naucili su mene mnogo stosta u retu ali nazalost ne primjenjujem bas sve...da sve primjenjujem zivot bi mi bio mnogo mnogo bolji i kvalitetniji....ali eto...bojanol wrote:Guta, svašta su tebe u tom Retu naučili.
Malo - Malo, pa mahmuran.
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
- Guta_Retas
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
So rise and be your master you don't need to be a slave
Znam Bobi,al popizdila bih..kad bih bar nasla "neke male stvari oko sebe"..ali ne ide..BOBAN wrote:darla wrote:da se od dosade moze ciknit, ja bih ovih dana gaknila sigurno
predosadno mi je
upravo to je jedan od razloga koji nas vuku da uradimo ono jedino sto znamo da nam nije dosadnoDarla pokusaj nesto naci u malim stvarima oko sebe.Znam da je tesko ali vredi.
Ja sam sinoc dugo igrao hit man 2 igricu pa sam umoran malo.Inace sam ok.
danas subota,ja ni ne znam..ne radim,ne izlazim..svaki dan isti ..
svaki dan bih mogla pisati dosada dosada dosada
- PsyTechGirl
To mora tako..darla wrote:Znam Bobi,al popizdila bih..kad bih bar nasla "neke male stvari oko sebe"..ali ne ide..BOBAN wrote:darla wrote:da se od dosade moze ciknit, ja bih ovih dana gaknila sigurno
predosadno mi je
upravo to je jedan od razloga koji nas vuku da uradimo ono jedino sto znamo da nam nije dosadnoDarla pokusaj nesto naci u malim stvarima oko sebe.Znam da je tesko ali vredi.
Ja sam sinoc dugo igrao hit man 2 igricu pa sam umoran malo.Inace sam ok.
danas subota,ja ni ne znam..ne radim,ne izlazim..svaki dan isti ..
svaki dan bih mogla pisati dosada dosada dosada
Ali imam lepu vest - proći će !!!
Samo pusti vreme da odradi svoje a ti se bori koliko možeš..
Sada radiš najbolje što trenutno možeš - boriš se i uspeva ti !!!
Ne shvataj to olako i onako 'kao da ništa ne radiš', jer radiš puno toga ..
Ljubim te !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
Osjećam se, osjećam se...
Lijepo, zadovoljno... NIje loše!
Upravo sam završila nastavak svoje ispovijesti (da, nastavit ću sa pisanjem) i nešto sam baš puna inspiracije.
Lijepo mi je bilo vani, baš sam se fino provela u ugodnom društvu i na lijepom mjestu, uz bazen!
Ma život može biti lijep, ipak je to istina, samo se ja nekad bezveze sjebajem i u tom momentu ne vidim svjetlost, koja je uvijek ipak tu negdje blizu, obasjava i pazi na nas...
Hehe, imam i ja svoje svijetle trenutke!
Lijepo, zadovoljno... NIje loše!

Upravo sam završila nastavak svoje ispovijesti (da, nastavit ću sa pisanjem) i nešto sam baš puna inspiracije.
Lijepo mi je bilo vani, baš sam se fino provela u ugodnom društvu i na lijepom mjestu, uz bazen!
Ma život može biti lijep, ipak je to istina, samo se ja nekad bezveze sjebajem i u tom momentu ne vidim svjetlost, koja je uvijek ipak tu negdje blizu, obasjava i pazi na nas...
Hehe, imam i ja svoje svijetle trenutke!

Potpis.
Ja sam i dalje super ..... ovo vec pocinje da me plasi....dogo je...ali aj'..ako je kraj mojim mukama...slazem se...."DOSTA JEEEEE".....
Ljubav i posao (....."vise ljubav~manje posao".....<samo jedno bez drugog ne ide onako lepo ....potpuno>....) su me izvadila iz govana....mada jos po neki brabonjak nadjem na kosulji koju obucem svako jutro ali .... manje je sranja u svakom slucaju.....manjeee jeee ...... vidno manje....
Pozdrav ekipi

Ljubav i posao (....."vise ljubav~manje posao".....<samo jedno bez drugog ne ide onako lepo ....potpuno>....) su me izvadila iz govana....mada jos po neki brabonjak nadjem na kosulji koju obucem svako jutro ali .... manje je sranja u svakom slucaju.....manjeee jeee ...... vidno manje....
Pozdrav ekipi
cucla cucla cuclica
bas mi je drago sto Ana nastavlja pisati..-manje mi je dosasdno
proleteo mi vikend... ali drago mi je sto je zahladilo. ajde leto prodji vise!
Pospano :smt015
Boli me zuuuuuuub :smt088
hoću da crknem
išla zubaru jutros i stavio mi lijek, saću opet ići da mi ga izvadi... ako preživim do tad...
hoću da crknem
išla zubaru jutros i stavio mi lijek, saću opet ići da mi ga izvadi... ako preživim do tad...