GIA
Moderator: sanela
Re: GIA
gia wrote:kao prvo ne lazem vas vec sebe, i ko vastera da citate. prva dva dana sam izdrzala bez dopa na suboteksu danas bi trebao da pocne cetvrti..ali jbg nisam izdrzala. a sto se tice okice to je opijum dobija se iz maka.
Sirovi opijum je ta okica kako joj tepaju.To je mleko koje curi iz zarezane zelene stabljike maka od kojeg se kroz nekolicinu hemiskih procesa dobija heroin.Tako da je opijum ustvari skup od dvadeset i kusur otrova od kojih se samo par koriste za proizvodnju heroina.Ostali te truju a nemaju efekat na centre u mozgu na koje ima morfin.Morfin je inace jedan od alkaloida opijuma.I okica je jaca od heroina pogotovo kad te strefi malajsko ludilo od groznice pa odskaces pet metara od kreveta.Ovde u Vojvodini je to letnji hit.
...prosto ide extra sa sladoledom od vanile i malinama...BOBAN wrote:I okica je jaca od heroina pogotovo kad te strefi malajsko ludilo od groznice pa odskaces pet metara od kreveta.Ovde u Vojvodini je to letnji hit.

Moon child
zivjela jedna djevojcica.... bila je puna velikih želja... htjela je imati jako malen nos.... ali sto kad je lagala cim bi napisala post. volila je jako puno slatko... kad eno iza nje...vidi ga Zlatko!!! ali on nece da pomiri se s tim, pa sta ces,kad lazes,sam si si kriv. pa je mala gia isla pitati imaju li negdje kakvog mača? hvala bogu nije nasla,ali znala je da se sve mača-lača i tako mama gii napravila puuunoooooo kolača, ali nije znala da je to makovnjača. pojela gia puno kolaca,kad eno uvati je -sračka- ali kaze zlatko pa hej ova je stvarno mačka!!! nakon 9 godina gia napravi sranje koje nikako ne može biti sve manje. kad zlako dode,donese joj slatko, i kaže joj"kokica!evo ti nova okica!!! sta na kraju mora da se desi, osjetila gia evo mi jebote prva kriza....mamaaaa brzo viza!!! SORRy eto pukla me inspiracija,kad jebote eno racija,u jebote bježi,vidi kakva nam je nacija.
SISTER MORPHINE
- oci boje meda
mislim da tebi na zalost nista nije jasno.....ajd malo pametnije igraj, ili bar bolje povezi pricu
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
Nemojte osudjivati devojku, nije lepo...vidite da je zbunjena! Podjite od sebe...svi smo imali slicne situacije i probleme. Ako ne mozete pomoci nemojte ni odmagati. Ili mozda gresim :smt102 :smt102 :smt102
Who dares, wins !