
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

I meni je to bez veze...Kad biti onda trebala početi resocijalizacija, vraćanje u normalan život, obavezama... Jeste li o tome pričali?
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Meni nije bezveze, ima mi logike.
I to da nemaš mob i da nemaš kontakt sa nikim.
Verovatno su oni razmotrili tebe kao jedinku i zaključili da je tako najbolje.
Sada samo skupljaj energiju, imaćeš je posle na šta trošiti veruj mi, a ljudi i ekipa nigde neće pobeći ..
Ako su pravi ili kakvi god(prijatelji), biće tu za tebe i kada se oporaviš i budeš bio i ti spreman za njih ..

Pozdrav i samo guraj !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Mauriko

Post by Mauriko »

Ja bi bio jako srecan da su razmatrali pojedinacno...ali oni imaju stereotip - narkoman - i drze se toga, za sve ista pravila. Upoznao sam ljude koji su tu 8-9 meseci i koji i dalje drze kevu za ruku, ne smeju ni do prodavnice sami...vidim im u ocima da se plase ljudi...a kako i nebi posle toliko vremena izolacije. Po meni to je ogromna glupost, mozda nekom nije... Ja necu zbog mojih da pravim scene al kad malo razmislim - ovde se radi o meni i o tome kako se ja osecam! A osecam se poprilicno jadno... Zamislite, zvala me sestra iz Hrvatske da dodjem kod nje, ima kucu u Plocama na primorju i sta ja da radim??? Moji kazu da joj ne kazem da sam na lecenju-njima je glupo zbog familije... I ja sta cu - nateraju me da lazem. Pa zar je to normalno, dosta sam lagao i manipulisao. Eto ja zbog mojih terapeuta koji su kevi otrovali mozak moram da lazem, umesto da sad ladim guzu u slanoj vodi.
Who dares, wins !
Post Reply