Vuk wrote:Volimo, jednostavno volimo jake osećaje pa bili oni dobri ili loši. Nekada bih se pre jako držiao za svoj loš osećaj samo zato jer ga dobro poznajem nego da odem tamo gde ću se sigurno osećati dobro ali da ne znam kako je to dobro. Imam izbor da budem jadan ili srećan, a napor koji pri tome ulažem je potpuno isti. Potpuno je ista energija koju sam ulagao u to da se soećam loše kao i u to da se osećam dobro ja samo biram ono što bolje poznajem...poznato nekome? Tek kada sam počeo da volim sebe umesto da sebi želim sve najgore počeo sam da slušam svoj unutrašnji glas, božiji glas, koji mi govori šta je ono što je za mene dobro, tek tada sam počeo da izlazim iz svog lošeg tripa i mogu ti reći da baš vredi. Pogledaj devojčicu u sebi i pitaj je čega se plaši, šta joj to sada smeta, skloni to od nje, zagrli je i reci da će sve biti ok. Poslzušaj je, ona zna bolje, ona se nije drogirala, njena je duša potpuno čista.
Prelepo rečeno................Ne znaaaaaaaaaaaaaaam!!!
Tako sam tužnaaaa..
Uvek sam sebe smatrala za strašno jaku osobu koja je pre promišljena nego što dozvoljava da je osećaji vuku..
I mama me kao takvu zna baš zato što je ona sušta suprotnost uvek bismo imale sukob mišljenja.. Tj, mišljenja su nam se slagala ali ona većinu stvari nije uspevala da izvede kako bi želela a mene je to jako nerviralo.
Sada sebe vidim u istoj toj njenoj obući i odeći..
Želim nešto i shvatam stvari ali nisam dovoljno jaka i istrajna da preduzmem korake.
I bojim se. Jako se bojim jer nisam godinama pokušala bez njega.
Evo ga konkretni dokaz da je svakodnevnica teška i bez narkotika.
Ovde i sada ne pričam o drogi konkretno. Nego o momku ........
Kontam da sam se isto ili bar slično osećala i kada sam došla do 2g heroina na dan.
Kada sam shvatila da sam počela da obijam komšijske kuće sa momkom da bi došli do bilo kakvog eura za kombinaciju i to sve navodno samo da bi kupili, prodali i vratili dugove..
Ali vrzino kolo se okreće i to bi uvek sve pošmrkali i onda opet sve iznova.. Od nule..
Kradje, prevare, obijanja... Odnošenje stvari iz kuće kod kamataša za bilo koje pare i sve tako..
Osećaj je vrlo sličan ovom zadnjih dana i zadnjih meseci.. Ma, zadnjih godina!!!
Volim ga i on voli mene.
Ali mi jednostavno NE odgovara!!!
Samo kada sam sa njim pušim vutru.
Mimo njega ja sam obrisala sve brojeve potencijalnih dilera i odselila se od njega.
On kako je izašao iz zatvora sve ona stara ekipa se krpi oko njega..
Jeste da je zaobišao onu heroinsku ekipu, ali duvački orkestar aktivno izvodi svoje numere ..
A nama je veza u takvom škripcu da ja ne znam šta da radim sa njim sem da duvam i da vodim ljubav!!
To je tako žalosno, ljudi moji..
Nisam imala predstavu da ću se ikada ovako osećati u našoj vezi..
Kada smo počeli sve je izgledalo tako bajkovito i kao da nikada neće imati kraja..
Pa ni ovo sad nije kraj! Ovo je samo početak kraja i nekog još ružnijeg sutra nego što je ovo danas ..
A on opet živi ou zabludi.. Priča mi o budućnosti, zajedničkoj kući, deci, svadbi..
Ma, totalno sam sludjenaaaaaaaaaaaaaa

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..