Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: Idiot

Post by Vlado_M »

Hvala na podrsci i to... Evo isto kao drug Tito vam masem rukom u bijeloj rukavici sa terase... Fakat sam skontao veliku mudrost i treba mi cestitati - da bi covjek ostao cist, ne treba se drogirati. A da se ne bi drogirao, mora promijeniti svoju ovisnicku licnost jer tvrdoglavost, disciplina, sreca, ljubav i slicno jednostavno nisu dovoljni. Da bi promijenio ovisnicku licnost, moras raditi na sebi, na ovaj ili onaj nacin.

A 14. kola prije kraja sampionata, solidno se drzim, bodova sam iznad zone ispadanja... Veliki fudbalski menadzer, nema sta.

Evo malo emocija, jebiga :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wUT5cCk1Vgw[/youtube]
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Obozavam Milana Muminaaaaaaa, drz se VladiceM i hvala ti za muziku
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x1tasLAcBPw[/youtube]

Evo jos malo Mumina iz starih dana... Vlado je danas skinuo kamen sa srca, na jednom sastanku. Rijesen je jedan stari poslovni nesporazum.

A provalio sam jednu pravu stvar koja se covjeku desi nakon sto ga prestane boliti glava zato sto je zestoko tresnuo o dno... Napredak na pocetku ide jako brzo. Fenomenalno brzo, cim prelezis krizu. Danas 5 sklekova vise nego juce, dovoljno koncentracije da procitam 30 stranica knjige i sportski zurnal, dovoljno strpljenja da podnesem cekanje u redu za produzenje bolovanja, dovoljno volje i pozitivne energije za izlazak na pice sa komsinicom... Prije sedam dana nisam mogao ni da pisham, a da ne urlam i krvarim.

Vidimo se na konvenciji. Vlado je nece propustiti, sve i da ga hitna pomoc bude morala tamo odvuci. Imam stelu u hitnoj, komsija vozi, pa auto vazda parkiran pred mojim haustorom (zlu ne trebalo :-D ).
Samantha

Post by Samantha »

e vlado vlado, razocara me...pravo si mi juce okrnjio dan.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Vlado_M wrote:Vidimo se na konvenciji. Vlado je nece propustiti, sve i da ga hitna pomoc bude morala tamo odvuci. Imam stelu u hitnoj, komsija vozi, pa auto vazda parkiran pred mojim haustorom (zlu ne trebalo :-D ).
Jeeeeaaaa, ziv bio :wink:
PDT_Love_18 Babac
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Osjecam se kao da sam cist barem dvije godine, mada nemam blage veze kako izgleda kad si cist dvije godine :).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=psFUhDgzK3I[/youtube]
dete svemira

Post by dete svemira »

SUPER STO SE TAKO OSECAS!

DIVNO
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hvala... Drugarski zagrljaj djetetu cvijeca :). Nisi cesto na forumu posljednjih dana. Nadam se da to znaci da gradis zivot.

Pozdrav.
Boban

Post by Boban »

Vlado_M wrote:Osjecam se kao da sam cist barem dvije godine, mada nemam blage veze kako izgleda kad si cist dvije godine :).

Drago mi je da deluje :D samo znas i sam kontrolisi euforiju.Pozdrav Bosanski.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Euforiju nije tesko iskontrolisati. Samo pomislim kako je Zvezda poderana u Pragu, a sad u Beogradu slijedi drugo poluvrijeme. Ako to ne upali, pomislim na bolove koje trpim prilikom mokrenja, jos uvijek... E, od toga euforija trenutno splasne :).

Depra je ono sto je opasno. Vidjecemo kako cu se sa tim nositi... A sad odoh do grada da malo porazgovaram sa mudrijim od sebe i lijepo potrosim par sati vremena.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elRpwqS2ttQ[/youtube]
Locked